Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Άρχισε η εξέγερση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών

Ο πρωθυπουργός έδωσε το σύνθημα


«Διώξαμε με τις κινητοποιήσεις μας τη μισητή κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να συνεχίσουμε για να τελειώνουμε με τη ρατσιστική πολιτική».
«Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή»

Του Σπύρου Χατζάρα

Η πολύ καλά προετοιμασμένη, «εξέγερση», των μουσουλμάνων λαθρο-«μεταναστών», που καθοδηγείται από «έξωθεν δυνάμεις», ξεκίνησε, και το σύνθημα, για την έναρξη του επαναστατικού χάπενιγκ, το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ,με τις προγραμματικές δηλώσεις, και ο υπουργός προστασίας των λαθρομεταναστών.

Στόχος να διεκδικήσουν τα «δικαιώματα» τους .
Δηλαδή, ελληνική ιθαγένεια, δικαίωμα ψήφου, τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο.
«Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο περιστατικό θανάτου Πακιστανού μετανάστη, ο οποίος σύμφωνα με ομοεθνείς του είχε βασανιστεί από αστυνομικούς. Έκανε λόγο για απαξίωση της ανθρωπιάς, «με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία», έγραψε η «Ελευθεροτυπία».

Ο υπουργός Προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, έκανε δηλώσεις στον ρεπόρτερ του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ, με αφορμή
« το περιστατικό του θανάτου του μετανάστη στη Νίκαια, ύστερα από βασανισμό του από αστυνομικούς».

Ο υπουργός παραδέχθηκε στην κάμερα του BBC ότι «η αστυνομία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», και είπε ότι θα βάλει τέλος στις «βιαιοπραγίες αστυνομικών κατά πολιτών», ενώ δήλωσε «ότι έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό του 25χρονου Πακιστανού Μοχάμετ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου, ύστερα από τον άγριο βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας». «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την οποιαδήποτε αστυνομική βία» συμπλήρωσε.
«Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη», σχολίασε ο (ανυπόμονος) δημοσιογράφος του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, 800 άτομα έκαναν επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας, πέταξαν πέτρες και μολότοφ προς το κτίριο του Αστυνομικού τμήματος και έκαψαν αυτοκίνητα.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν και δυο αστυνομικοί.
Η αστυνομία έκανε 10 συλλήψεις .
Αμέσως μετά περίπου 400 άτομα , κατέλαβαν το Δημαρχείο της Νίκαιας, με αίτημα την απελευθέρωση των προσαχθέντων, ενώ δεκάδες Πακιστανοί λαθρομετανάστες μετανάστες που μετέχουν στην κατάληψη διαμαρτύρονται για το θάνατο συμπατριώτη τους, ο οποίος υποστηρίζουν ότι «κακοποιήθηκε από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα μέσα Οκτώβρη».
«Είμαστε σήμερα εδώ, θυμωμένοι και οργισμένοι ,γιατί ζούμε άλλη μία δολοφονία ενός μετανάστη αδερφού μας, όπως κάνανε οι Αμερικάνοι στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ», είπε ο Γιάννης Σηφακάκης, εκ μέρους της Κίνησης ,«Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή»,στη συνέντευξη τύπου για την πορεία που οργανώθηκε στους δρόμους της Νίκαιας.
«Διώξαμε με τις κινητοποιήσεις μας τη μισητή κυβέρνηση της ΝΔ ,πρέπει να συνεχίσουμε για να τελειώνουμε με τη ρατσιστική πολιτική», είπε ο «αγωνιστής» Σηφακάκης.

Η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή έχει προγραμματίσει κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτώβρη παράλληλα με το Διακυβερνητικο Φόρουμ Μετανάστευσης, του οποίου την έναρξη θα κηρύξει ο ΓΓ του ΟΗΕ, κ. Μπαν-κι-Μούν, με αιτήματα, «τη διεκδίκηση της νομιμοποίησης των μεταναστών, παροχή ασύλου για τους πρόσφυγες, και να μην γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης».

Ταυτόχρονα στη Θεσσαλονίκη δεκάδες Νιγηριανοί και μέλη του αντιρατσιστικού κινήματος συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια την ώρα θα δικάζονταν στο αυτόφωρο, ένας Νιγηριανός, που είχε συλληφθει έξω από το «Στέκι Μεταναστών».
Τα μέλη της «Νιγηριανής κοινότητας» είχαν συγκεντρωθεί στο Στέκι , για να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να στείλουν τη σορό ενός μετανάστη από τη Νιγηρία, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, στην οικογένειά του και για να απαιτήσουν από τις αστυνομικές αρχές να ψάξουν και να βρουν τον οδηγό που ευθύνεται για το θάνατό του.

«Ζητούμε απαντήσεις και όχι συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές» σχολίασε ο γραμματέας της κοινότητας Νιγηριανών, Τζορτζ Ντάνιελ.

Η Χορογραφία είναι πλήρης.

Human Rights Watch, «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων», «Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», «Πακιστανική κοινότητα» «κοινότητα Νιγηριανών»,και πάνω από όλους η νέα κυβέρνηση με το κρυφό πρόγραμμα της.
Όλα εικονική πραγματικότητα.
Η αλήθεια δεν έχει καμιά σημασία.
«Το βράδυ εκείνο που μπήκε η αστυνομία στο σπίτι αρχίσανε να μας δέρνουν και μετά μας ρώτησαν ποιος είναι ο Καμράν. Άρχισαν να τον χτυπάνε και στη συνέχεια τον τράβηξαν από τα πόδια, τον έσυραν έξω και χτύπησαν το κεφάλι του στα σκαλιά. Τον έβαλαν στο περιπολικό και τον πήγαν στο τμήμα. Εκεί τον κρεμάσανε από σκοινί και του έκαναν ηλεκτροσόκ. Όταν γύρισε στο σπίτι είχε σημάδια στα χέρια και στα πόδια. Δεν μπορούσε ούτε να καθίσει, ούτε να περπατήσει, μας έλεγε ότι πονούσε συνέχεια και μετά από 5-6 μέρες πέθανε». είπε ο αδερφός του νεκρού.

Ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ συνελήφθει με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου και απόπειρα ανθρωποκτονίας στις 26 Σεπτεμβρίου. Στις 28 οδηγήθηκε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που του άσκησαν δίωξη και τον άφησαν ελεύθερο, με περιοριστικούς όρους. Πέθανε στις 9 Οκτωβρίου. Μετά από 11 ημέρες.

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία!

«Πονούσε συνέχεια»! Και δεν πόναγε στις 28 Σεπτεμβρίου;
Γιατί δεν κατήγγειλαν τον «βασανισμό» στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ο Μοχάμεντ και ο δικηγόρος του ;
Γιατί δεν πήγε σε νοσοκομείο;
-«Δεν πήγε στο νοσοκομείο αφού φοβήθηκε επειδή δεν είχε άδεια παραμονής», λένε οι αντιρατσιστές.
Τι φοβήθηκε δηλαδή; Μήπως τον συλλάβουν και πάλι;
Ο Μοχάμεντ συνελλήφθη «για απειλή και σωματική βλάβη με μαχαίρι σε βάρος 15χρονου ομοεθνούς του, τον οποίο βίασε, υπό την απειλή του μαχαιριού. Ο βιασμός του 15χρονού Πακιστανού, διαπιστώθηκε ιατροδικαστικά, καθώς και τα τραύματα από το μαχαίρι. Τον δράστη υπέδειξε στην αστυνομία το θύμα. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε εναντίον του, δίωξη για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας, και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διωκόταν για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας και φοβήθηκε;

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία!

«Ο μετανάστης αφεθηκε ελεύθερος επειδή δεν αναγνωρίστηκε από τον μηνυτή»,λένε οι (αγράμματοι) αντιρατσιστές.
Ο 15χρονος και η οικογένεια του πιέστηκαν από την Πακιστανική κοινότητα να μην πάνε στην εισαγγελία για πολιτικούς λόγους. Δεν αναγνωρίστηκε στην εισαγγελία.
Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατος του Πακιστανού, οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, και δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις. Η δεύτερη νεκροψία που έγινε με επιθυμία της Πακιστανικής κοινότητας, δεν κατέδειξε και αυτή κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ή σπασμένα οστά.
Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για «ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου».Οπότε έτσι είναι, επειδή έτσι θέλουν.

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία.

Τα ευρήματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν παρουσία αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
Αλλά είπαμε:
Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία.

Σημασία έχει, ότι ο πρωθυπουργός, έκανε τη δική του ιατροδικαστική εξέταση, εξέδωσε το πόρισμα της δικαστικής έρευνας που συνεχίζεται, και καταδίκασε την αστυνομία, αναλαμβάνοντας το έργο της δικαιοσύνης.
Μέγας ιατροδικαστής, μέγας ανακριτής και μέγας δικαστής ο κ. Παπανδρέου, στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και του Μεγάλου Αδελφού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: