Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Κυρία Θάλεια ,δεν είστε η Δημοκρατία αλλά η Πέμπτη Φάλαγγα και είστε ρουσφετο-Ψυχολόγος

«Ούποτε δουλείη κεφαλή ιθεία πέφυκεν, αλλ' αιεί σκολιή καυχένα λοξόν έχει». Θέογνις ο Μεγαρεύς

Η κυρα-.Θάλεια, είναι ένας πράκτορας που αποκαλύφθηκε. Κανονικά, οι «υπηρεσίες», τους «αποσύρουν» πριν απελαθούν, αλλά στη δική μας περίπτωση, επειδή νομίζουν ότι έχουν καταλάβει το Κράτος, επιμένουν.

Του Σπύρου Χατζάρα

Η πεμπτοφαλαγγίτισσα ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ σε συνέντευξή της ποταμό στα ΔΟΛια ΝΕΑ, ομολογεί τα πάντα.
Οραματίζεται έναν «άλλο πατριωτισμό», τον Νέο Πατριωτισμό, της «Ανοιχτής Κοινωνίας», και επαναφέρει το παλιό σλόγκαν του Tavistock Institute την «Ανεκτικότητα», (tolerance), από την οποία φάγαμε με το κουτάλι στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, και την υπέστησαν οι Σέρβοι που τους πετσόκοψε ο UCK στο Κόσοβο για… « ανταλλακτικά» .

Η κα Θάλεια δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων : «Στο πρόσωπό μου πλήττεται η δημοκρατία».
Στο πρόσωπό της απεικονίζεται σε όλο του το «μεγαλείο», το Ρουσφετιστάν , η διαπλοκή και η Πέμπτη Φάλαγγα.
Η κα Θάλεια χωρίς μάστερ, έκανε μεταπτυχιακό με ρουσφέτι. Παρά την έλλειψη βασικού τίτλου σπουδών από διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο, της αναγνωρίστηκε το διδακτορικό με ρουσφέτι, και διορίστηκε καθηγήτρια με ρουσφέτι. Η απόλυτη διαπλοκή.
Στο πρόσωπό της απεικονίζεται το Εβραιοναζιστικό ,«Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη- CDRSEE»,(με χορηγό το ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ , την COCA-COLA του Μπίλντερμπεργκ-Δαβίδ και τον Μπίλντερμπεργκ εφοπλιστή Καρρά).
Στο πρόσωπό της απεικονίζεται ο Ιστορικός Αναθεωρητισμός, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Νέας Τάξης.
Στο πρόσωπο της απεικονίζεται η διαφθορά και η ρεμούλα καθώς διαχειρίστηκε 17 εκ.Ευρώ ,μαζί με τις φίλες της, στην Θράκη,με πλήρη αδιαφάνεια.

Η κ. Θάλεια έχει διατεταγμένη αποστολή. Της ανέθεσαν την προώθηση της «διαπολιτισμικής εκπαίδευσης», την οποία είχε λανσάρει, η «πρωτοπόρος» κα Σούλα. «Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή να παραιτηθώ. Έχω πολύ και σημαντική δουλειά μπροστά μου. Επενδύω πάντα με πάθος σε αυτό που έχω να κάνω» .Είπε η Θάλεια.

Η κυρά-Θάλεια δεν είναι αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι.

-Είναι ρουσφετο-Επιστήμων και ρουσφετο-Ψυχολόγος

-Είναι ρουφιάνο-Επιστήμων

-Είναι λαμόγιο- Επιστήμων, με πολλές χορηγίες και επομένως με "μαύρα" (αφορολόγητα). έσοδα

-Είναι Τσαρλατανο-Ιστορικός

-Είναι δηλαδή, Ψευτο-επιστήμων

Απέναντι στην εκπρόσωπο της Πέμπτης Φάλαγγας, της «Ανοιχτής Κοινωνίας», στην εκπρόσωπο της διαφθοράς και του Ρουσφετιστάν, έχει ξεσηκωθεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.Το ελληνικό έθνος αναγεννήθηκε μέσα από το σχολείο. Τώρα θέλουν να το καταστρέψουν χρησιμοποιώντας το δημόσιο σχολείο. Αφού δεν μπορούν να καταργήσουν τη δωρεάν εκπαίδευση καταργούν την εκπαίδευση.
Η κα Θάλεια έχει αναλάβει εκ μέρους του CDRSEE την πλύση εγκεφάλου των ελληνοπαίδων.

Η πεμπτοφαλαγγίτισσα προσπαθεί να κριθεί πίσω από την «κοινωνία των πολιτών» και την συμμορία των «διανοούμενων» της Ανοιχτής Κοινωνίας. Οι ίδιοι που υπέγραφαν, κόντρα στον ελληνικό λαό, υπέρ του σχεδίου Ανάν, υποστηρίζουν τώρα τη Θάλεια.

«Ου γαρ χρη το όνομα του ονείδους αισχυνομένους , αισχροτέρους τω έργω φανήναι»

Όπως και ο Γιαννάκης (Αντουανέτα), ενοχλείται και αυτή από τον «όχλο», που φωνάζει ,«Θέλουμε παιδεία ελληνική και όχι πολυπολιτισμική», και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ο βασικός υπεύθυνος για την Θάλεια που σιτίζεται στο «πρυτανείο» με ρουσφέτι επειδή έχει προσωπική γνωριμία μαζί του, είναι ο κύριος Παπανδρέου, και οι δικοί του χορηγοί από την Bilderberg

Δεν υπάρχουν σχόλια: