Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Με το νέο χρόνο να γίνει ο Λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων

του Σπύρου Χατζάρα

Το «γελαστό παιδί», ο Αλιέκσι, εγκαινίασε στη Θεσσαλονίκη το Μετρό χωρίς Μετρό, για τη μάτια της Κατίγκω μόνο , και δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν «στο τέλος της τετραετίας». «Ψάχνουμε ημερομηνία τον Οκτώβρη για εκλογές», είπε. Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της αμερικανικής πρεσβείας παράλληλα, διαπίστωσε ότι το 31,3% των βλογιοκομμένων τηλεθεατών θέλουν «εξάντληση της τετραετίας». Οτ και να λέμε εμείς για αυτούς «πέρα βρέχει».

 Ο φαλακρομουσάτος πορτ παρόλ , της Κοινοπραξίας του προδοτικού Τόξου, είπε μάλιστα ότι «η κυβέρνηση έχει μπροστά της 9 μήνες» στους οποίους «σχεδιάζει πολύ συγκεκριμένες παρεμβάσεις», και «επομένως δεν τίθεται θέμα ημερομηνίας εκλογών».

 Ο άθεος και αλλογενής Αλιέκσι Προδοτέσκου, παρόλο που είναι μειοψηφία στο λαό, και έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση, σχεδιάζει με την ησυχία του, μαζί με τον ανθύπατο Πάιατ, τις επόμενες κινήσεις του. Εγκαίνια, ψιλοπαροχές στην πτωχή κομματική πελατεία, στην «εμβληματική» αύξηση του κατώτατου μισθού μετά από 7 χρόνια, στις πρωτοβουλίες για την προστασίας της πρώτης κατοικίας, την ελάφρυνση των ελεύθερων επαγγελματιών , τη διεύρυνση του εκλογικού σώματος με τους λαθραίους, ανασχηματισμό διεύρυνσης κλπ, κλπ.

 Ο φαλακρομουσάτος, μίλησε ακόμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Συνταγματικής Αναθεώρησης, για την επίλυση της ιστορικής εκκρεμότητας με την Εκκλησία και πρόσθεσε ότι από τις 18 Ιανουαρίου και μετά, θα αποφασίσει ο Αλιέκσι πότε θα φέρει προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή τη Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων. 

Το ζήτημα αιχμής επομένως είναι τα εάν οι εκλογές γίνουν όποτε τους συμφέρει, και σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα, ή εάν μπορούμε να πάρουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τον Αλιέκσι και την Αμερικανική πρεσβεία.

 Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων είναι ο Λαός. Ο Λαός πρέπει να πάρει την πολιτική πρωτοβουλία από τον Χαβαναγκίλκα και τους φίλους του. 
Το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων πρέπει να το γράψει ο Λαός. Εκλογές , εδώ και τώρα , για να φύγει μια ώρα αρχύτερα η διεφθαρμένη κυβέρνηση μειοψηφίας. 

Για την προδοτική συμφωνία των Ψαράδων θα πρέπει να αποφασίσει η Νέα Βουλή με φρέσκια την λαϊκή εντολή. Οι σημερινοί βουλευτές άλλωστε δεν έχουν καμιά λαϊκή εντολή για να αναγνωρίσουν τον «Μακεδονικό λαό» και την «μακεδονική γλώσσα». 
Μόνο εντολή από την αμερικανική πρεσβεία έχουν οι «πρόθυμοι». Ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να απολέσει την πρωτοβουλία των κινήσεων η προδοτική και πρακτόρικη κυβερνώσα μειοψηφία, είναι, να κατέβη στο πεζοδρόμιο η σιωπηλή πλειοψηφία, με το σύνθημα «Φτάνει πια»! «Εκλογές εδώ και τώρα»! 

Εκλογές , εδώ και τώρα, με τη θέληση του λαού, και όχι όταν το θέλουν ο άθεος και αλλογενής Αλιέκσι και ο σύντροφος Πάιατ. 
Ο Λαός, μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να βάλει στην άκρη και την αμερικανική πρεσβεία και το σύντροφο Ερντογάν, που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να χτίσει το προφίλ του Αλιέκσι και του Χάνου.

 Προτείνω λοιπόν αποκλεισμούς διαρκείας των εθνικών δρόμων και πολιορκία της Βουλής μέχρι να υπογραφεί το διάταγμα διάλυσης του Σώματος και προκήρυξης των νέων εκλογών. Εκλογές εδώ και τώρα Να φορέσουμε ΟΛΟΙ ένα κίτρινο γιλέκο και αποκλείσουμε τα Τέμπη, τα Μάλγαρα και τον Ισθμό και να περικυκλώσουμε του Κοινοβούλιο, μέχρι να διαλυθεί η βουλή και να προκηρυχτούν οι εκλογές.

 Η πρωτοβουλία πρέπει να ξεκινήσει από το μεγαλύτερο Κόμμα της αντιπολίτευσης, και στον αγώνα του Πεζοδρομίου θα συμμετάσχουν ΌΛΟΙ. Εθνική Ενότητα στα Οδοφράγματα.
 Όπως ΄λεγε και το Πατριωτικό Δοκίμιο του 1817, «Θαρσείτε, φίλοι Έλληνες! Των αγώνων μας το στάδιον μέγα δεν είναι. Ολίγη φιλοτιμία, και η νίκη βεβαία. Μικρός σπινθήρ Πατριωτισμού, και η γενική και μερική ευδαιμονία βεβαιότατη». 

Ο Αλιέκσι Χαναγκίλα και οι Συμμορίτες του από την Κόκκινη Φυλή φεύγουν. Απέρχονται. 
Μετράνε μέρες, αλλά πρέπει να λάβουμε μέτρα και εμείς. Εμπρός να ρίξουμε τον Αλίεκσι. Αέρα, Αέρα, να φύγει η Χολέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: