Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο Αλχημιστής και το Ολέθριο μείγμα του

Ο κ. Σαμαράς εξελίσσεται ραγδαία σε συστατικό στοιχείο του κατεστημένου

Του Σπύρου Χατζάρα

http://deltio11.blogspot.com/2010/07/blog-post_08.html

Η εκλογή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν μια έκπληξη που επεφύλαξε η κοινωνία στο κατεστημένο και την ψωρο-ελίτ. Ήταν μια επανάσταση των πολιτών, και ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε, να ηγηθεί αυτής της επανάστασης και να την πάει στα επόμενα στάδια. Έπρεπε να γίνει μέρος της λύσης που αναζητά η ελληνική κοινωνία και να ηγηθεί στον αγώνα για την ανατροπή του διεφθαρμένου καθεστώτος της Κλεπτοκρατίας.

Δεν το έκανε. Και αντίθετα, εξελίσσεται ραγδαία σε συστατικό στοιχείο του κατεστημένου.

Υιοθέτησε την αναχρονιστική αντιπαλότητα αριστερών-δεξιών, για να συσπειρώσει γύρω του διάφορα φασιστοειδή, αντί να απευθυνθεί στο σύνολο της κοινωνίας που υποφέρει από την επίθεση της διεθνούς των αγορών , της χούντας των Τραπεζιτών, και την κοινοπραξία των γαλαζιοπράσινων αεριτζήδων και εργολάβων.

Οι κλέφτες είναι γαλαζιοπράσινοι. Δεν υπάρχουν καλοί δεξιοί κλέφτες και κακοί πράσινοι.
Οι εθνομηδενιστές είναι γαλαζιοπράσινοι. Δεν υπάρχουν καλοί δεξιοί προδότες και κακοί πράσινοι. Τα πάντα όλα. Αυτό το έχει αντιληφθεί ήδη η κοινωνία και σε ποσοστό 66%,πιστεύει ότι το σύστημα δεν μπορεί να βρει λύσεις στα προβλήματα μας.

Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών, οι Έλληνες, δεν χωριζόμαστε σε «αριστερούς» και «δεξιούς», ούτε σε Βενιζελικούς και Βασιλόφρονες, όπως θέλουν οι «προσκυνημένοι», που βολεύονται με τον κατευθυνόμενο κοινωνικό μας διχασμό, και την συλλογική μας δυστυχία, ώστε να συνεχίζουν την διαρκή και πολύπλευρη εθνική υπονόμευση.

Σήμερα η διαχωριστική γραμμή περνάει ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες προδότες ,ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους Κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους καταναλωτές πρόβατα

Οι Έλληνες δεν ανήκουμε ούτε στην Ανατολή, ούτε στην Δύση. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Αυτά τα διχαστικά διλήμματα τα επέβαλε στον λαό, η Πέμπτη φάλαγγα της ξένης κατοχής για να υπονομεύσει τις παραγωγικές δυνάμεις από όλες τις πλευρές, από «αριστερά» και από «δεξιά», με σκοπό να είμαστε αδύναμοι, καχεκτικοί, για να υποταχθούμε εύκολα στα ξένα κέντρα και τα συμφέροντα τους .

Η πρόταση του, για να απαλλαγούμε από την κατοχή και το προδοτικό «Μνημόνιο», είναι, ένα «άλλο μείγμα μέτρων» , ενώ μίλησε και αυτός, «για θυσίες», για «να ανακτήσουμε τη χαμένη ανταγωνιστικότητα». Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε εκτενώς στο real estate και στην αναγκαιότητα αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας , ώστε ο δυνητικός μας πλούτος να γίνει «ενεργητικό» στους ισολογισμούς των «επενδυτών. Δηλαδή τα ίδια Παντελάκη μου . Η γαλαζιοπράσινη λογική Βατοπεδίου. Μία από τα ίδια. Ο Ρόζενγκραντ και ο Γκύλντεστερν (Αλογοσκούφης και Χριστοδουλάκης), είναι πάντα εδώ!( και το LSE).

Ούτε λέξη, για στρατηγική ρήξης με την τραπεζιτική χούντα. Ούτε λέξη, για ρήξη με την διεθνή των αγορών. Ούτε λέξη για την ανάκτηση του δημοκρατικού ελέγχου στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Ούτε λέξη για τα υποθηκευμένα πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Ούτε λέξη για την αμερικάνικη επικυριαρχία. Ούτε λέξη για τον (πράσινο) αέρα κοπανιστό του Κιότο.

Η ΝΔ, προτείνει συνδυασμό των δημοσιονομικών μέτρων του «Μνημονίου» με τη λήψη μέτρων που θα καταπολεμήσουν την ύφεση και θα ευνοήσουν την ανταγωνιστικότητα . Ο κ. Σαμαράς μίλησε μόνο για την προφανέστατη «ανάγκη μείωσης των φόρων σε όλες τις κατηγορίες», πράγμα όμως, «που δεν μπορεί να γίνει σήμερα λόγω του μνημονίου».

Για τον λαθρονόμο, έδωσε εγγυήσεις, προς τους ενδιαφερόμενους ότι δεν θα ακυρωθούν τα τετελεσμένα .«Είμαστε υποχρεωμένοι αυτό το Νόμο να τον αλλάξουμε όταν θα αναλάβει η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας. Και δεσμευόμαστε από τώρα γι’ αυτό», είπε, για να κοροϊδέψει τους οπαδούς του και τον ελληνικό λαό.

Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει την πολυτέλεια να αναμένει τον κ. Σαμαρά να «έλθει εν τη Βασιλεία του».Θα ακυρώσει τον λαθρονόμο και τα τετελεσμένα , στο υποχρεωτικό δημοψήφισμα που θα γίνει, στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, ώστε να διαγραφούν όλοι οι πασοκο-Λαθροψηφοφόροι, από τους εκλογικούς καταλόγους για να αποκατασταθεί η Λαϊκή Κυριαρχία, να διαγραφούν τα λαθρο-«ελληνόπουλα» από τα ληξιαρχεία, και να ανοίξει ο δρόμος για μια μεταναστευτική πολιτική με διακρατικές συμφωνίες, που θα κλείνει την πόρτα και στην Μαφία και στους εργολάβους, όπως αναφέρει η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, στην ανακοίνωση της.

Είναι πασιφανές ,ότι ο κ. Σαμαράς δεν αντιλήφθηκε, ότι ο λαός τον ψήφισε μόνον και μόνον γατί πίστευε ότι ψήφιζε ένα Έλληνα και όχι ακόμα έναν υπάλληλο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των αγορών. Πρέπει να αντιληφθεί ότι η δύναμη του θα είναι ο ελληνικός λαός και όχι η έγκριση του από τις διάφορες λέσχες .

Εύχομαι να το αντιληφθεί και να δείξει το αντίθετο πριν να είναι αργά.

ΥΓ. Για τον ίδιο.

08/07/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: