Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Η Ολιγαρχική Αθέατη Διακυβέρνηση επενδύει σε νέες «αξίες», όπως, «ο σεβασμός», «η ευγένεια», «η υπευθυνότητα» και «η αμεροληψία»



Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ Μάθιου Ντέιβιντ ΜακΚόναχι, όπως και οι άλλοι «Σελέμπριτίζ», είναι εκπρόσωπος Τύπου της Αθέατης Ολιγαρχίας, και μας είπε ότι «ο αόρατος εχθρός δεν έχει πρόσωπο, φύλο, εθνικότητα και δεν ανήκει σε καμία θρησκεία ή πολιτική παράταξη». Ακριβώς το ίδιο πρότεινε και ο πράκτωρ του αλαφουζόλ. Ενότητα των Φιλελέ κοσμοπολιτών με τους Αριστερούς Εθνοπροδότες. 
Τα θύματα, είναι γονέας Α και γονέας β δεν έχουν, δεν έχουν εθνικότητα, ανήκουν στον Αγνωστικισμό και την Παν-Θρησκεία και είναι υπερκομματκοί ή απολιτίκ. 
Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ Μάθιου Ντέιβιντ ΜακΚόναχι είπε να κάνουμε την κρίση ευκαιρία και να ενωθούμε. Εμείς και οι λαθραίοι .
Μας παροτρύνει να κάνουμε την κρίση με τον ιό ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά ως ανθρωπότητα και να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε το κοινό κακό. Ο κορωνοϊός ας φέρει πιο κοντά την αταξική αφυλετική κοσμοπολίτικη «ανθρωπότητα» και να επενδύσουμε σε αξίες, όπως «ο σεβασμός, η ευγένεια, η υπευθυνότητα και η αμεροληψία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: