Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Οι Ύαινες του Πατριωτισμού

Του Σπύρου Χατζάρα

Ορισμένοι προδότες του 74 και χαφιέδες της Χούντας, παριστάνουν σήμερα τους «πατριώτες» , σύμφωνα με τις οδηγίες των υπηρεσιών που τους χρηματοδοτούσαν και τους χρηματοδοτούν, με αποκλειστικό σκοπό, να διασπάσουν και να αποδυναμώσουν το πατριωτικό κίνημα.
Δεν είναι πατριώτες, Είναι Ύαινες.
Το πατριωτικό κίνημα για την Εθνική Ανεξαρτησία, την λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, ήταν και είναι αντιαμερικανικό. Το πατριωτικό σύνθημα του 1974 ήταν NATO-ΣΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Πατριώτες συνεργάτες των Αμερικανών ,της Τζασμάκ, και του κλιμακίου της ΣΙΑ στην Αθήνα, δεν υπάρχουν. Μόνο Ύαινες, ρουφιάνοι, χαφιέδες, κουκουλοφόροι.
Οι «πατριώτες», που μοίραζαν το μαύρο χρήμα της Χούντας των προδοτών της Κύπρου, είναι το ίδιο προδότες με τα παλιά τους αφεντικά.
Οι «πατριώτες», που «εμπνέονται» από τους σφαγείς των Καλαβρύτων, του Διστόμου, και της Βιάνου, είναι το ίδιο προδότες με τους γερμανοτσολιάδες της Κατοχής.
Διαχρονικοί συνεργάτες των κατακτητών. Άλλοτε των Γερμανών, άλλοτε των Αμερικανών και τώρα του ΔΝΤ.
Αλλά πάντα στο μισθολόγιο, και στην πρωτοπορία της κάθε προβοκάτσιας.
Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε μάθει από τα γεννοφάσκια μας, και τον πράκτορα και τον προβοκάτορα και τον χαφιέ και τον κουκουλοφόρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: