Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η βαριά παρτιζάνικη και αντιφασιστική «σκιά» στο σήμερα και η αντιμετώπιση της

του Σπύρου Χατζάρα 

Η Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών αποφάσισε ότι η «μακεδονική» γλώσσα που αναγνώρισαν ο Τσιπρόφσκι και τα ΣΥΡΙΖΟκομούνια δεν υπάρχει και ότι είναι μια διάλεκτος της βουλγαρικής. Στα Σκόπια θύμωσαν. 
Ο πρόεδρος Πεντάροφσκι επισκέφτηκε τη «ΜΑΝΟΥ», την Ακαδημία Επιστημών και αφού συνομίλησε με την νέα ηγεσία της. είπε στα κανάλια ότι « η μακεδονική γλώσσα είναι ένα γεγονός και οι απόπειρες άρνησης της είναι άσκοπες».
 Ο υπουργός εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ είπε οτι ο «μακεδονικός Λαός ομιλεί την Μακεδονική γλώσσα» και ότι «τον 21ο αιώνα, στην Ευρώπη, το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι αδιαμφισβήτητο». 
Ο Νίκολα Ντιμιτρόφ επιβεβαίωσε την δημιουργία της Γλώσσας από την Ένωση Γιουγκοσλάβων Κομμουνιστών λέγοντας ότι « πρότυπο της Μακεδονικής γλώσσας κωδικοποιήθηκε επισήμως το Μάιο 1945». 
Η «μακεδονική» γλώσσα κηρύχτηκε επίσημη γλώσσα της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατά την πρώτη σύνοδο της στο μοναστήρι Πρόχορ Πτσίνσκι, στις 2 Αυγούστου 1944, της ιδρυτικής συνόδου του «Αντιφασιστικού Συμβουλίου Λαϊκής Απελευθέρωσης Μακεδονίας» του «ΑΣΝΟΜ». 
Το πρώτο έγγραφο που ήταν γραμμένο στην γλώσσα ήταν πρώτο τεύχος της κομμουνιστικής εφημερίδας «Νόβα Μακεντόνογια» που κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου 1944, μια μέρα πριν μπουν πανηγυρικά οι Ελασίτες την Θεσσαλονίκη. Στις 7 Ιουνίου 1945 η «Μακεδονική» έγινε η 6η επίσημη γλώσσα της παρτιζάνικης Γιουγκοσλαβίας αλλά η γραμματική της ψευτογλώσσας του ψευτέθνους που δημιούργησαν οι κομμουνιστές που την ανακάλυψαν ο Κρούμος Κεπέσκι, (που θύμιζε το Κεπέσης) και ένας τσόγλανος γλωσσολόγος 23 χρονών ο Μπλάζε Κόνεσκι κυκλοφόρησε το 1946 και την δίδασκαν μέχρι το 1949 και στα σχολεία που δημιούργησαν οι Συμμορίτες στην κατεχόμενη ορεινή Καστοριά και την Φλώρινα. 

Το κλειδί για να καταλάβουμε το πολιτικό πρόβλημα μας το έδωσε ένας αμερικανός «ρουφιάνος» ο φιλο-παρτιζάνος γλωσσολόγος Βίκτωρ Φρίντμαν, δήλωσε από τις ΗΠΑ, ότι «η άρνηση της Μακεδονικής γλώσσας από τη Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών αποτελεί επιστροφή στο φασισμό».

 Αυτή είναι η όλη ουσία της βαριάς παρτιζάνικης και «αντιφασιστικής» κληρονομίας. Είναι ο ίδιος «αντιφασιμός» του Σόρος, που βάζει στις μέρες βόμβες, που καίει αυτοκίνητα στους δρόμους, που εισάγει τους λαθραίους, που κάνει καταλήψεις και αντισυγκεντρώσεις και κάποτε-κάποτε σκοτώνει , για να μην ξεχνιόμαστε.
 Ο ίδιος «αντιφασισμός» στο Μαυροβούνιο επιχειρεί να κρατικοποιήσεις εκκλησίες και μοναστήρια επιβάλλοντας ως επίσημη «εκκλησία» το παραμάγαζο που δημιούργησε η μυστική υπηρεσία του Τίτο, όπως έκανε και με την Μακεδονική εκκλησία. 
Ο «Αντιφασισμός» είναι μια πλαστή ταυτότητα του κομμουνισμού όπως και ο «αντιρατσιμός» και ως τέτοια έχει επικρατήσεις και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Το συμπέρασμα είναι ότι για να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά πρέπει να πάμε στη ρίχζα του προβλήματος. Σαν Δημοκρατικοί άνθρωποι πρέπει να απαιτούμε από τις χώρες που θέλουν να μπουν στην Ευρώπη να αποκηρύξουν την «αντιφασιστική» κληρονομιά.
 Τέρμα τα «ΑΣΝΟΜ» και τα «ABNOI», να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων μαζί με τη Συμφωνία της Βάρκιζας που μας βασανίζει ακόμα αφού κυρώθηκε με το άρθρο 1 της 23/1945 Συντακτικής Πράξης και έκτοτε είναι τμήμα της ισχύουσας συνταγματικής τάξης που εξασφαλίζει στους κομμουνιστές ελεύθερη εκδήλωση της προπαγάνδας τους και δια του Τύπου, και ελευθερία δράσης σε κόκκινα σωματεία σφραγίδες ενώ από τότε προβλέφθηκε η κατάργηση όσων Νομοθετημάτων δεν τους άρεσαν
Στη «Βάρκιζα», άλλωστε η «ηγεσία» της ΚΚΕ λτδ, (Σιάντος, Πλουμπίδης, Ιωαννίδης, Παρτσαλίδης, Μπαρτζιώτας κλπ), μαζί με τους συνεργάτες της , (Τσιριμώκος, Σβώλος), κλπ , συμφώνησε με τους Άγγλους και την μελλοντική ΕΔΑ , (Σοφιανόπουλος), οι ηθικοί αυτουργοί , η ηγεσία , που διέταξε τις «αγριότητες» και τις «υπερβασίες», να αμνηστετθούν, και να δικαστούν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί. Δηλαδή, οι πολιτικά υπεύθυνοι βγάλανε έξω τον εαυτό τους και ρίξανε όλη την ευθύνη στους εκτελούντες τις εντολές και τις διαταγές, και για αυτό άνοιξαν σαμπάνια, και οι Σιάντος, Σοφιανόπουλος και Μακ Μίλαν, ήπιαν στην υγεία της βασίλισσας. 
Η Συμφωνία της Βάρκιζας πρέπει να καταγγελθεί μαζί με τον «αντιφασισμό» και τον «αντιρατσισμό». 
Και μου κάνει εντύπωση ότι κανείς βουλευτής από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει καταθέσει ψήφισμα στην ελληνική βουλή για να παγώσουν οι συνομιλίες της ΕΕ με τον Τζουκάνοβιτς μέχρι να σεβαστεί την εκκλησιαστική περιουσία. 
Ούτε και στο Ευρω-κοινοβούλιο κινήθηκε κανείς έλλην. Και θα πρέπει να μπούμε εδώ στην Ελλάδα μπροστά από τον Τραμπ, και να τεθεί εκτός νόμου η ΑΝΤΙΦΑ μαζί με τις τρομοκρατικές και κατασκοπευτικές αντιρατσιστικές οργανώσεις, με ένα νέο «Ψήφισμα» , «Περί εκτάκτων μέτρων κατά των επιβουλευομένων την δημοσίαν τάξιν και την ακεραιότητα του κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: