Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Τι να κάνουμε μπροστά στις κάλπες των ευρωεκλογών

του Σπύρου Χατζάρα

H τρομοκρατία είναι εδώ, σύμφωνα με το σενάριο .Η Γρίπη που θα χτυπήσει δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπως λένε τα καρτέλ επικοινωνίας , η ανεργία , τα ελαστικά ωράρια , η κινητικότητα των εργαζομένων, και η πιστωτική ασφυξία. Όλα στη θέση τους. Και οι σκηνοθέτες του «νέου πατριωτισμού» . Σε λίγο Ταλιμπάν θα έχουν και την « φτωχή πυρηνική βόμβα».
O τρόμος είναι το ιδεώδες μέσο για την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας, των περιούσιων ηγεμόνων του κόσμου. Η ρίζα του τρόμου στο μεδούλι της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας .
Τα πραγματικά ερωτήματα που έχουμε μπροστά στις κάλπες, είναι το πώς θα αντισταθούμε καλύτερα στην παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων ,στις πολιτικές που προωθεί, και στους πολιτικούς που τους υπηρετούν.

Πρώτα από όλα ,πρέπει να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να επιβάλουν. Επομένως «μαύρο», σε κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα, που μιλάνε για «οικουμενική διακυβέρνηση» και που υποστηρίζουν τον αμερικανικό και νειταξίτικο «νέο πατριωτισμό».

Δεύτερο, για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να υποστηρίξουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τον βασικό μοχλό αφανισμού, του κέντρου του ελληνικού έθνους , τη λαθρομετανάστευση. Επομένως, μαύρο στους «ανθρωπιστές» και τους υποστηρικτές του δουλεμπόριου. Ναι σε όποιον προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για να σταματήσει η «επέλαση» των λαθρομεταναστών. Μετανάστευση με ανθρώπινα δικαιώματα και διακρατικές συμφωνίες.

Τρίτο. Να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Επομένως, φορολόγηση των τόκων του δημόσιου χρέους. Για να πληρώσουν τραπεζίτες. Κάτω η Χούντα το τραπεζιτών.

Τέταρτο. Όχι στην συνθήκη της Λισσαβώνας, που θεσμοποιεί την Ευρώπη το τραπεζιτών. Να κάνουμε τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα για το ΟΧΙ. Να αλλάξει το Μάαστριχτ. Να μπορούν τα ευρωπαϊκά κράτη , δηλαδή οι λαοί τους, να δανείζονται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με ίσους όρους με τις ιδιωτικές τράπεζες. Να υπάρξει πολιτικός έλεγχος,δηλαδή λαικός, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Πέμπτο. Όχι στα Καρτέλ και τις 80 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο.
Να κάνουμε την επανάσταση με την ψήφο μας.

Όχι, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα , τους Οικολόγους και τους «αριστερούς» του Σόρος. Όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό». Ναι στην Ελλάδα, ναι στην Κύπρο, ναι στη Μακεδονία, ναι στα δικαιώματα των Ελλήνων, στη βόρειο ‘Ηπειρο, τον Καύκασο, την Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια.

Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο λαϊκό και εθνικό πολιτικό πλαίσιο.

1 σχόλιο:

ILIAS είπε...

Θα κάνω κι εγώ ένα de profundis της πολιτικής μου σκέψης σαν απλός πολίτης αυτής της χώρας.
Το 1974 έγινε η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και ελπίσαμε. Λίγο μετά μας έμαθαν...γεωγραφία τα πιο επίσημα χείλη: "Η Κύπρος είναι πολύ μακριά!"
Τον ίδιο χρόνο ακούσαμε "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και ξαναελπίσαμε. Και το 1981 προδοθήκαμε για μία ακόμα φορά: "Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται" και οι...βάσεις μένουν!!!
Μετά ήρθε το 1990 και η ρήση του τότε πρωθυπουργού πως: "Σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανείς την Μακεδονία!"
Κι όταν το 1993 άλλαξε η κυβέρνηση, συνέχισαν να μας προδίδουν ανερυθρίαστα. Συμφωνία της Μαδρίτης για...δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, Ιμια, παράδοση Οτσαλάν.
Και μετά ήρθε το 2004. Ελπίσαμε στην "επανίδρυση του κράτους" και βρεθήκαμε μπροστά στην πλήρη κατάρρευσή του. Ομόλογα, Σήμενς, Βατοπαίδι, υποκλοπές, Γερμανός, κουμπάροι κι ένα σωρό άλλα σαπρόφυτα. Ελπίσαμε σε μια πιο εθνική πολιτική και βρεθήκαμε μπροστά σε "συνωστισμούς" και σε μια "δωρεά" του ονόματος Μακεδονία, να παρακαλάμε για "Άνω, Βόρεια, Νέα"!
Και το 2007 τα κόμματα της Βουλής γίνονται 5. Και το 2007 ακούστηκε επιτέλους μια ελληνική φωνή στην Ελληνική Βουλή! Είχε ακουστεί πιο πριν (από το 2004) και στην Ευρωπαϊκή Βουλή. Πολλοί την πολεμάνε αυτήν την φωνή! Μιλάνε για προβοκάτσια, για σκοτεινές διαδρομές και για ένα σωρό άλλα σενάρια. Δεν ξερω αν ξέρουν κάτι. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο. Μέχρι όμως να δικαιωθούν οι επικρίσεις τους -αν δικαιωθούν-στις για την ώρα αίολες υποθέσεις τους, εγώ θα ψηφίζω ΛΑ.Ο.Σ. και ίδωμεν...
Είμαι 65 χρονών και δεν ψηφίζω για μένα. Τώρα ψηφίζω για το 2χρονο εγγονάκι μου, που δεν έχει ακόμα δικαίωμα ψήφου, αλλά κανόνισαν τα δύο κόμματα εξουσίας να το χρεώσουν με 23.000 ευρώ, από την πρώτη ημέρα της γέννησής του!!!