Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Το Υπερ-Κράτος Δικαίου κατέλυσε παντού την Λαϊκή Κυριαρχία

 του Σπύρου Χατζάρα 

Ο Κόσμος αλλάζει γρήγορα και όσα ξέραμε χθες μπορεί να μην ισχύουν σήμερα. Τα πολύ βαθύ Κράτος Ιδιωτικού Δικαίου, πρότεινε έναν 38χρονο Πούστη, που είναι βλαχοδήμαρχος στην Ιντιάνα για πλανητάρχη, επειδή είναι Πούστης και «τριανταοκτάχρονος» και το κοντό βλογιοκομμένο 17χρονο οικοζόμπι του Σόρος για Νόμπελ. Αυτά είναι τα «φρέσκα» πρόσωπα. Τόπο στα Νιάτα. Αλλά, για μια θεσούλα στο δημόσιο θέλουν «αξιολόγηση» και «πτυχίο». 
Ακτιβίστρια σαν την Γκρετα και η Δάφνη, που «είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της, έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας».
 Η νεα γενιά της Αγίας Οικογένειας αξιολογείται από τα Κεντρικά.

 Τώρα, που δεν υπάρχουν αυτεξούσιες κυβερνήσεις και Λαϊκή Κυριαρχία, ο μάνατζερ Ινφαντίνο, αποκάλυψε ότι η (ιδιωτική) Παγκόσμια Συνομοσπονδία θέλει να συνεργάζεται με τους τοπικούς Αρλεκίνους και Κολαούζους. «Πρέπει να δουλέψουμε μαζί με τις κυβερνήσεις και τα υπουργεία, γιατί το πλαίσιο νομιμότητας πρέπει να πηγαίνει χέρι με χέρι με το αθλητικό», είπε. Η τελευταία μάχη για την υπεράσπιση του Χριστιανισμού στην Ευρώπη διεξάγεται στο Μαυροβούνιο , όπου αναστήθηκε ο λαός, αλλά οι Αρλεκίνοι και ο Κολαούζοι της Βασιλίσσης Σοφίας 91, σιωπούν, διότι το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες σέβονται το δικαίωμα όλων των κυρίαρχων χωρών να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν νόμους που συνάδουν με τους δημοκρατικούς κανόνες χωρίς ξένες παρεμβάσεις».

Ο ΝΑΤΟπαρτιζάνικος νόμος για την απαλλοτρίωση των εκκλησιών και τον Μοναστηριών της Ορθόδοξης εκκλησίας στο Μαυροβούνιο, είναι κυριαρχικό δικαίωμα του λωποδύτη Τζουκάνοβιτς να υιοθετήσει και να εφαρμόσει νόμους χωρίς ξένες παρεμβάσεις». Απαγορεύεται επομένως κάθε ξένη ανάμειξη και για το λόγο αυτό σιωπούν όλοι οι «δεξιοί» στην Ελλάδα, πλην του Μητροπολίτη Πειραιώς. 
Και ο ΝΑΤΟπαρτιζάνικος νόμος Τζουκάνοβιτς, θα εφαρμοστεί και στο Κοσσυφοπέδιο για να απαλλοτριώσουν οι Αλβανοί ως Κρατική Περιουσία,το Πατριαρχείο του Πετς, το Μοναστήρι του Ντέτσανι, την Γκρατσάνιτσα και τα άλλα σερβικά Ιερά. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ του Κράτους Δικαίου ανακοίνωσε ότι απαγορεύτηκε, λόγω εμπλοκής του σε «σοβαρή διαφθορά», η είσοδος στις ΗΠΑ στον βούλγαρο δικαστή, Αντόν Μιτάλοβ, ο οποίος επέτρεψε στον κατηγορούμενο για κατασκοπεία βούλγαρο πολίτη, Νικολάι Μαλίνοβ, να ταξιδέψει στην Ρωσία για να λάβει από τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ένα βραβείο. 
Οι κυρώσεις προς τον Μιτάλοβ επηρεάζουν και την σύζυγό του, Κορνέλια Στόικοβα-Μιτάλοβα και την κόρη τους, Γκιοργκιάνα Μιτάλοβα. Ο Μάικλ Πομπέο δήλωσε ότι η απόφαση επιβεβαιώνει την δέσμευση των ΗΠΑ για την μάχη κατά της διαφθοράς. Επομένως ο δικαστής, δεν είναι ελεύθερος να αποφασίζει, αλλά οι αποφάσεις του πρέπει να συμβαδίζουν με τις ευθυμίες του Κράτους Δικαίου που ασχολείται με την «καταπολέμηση της διαφθοράς» και την ύπαρξη Κράτους Δικαίου σε ολόκληρο τον κόσμο.
 Για το λόγο αυτό είναι κολοσσιαίας πολιτικής σημασίας η πρόταση Πούτιν για τροποποίηση του ρωσικού Συντάγματος ώστε «το Διεθνές Δίκαιο να ισχύει εντός της ρωσικής επικράτειας», «μόνο κατά το τμήμα του εκείνο, το οποίο συμφωνεί με την εγχώρια νομοθεσία και δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ρώσων πολιτών». 
Εθνική Κυριαρχία και Λαϊκή Κυριαρχία σημαιάκια αυτεξούσιο και όχι «Ενωσιακό Δίκαιο» που λέει και η μανδάμ Νίκη Μπίλντερμπεργκ που διέγραψε θρήσκευμα και την ιθαγένεια από τα στοιχεία μαθητών που τηρούνται στα σχολεία, στους τίτλους και τα πιστοποιητικά σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης και στο πληροφοριακό σύστημα, για να μην ξεχωρίζουν τα «προσφυγόπουλα» που στέλνει ο Ταγίπ για να εποικήσουν τον τόπο μας. 
Με βάση την πρόταση Πούτιν, αποκαθίσταται νομικά η έννοια της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, κάτι που είναι αδιανόητο για χώρες όπως η Ελλάδα που αναγνωρίζουν το Ενωσιακό Δίκαιο ως υπερισχύοντος του εθνικού και έχουν εξ ορισμού εκχωρήσει, την εθνική τους κυριαρχία στη γραφειοκρατία των Βρυξελλών. Ο Κόσμος αλλάζει γρήγορα και όσα ξέραμε χθες μπορεί να μην ισχύουν σήμερα. Οι αρλεκίνοι και οι Κολαούζοι των Αθηνών δεν είναι «ελληνική κυβέρνηση». Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης του Κράτους Δικαίου και των Περιούσιων Επενδυτών, είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του Εθνικού Κράτους και της Πατρίδας , ώστε να προστατέψουμε το Έθνος, και για να ανοίξουμε το δρόμο που οδηγεί στην αδέσμευτη Λαϊκή κυριαρχία την Εθνικη Ανεξαρτησία και τη Δημοκρατία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.