Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ αντιλαμβάνεται και την κοινωνία και τις ανάγκες της

Η Επιτροπή, στην ανακοίνωση της 30-06-2010, http://epitropi-es.blogspot.com ,έλεγε.
«H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού . Το αύριο θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες». Οι δημοσκοπήσεις της 4ης Ιουλίου διαπίστωσαν: « Οργή, απογοήτευση, και φόβος, είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα που προκαλούν στην κοινή γνώμη οι εξελίξεις στην οικονομία και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό». Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής των πολιτών λέει το 79%, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Rass για το «Παρόν της Κυριακής».

Στην ανακοίνωση της 30-06-2010, λέγαμε: « Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί τους πολίτες της Αθήνας, να γυρίσουν την πλάτη, στους σχεδιασμούς και τους ανταγωνισμούς των επιτελείων της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, να καταψηφίσουν τους υποψηφίους τους, και να καταδικάσουν τις πολιτικές όλων εκείνων, που επί χρόνια κλέβουν τη ψήφο του, και την εμπιστοσύνη του.Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί όλες τις δημοκρατικές και αληθινά πατριωτικές δυνάμεις, όπως και κάθε έντιμο πολιτικό, σε συνεργασία για τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού - αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου ΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για το Δήμο της Αθήνας».
Στις δημοσκοπήσεις της 4ης Ιουλίου το 49 % των ερωτηθέντων από την ΚΑΠΑ Research πιστεύει ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση, και το 17,3% ότι μάλλον δεν μπορεί. Σύνολο, 63,3%. Εμπιστοσύνη στο σύστημα εκφράζει το 19,6%.
Για τις εκλογές του Νοεμβρίου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για το σύστημα. Το 66% σκέφτεται να μην υποστηρίξει υποψηφίους των κομμάτων του συστήματος.
Το 15% θα ψήφιζε υποψήφιο με χρίσμα ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 10,6 %τον εκλεκτό της Ν.Δ., το 4,4%, την επιλογή του Περισσού, το 2,1% τις επιλογές του κ. Καρατζαφέρη , και το 1,6%, τον υποψήφιο που θα διάλεγε ο Αlexis.To 20,6% έχει ήδη αποφασίσει να υποστηρίξει ανεξάρτητο υποψήφιο, και το 7,4% θα προτιμούσε πρόσωπα από τα εκτός βουλής, κόμματα. Το 38% δηλώνει αναποφάσιστο.
Πλήρης δικαίωση της πρωτοβουλίας και της εκτίμησης της Επιτροπής.

Στην ανακοίνωση της 30-06-2010, ζητάγαμε:
«Να σταματήσει οριστικά η τρομοκρατία των κουκουλοφόρων - μολοτοφόρων μέσα στα όρια του Δήμου της Αθήνας, και να πάψει η ασυλία που τους παρέχεται. Η νέα δημοτική αρχή με την ένοπλη δημοτική αστυνομία , θα αναλάβει τον έλεγχο και τη φρούρηση των Πανεπιστημιακών κτιρίων του κέντρου. Για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά ο Δεκέμβρης του 2008.Για να μην καεί , ποτέ ξανά, ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένα μαγαζί».
Στις δημοσκοπήσεις της 4ης Ιουλίου, η ΚΑΠΑ Research ρώτησε 1002 άτομα σε όλη την Ελλάδα, για το πώς αντιδρούν όταν ακούν ειδήσεις για επιθέσεις από κουκουλοφόρους. Το 60,8%, θυμώνει με το κράτος που δεν τους αντιμετωπίζει, το 29,1 % εξοργίζεται με τους αυτουργούς και ζητάει μέτρα καταστολής, και μόνο το 2,3% έχει αίσθημα υποστήριξης, και το 4,9% δείχνει κατανόηση.

Η Επιτροπή, εξέφρασε την ανάγκη του 90% των Ελλήνων.
Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΟΛΟΙ!

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: