Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Την οργή των νεκρών να φοβάστε σύντροφοι. «Σκοτώσατε τον Κόσμο και πουλήσατε τη Μακεδονία».

Η φωτιά στην Πεντέλη και η ανθρωποθυσία των 91 ήταν οργανωμένο σχέδιο της Cia και του Αλέκσυ Μεκεντόνσκυ-Τσιπρέσκου, για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό στο «Μακεδονικό».

 Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας 

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι υπήρχε «οργανωμένο σχέδιο», ότι «υπήρξαν εμπρηστές» και ότι «υφίσταται πολιτική ευθύνη». Η κλασσική θεωρία για την διαλεύκανση των εγκληματών μας διδάσκει να αναζητούμε αυτόν που ωφελείται από το έγκλημα. Ο πολιτικά ωφελημένος από τον εμπρησμό της Πεντέλης, και την καταστροφή στο Μάτι, και την μεθοδευμένη εκτέλεση 91 αθώων συμπολιτών μας, είναι η Χούντα Τσιπρέσκου, που υπέγραψε την προδοτική Συμφωνία της Μικρής Πρέσπας, για την αναγνώριση από την Ελλάδα της ύπαρξης «μακεδονικού λαού». 

Ο Τσιπρέσκου, και η Cia έβαλαν την φωτιά και έκαψαν τον κόσμο για να ξεχαστεί η προδοτική συμφωνία της Μικρής Πρέσπας. Το αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο το είπε στο πανό της Τούμπας «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα. Πουλήσατε τη Μακεδονία». Αυτό ακριβώς έγινε. 

Ο εμπρησμός της Πεντέλης έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Cia ήταν απλός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός. Και οι 91 είναι παράπλευρη απώλεια της Συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας. Οι 91 αθώοι και τραγικοί νεκροί μας, ήσαν «παράπλευρες απώλειες» του NATO. 
Στη Γιουγκοσλαβία το 1999, οι «παράπλευρες απώλειες ήσαν 2500. Στο Μάτι, το 2018 ήσαν 91. Μετά την ανθρωποθυσία στο Μάτι , που έγινε κατόπιν «οργανωμένου σχεδίου», κανείς δεν μιλά πιά, για την Μακεδονία, και τα συλλαλητήρια ακυρώθηκαν παντού. Το σχέδιο είχε επιτυχία 100%. Και δεν νομίζω να υπάρξουν άλλα συλλαλητήρια. 

Ο Αλέκσυ Μεκεντόνσκυ-Τσιπρέσκου και το κλιμάκιο της Cia έκαψαν ζωντανούς 91 για να καλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Άλλωστε οι επικεφαλής της Προστασίας του «απροστάτευτου πολίτη», και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και ο υπουργός Προ-Πο, είναι άνθρωποι προδότη που υπέγραψε τη συμφωνία της Μικρής Πρεσπας. ΝΑΤΟ-Cia-Προδοσία. 

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Καρανίκα, προσπάθησε από την πρώτη στιγμή, να μεταθέσει το ζήτημα των ευθυνών, στο διαχρονικό πρόβλημα των αυθαιρέτων, στην καταπάτησης του αιγιαλού, στον ιδιοκτήτης του Οικοπέδου, που κάηκαν οι 26, επειδή είναι της Νέας Δημοκρατίας, στα «δεξιά συμφέροντα» με τα οποία θα συγκρουστεί η «αριστερά», και στην «ασύμμετρη απειλή», δηλαδή, «στον ρωσικό δάκτυλο», τον οποίο αναζητεί μαζί με την Cia, και τα Συριζοζώα και τα κομματόσκυλα στην ΕΡΤ προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο ήλιος ανατέλλει από τα δυτικά. Οι 91, δεν κάηκαν επειδή υπάρχουν αυθαίρετα, ούτε επειδή έπιασε φωτιά η Πεντέλη, ούτε επειδή φύσαγε πολύ. 

Τα αυθαίρετα στο Μάτι υπάρχουν 40 χρόνια, και η Πεντέλη έχει καεί από τους οικοπεδοφάγους πολλές φορές και πάντα με δυνατούς ανέμους. 

Το «Λύριο» το έζωνε η φωτιά οσα χρόνια είμαι δημοσιογράφος Αυτό που έγινε για πρώτη φορά, είναι ότι άφησαν τη φωτιά να περάσει την αντιπυρική ζώνη, της Λεωφόρου Μαραθώνος και να κατεβει προς τη Θάλασσα. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στα 63 χρόνια που ζώ. Έγινε τώρα, γιατί οι άνθρωποι του πράκτορα της Cia έστειλαν τις πυροσβεστικές στον «αντιπερισπασμό», την Κινέτα. 

Τρία πυροσβεστικά οχήματα ήσαν μόνο διατεταγμένα εκεί που πέρασε η φωτιά. Υπήρξε σχέδιο και το υλοποίησαν οι πολιτικά υπεύθυνοι, που πρέπει να εξηγήσουν στον εισαγγελέα, γιατί η «φωτιά πέρασε», και γιατί έστειλαν αλλού και αλούθε τις δυνάμεις τους και δεν έδωσαν τη μάχη, για να μην περάσει η φωτιά τη Λεωφόρο Μαραθώνος. Ο Τσιπρέσκου και η Ροζ Προδοτική Χουντα, με την δολοφονία των 91, παραβίασαν το Σύνταγμα και πρέπει να διατάξει η εισαγγελέας την άμεση σύλληψη και φυλάκισή τους. 

Η δολοφονία των 91 συνιστά Πραξικόπημα Θυμίζω: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». « Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής τους». «Το δικαίωμα του ανθρώπου ως ατόμου στην ζωή» τελεί υπό την εγγύηση του Κράτους. «Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους». Αυτά, τα παραβίασαν οι σημερινοί πραξικοπηματίες, που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη. Πρώτα έπνιξαν 24 τον περασμένο Νοέμβριο, και αφού δεν τους συνέλαβαν , συνέχισαν, και τώρα έκαψαν 91 , που έκαναν αμέριμνοι το μπάνιο τους, γιατί ο Τσιπρέσκου είχε εγγυηθεί τη ζωή τους. 

ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΠΛΟΙΟ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΖ ΝΑΤΟΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ! 
Την οργή των νεκρών να φοβάστε, σύντροφοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια: