Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ορυμαγδός ψευτό- ερευνών για εξαπάτηση του χαζού τηλεθεατή ταυτόχρονα με την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση του Εφιαλτάκη ευθύνεται για την ανεξέλεγκτη διάδοση του Ιού, που δεν είναι ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ

 Η ΕΡΤ διαλαλούσε μια ΤΚ9 βρετανική έρευνα,  σύμφωνα με την οποία «Τα σούπερ μάρκετ αποτελούν τη μεγαλύτερη εστία μετάδοσης του κορονοϊού», και έλεγε ότι τα στοιχεία της μελέτης βασίστηκαν σε 128.808 ανθρώπους.

Τα μέρη που αποτελούν τις μεγαλύτερες εστίες μετάδοσης σύμφωνα με την έρευνα: Ήταν:

Σούπερ μάρκετ- 18.3%

Γυμνάσια- 12.7%

Δημοτικά Σχολεία – 10.1%

Νοσοκομεία – 3.6%

Ξενοδοχεία – 1.5%

Πανεπιστήμια – 1.4%

Γυμναστήρια – 1.1%

Εστιατόρια ή καφέ – 1.0%

Δηλαδή το 50% δεν ήξερε που κόλλησε τον ιό. 

Δεύτερη Εστία με 22.8% ήταν τα Σχολεία και Τρίτη τα Σούπερ Μάρκετ. 

Ο λόγος που ξεχώρισαν τα δημοτικά από τα γυμνάσια είναι για να ανεβάσουν τα σούπερ μάρκετ και να τρομάξουν τον χαζό τηλεθεατή που πηγαίνει για να ψωνίσει τρέμοντας μην κολλήσει και πεθάνει. 

Δεν φώναζαν όμως στη ΕΡΤ,  ότι τα Νοσοκομεία είναι η Τρίτη Εστία υπερμετάδοσης.

Ταυτόχρονα άλλοι Ρουφιάνοι μας ενημέρωναν με άλλη ΤΚ9 αμερικανική μελέτη για το  «πώς ξέφυγε η πανδημία κορονοϊού», και μας έλεγαν ότι:

«Οι Χώροι λατρείας, οι οικογενειακές γιορτές τα  επαγγελματικά συνέδρια»,  παράγουν από μόνες τους τεράστιο αριθμό κρουσμάτων  και ότι  η κατανόηση αυτών των φαινομένων υπερμετάδοσης μπορεί να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της πανδημίας»

Ο στόχος να κλείσουν τις Εκκλησίας της επικρατούσας θρησκείας. Το συμβόλαιο του μεταρρυθμιστή Εφιαλτάκη με το Φιλελεύθερο Κέντρο.

  Άλλη αμερικανική  «μελέτη» που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην επιθεώρηση «Nature» έδειξε ότι τα εστιατόρια, οι χώροι άθλησης και τα μπαρ είναι οι χώροι όπου γίνεται η μεγαλύτερη μετάδοση στις ΗΠΑ, και η οποία βρίσκεται σε 110% διάσταση με την Βρετανική των 128.808 ασθενών που βρήκε οτι μόνο το 1% κόλλησε σε εστιατόριο ή Καφέ. 

Τέλος πάντων αυτή την αμερικανική «μελέτη» ακολουθούν   και οι μπακαλογιατροί που συμβουλεύουν τον  Εφιαλτάκη.  

 Ωστόσο, ,μέσα στα πολλά των ρουφιάνων , βρίσκεις και ουσιαστικές πληροφορίες.

 «Όλο και περισσότεροι ειδικοί θεωρούν ότι η εξάπλωση αυτής της νέας νόσου τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις εκρήξεις που προέρχονται από λίγα μόνο μολυσμένα άτομα που μεταδίδουν τον ιό σε 10, 20, 50 άτομα ή και περισσότερα».

Δηλαδή, οι μολυσμένοι Αλβανοί που εισήγαγε ο Εφιαλτάκης , μετέδωσαν την νόσο σε 10, 20, 50 άτομα .

Ο  ερευνητής του Clinical Simulation Center του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον Benjamin Althouse δήλωσε ότι , «είναι πιθανόν μάλιστα ότι το 90% των κρουσμάτων της προέρχονται μόνο από το 10% των μολυσμένων ατόμων.

 Άλλοι   αμερικανοί ερευνητές ανέλυσαν τα δεδομένα των τεσσάρων πρώτων μηνών της επιδημίας στα ινδικά κρατίδια του Ταμίλ Ναντού και του Αντρα Πραντές και διαπίστωσαν ότι  από το 8% των μολυσμένων ατόμων προήλθε το 60% των νέων κρουσμάτων ενώ το 71% των ατόμων που είχαν προσβληθεί δεν μετέδωσαν τον ιό σε καμία από τις επαφές τους.

Συμπέρασμα: Ο Ιός δεν είναι ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ. Τα ¨ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ" δεν ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Το πρώτο βήμα για να μείνουμε Ασφαλείς, είναι να καταλάβουμε ότι ο Εφιαλτάκης,  οι Μπακαλογιατροί  και οι ρουφιανοπαπαγάλοι δεν είναι καλοί άνθρωποι και δεν θέλουν το καλό μας αλλά το κακό μας.  Από ΑΥΤΟΥΣ κινδυνεύουμε.

Ο Εφιαλτάκης,  οι Μπακαλογιατροί είναι πολύ κακοί άνθρωποι. Σκεφτείτε μόνο πόσοι απλοί  άρρωστοι κανονικοί παθαίνουν κάθε ημέρα  επειδή οι αυτοί οι φιλάνθρωποι τους έχουν αποκλείσει  την πρόσβαση στα νοσοκομεία  για να σώσουν τον άλλο συνάνθρωπο από τον «Κόβιντ». 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: