Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Τα ( κουκουλωμένα) τανκ των Σόρος περνούν μεν ,αλλά δεν ξεχνούν.

Του Σπύρου Χατζάρα

Οι οργανωτές των Δεκεμβριανων, της «πορτοκαλί επανάστασης» των προπληρωμένων SMS, επιστρατεύουν τώρα την soft power, των «εκπροσώπων τύπου», και των « ταγμάτων των μπλόγκερς», για να εξοντώσουν «επικοινωνιακά» όσους δημοσιογράφους πρωτοστάτησαν εκείνες τις μέρες, στην ιδεολογική αντίσταση, κατά της «ανοιχτής κοινωνίας» (Open Society).

O συνάδελφος Θύμιος Παπανικολάου , πήρε από την αρχή θέση, για την «εξέγερση της νεολαίας». Τούς απεκάλυψε και τους « ξεβράκωσε».
Την επίθεση εναντίον του ανέλαβε να συντονίσει ο Standartenführer (Συνταγματάρχης) Μάκης. Ο οποίος ,μπορεί να μην υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό (καθότι ψυχοπαθής), αλλά για τον «επικοινωνιακό στρατό», των Σόρος & ΣΙΑ, το τρελόχαρτο είναι προσόν !!
«Ο Μάκης άρχισε τις συκοφαντίες με κουκούλα», καταγγέλλει ο Θύμιος Παπανικολάου,
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19832#19832
και σημειώνει:
«Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μη μπορώντας να αντιπαρατεθεί στο ελάχιστο πάνω σε ιδέες και πνίγοντας παντελώς τις κριτικές μας επιστράτευσε τα σύνεργα του πλαστογράφου συκοφάντη και ταχυδακτυλουργού. Εμείς, επειδή ακριβώς η ιστορία μας είναι γνωστή σε όλους τους αγωνιστές της Αριστεράς, δεν αποκρύβουμε τις ελεεινές συκοφαντίες του. Να τη γράφει Εδώ:
http://www.zougla.gr/news.php?id=1240
@ Έτσι που λες ρε… σαλταδόρε, όχι σαν κάτι άλλους που είχαν άδεια να πουλάνε αριστερά βιβλία επί χούντας, όταν ο πολίτης δεν μπορούσε να αγοράσει εφημερίδα στο περίπτερο…

@ Άντε μπράβο γιατί η αντιστασιακή σου δράση άφησε πολλά ερωτηματικά, τα οποία βέβαια μπάλωσε η διανοητική σου κατάσταση…

Φαίνεται από αυτά που γράφει ότι ο Μάκης εκείνο τον καιρό ήταν σε άλλο πλανήτη. Διαφορετικά θα γνώριζε την ύπαρξη του εκδοτικού φαινομένου και ότι δεν χρειαζόντουσαν «άδειες». Είχε πλημμυρίσει η Ελλάδα από εκδόσεις ριζοσπαστικού και αριστερού περιεχομένου και από βιβλιοπωλεία «στέκια», τα οποία αποτέλεσαν και τα πρώτα «προζύμια» των μετέπειτα φοιτητικών αγώνων.Οι πέντε πρώτοι ιστορικοί εκδοτικοί οίκοι που σπάσανε τη χουντική τρομοκρατία στο βιβλίο ήταν: «Κάλβος» το 1968, «Στοχαστής» και «Κείμενα» το 1969, «Επικαιρότητα» και «Νέοι Στόχοι» αρχές ’70. Οι «Νέοι Στόχοι» (το σημερινό ΡΕΣΑΛΤΟ) δεν ήταν από τους πρώτους…Περισσότερα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2302

Υπάρχουν άπειρα ντοκουμέντα και εκδόσεις εκείνης της εποχής που αποδεικνύουν το ψεύδος και τη συνειδητή συκοφαντία, του σκόπιμα ανιστόρητου Μάκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα βιβλίο που μιλά με στοιχεία πάνω στο εκδοτικό φαινόμενο στα χρόνια της δικτατορίας είναι του Λουκά Αξελού, «η εκδοτική δραστηριότητα και κίνηση των ιδεών στην Ελλάδα» (Στοχαστής).
Ο Μάκης, αποδεικνύεται, λοιπόν και ένας κοινός συκοφάντης.
Το ίδιο ύπουλα συκοφαντικό είναι ότι δήθεν η αντιστασιακή μου δράση «άφησε ερωτηματικά». Γιατί δεν μας λέει αυτός που έχει τις διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες ποια είναι αυτά τα «ερωτηματικά» για να γελάσει το πανελλήνιο;
Οι άνθρωποι των υπονόμων μιλάνε πάντα με μισόλογα και υπονοούμενα και σκάβουν το λάκκο τους. Γιατί για τη δράση μου υπάρχουν εκτός από τις καταδίκες και τις φυλακές και χιλιάδες μαρτυρίες…
Εμπρός, λοιπόν «γενναίε» της υποταγής στο χρήμα και στους «νταβάδες. Μίλα καθαρά και άσε τα χαφιεδίστικα υπονοούμενα…
Υ.Γ. Ούτε οι "Ιοί" δεν έφτασαν σ' αυτό το συκοφαντικό ξεπεσμό του Μάκη...»

Σε εμένα άρχισαν την επίθεση από τον Obersturmführer ( υπολοχαγός), κ. pressmme.blogspot.com, τους «άνεργους δημοσιογράφους », και τον Obersturmführer -«Κουρδιστό», με την κατηγορία ότι είμαι «κρατικοδίαιτος», τρομοκρατώ τον κόσμο, και ότι παίρνω 10.000 ευρώ από το κράτος, ότι είμαι «τσιράκι» κλπ. Ακολούθησε ο υπαινιγμός ότι μπορεί να δουλεύω και για την ΕΥΠ.
Σήμερα αυτοαποκαλύφθηκε ο Stabsscharführer ( Αρχιλοχίας) vapsomalliades.blogspot.com ,που ανέλαβε να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησαν ο Obersturmführer «Παπατέτοιος», οι «άνεργοι» και ο «Κουρδιστός».
Ο στρατός σιγά -σιγά αυτό-αποκαλύπτεται..
Στον λόχο χειροκροτητών της τρομοκρατικής επίθεσης της Σέχτας, επικεφαλής ήταν ο ταξίαρχος (Brigadeführer) «pitsirikos» του κ. Αλαφούζου, με την αρωγή του Obersturmführer -«Κουρδιστό πορτοκάλι».
Η Σέχτα ρίχνει σφαίρες και τα τάγματα των κουραδο-μπλόγκερ λάσπη.
Όμως, δεν μπορούν να κρυφτούν. ένας- ένας ξεβρακώνονται μόνοι τους.
έχουμε λοιπόν και λέμε.
Brigadeführer.
http://pitsirikos.blogspot.com
Standartenführer Μάκης http://www.zougla.gr
Obersturmführer , http://www.pressmme.blogspot.com
Obersturmführer http://kourdistoportocali.blogspot.com
Stabsscharführer http://vapsomalliades.blogspot.com
Sturmmann http://anergoidimosiografoi.blogspot.com

ΥΓ. Όλοι οι βαθμοί είναι της ιεραρχίας των Waffen SS-Soros.

Δεν υπάρχουν σχόλια: