Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η Κάστα των Περιούσιων και πώς παντρεύονται μεταξύ τους!

Μια διδακτική, όσο τίποτα, κοσμική είδηση.

Η διαπλοκή, των οικογενειών του συστήματος, και η άνωθεν ευλογία. Ο απατεών κατά σύστημα, επαγγελματίας πολιτικός, ο τέως πρόεδρος, η νυν αντιπρόεδρος, η Goldman Sachs, η εβραία δημοσιογράφος και ακτιβίστρια πεθερά, η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ , τα δικαιώματα των γυναικών και η συναγωγή.

Του Σπύρου Χατζάρα
«Η Τσέλσι, (Chelsea) η μοναδική κόρη του Αμερικανού πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της νυν υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, πρόκειται να παντρευτεί το προσεχές καλοκαίρι με τον από καιρό σύντροφό της, έγινε σήμερα γνωστό.Το ζευγάρι θα παντρευτεί το καλοκαίρι του 2010.
Η νεαρή Τσέλσι, 29 χρόνων, ανακοίνωσε στους φίλους της μόλις την Παρασκευή το χαρμόσυνο γεγονός την επομένη της αμερικανικής γιορτής των Ευχαριστιών».
Πέρυσι τα ΜΜΕ από κεκτημένη ταχύτητα έγραψαν πως ο γάμος επρόκειτο να γίνει το περασμένο καλοκαίρι και η Τσέλσι με τον Μαρκ κατά την τωρινή ανακοίνωση του γάμου τους τα διόρθωσαν δηλώνοντας: «Δεν παντρευτήκαμε πέρυσι, παρά τα εκτεταμένα ρεπορτάζ για το γάμο μας, αλλά θα το κάνουμε φέτος και είστε όλοι καλεσμένοι για να γιορτάσετε μαζί μας τη μεγάλη μας ευτυχία».
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_30/11/2009_310791

Ο Αρραβωνιαστικός της Chelsea , Marc Mezvinsky, εργάζεται στην Goldman Sachs και είναι γιος του πρώην Δημοκρατικού Βουλευτή της Iowa Edward Mezvinsky (1906-1970, 1972 – 1976) που έχει καταδικαστεί για απάτες σε βάρος επενδυτών , και εξέτισε ποινή 7 ετών, (2002-2008), και της δημοσιογράφου του NBC και επίσης Δημοκρατικής βουλευτού, της Pennsylvania Marjorie Margolies Mezvinsky, (1993 - 1995).
Η Chelsea και Marc εκτέλεσαν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα για την «γιορτή των Ευχαριστιών» (Thanksgiving day) σύμφωνα με το, «The Jewish Telegraphic Agency» , στην Εβραϊκή Θεολογική Σχολή της νέας Υόρκης,( Jewish Theological Seminary in New York), διότι ο Marc Mezvinsky είναι Εβραίος.
Το Jewish Telegraphic Agency επισημαίνει ότι «δεν έγινε γνωστό», εάν η Chelsea , που τώρα είναι «Μεθοδίστρια» θα ασπαστεί τον ιουδαϊσμό πριν τον γάμο.

Ο «πεθερός» που είναι επαγγελματίας πολιτικός, και (απατεών) επιχειρηματίας, ήταν γιος ενός μπακάλη, του Abe Mezvinsky, και γεννήθηκε το 1937 στην Ames της Iowa.

Το «σύστημα» τον έστειλε το 1965 στο κογκρέσο όπου δούλεψε για λογαριασμό του Ρεπουμπλικανού Neal Smith, και το 1968 εξελέγη βουλευτής, σαν δικηγόρος υπερασπιστής των καταναλωτών. Το 1976 παντρεύτηκε την (επίσης εβραία) δημοσιογράφο Marjorie Margolies, η οποία στη συνέχεια έγινε πολιτικός. Αφού τελείωσε με το Κογκρέσο , ο Edward Mezvinsky, τοποθετήθηκε (από το «σύστημα») στην επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, όπου εργάστηκε ως το 1979.
Το 1980 επέστρεψε στην πολιτική και ήταν υποψήφιος γερουσιαστής στην Πενσυλβάνια . Έχασε και τον έκαναν πρόεδρο της κομματικής οργάνωσης στην Πολιτεία, ενώ το έριξε στις δουλειές. Στο δικαστήριο που τον καταδίκασε διαπιστώθηκε ότι σε όλες τις επιχειρηματικές συμφωνίες του, από 1980 μέχρι το 2000 , υπήρχαν στοιχεία απάτης.
Το 1990 προσπάθησε ανεπιτυχώς να πάρει το χρίσμα του αναπληρωτή κυβερνήτη.

Η ακτιβίστρια «πεθερά» (67 ετών ) είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Women’s Campaign International (WCI), που προσφέρει προγράμματα εξειδίκευσης για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο και διδάσκει στο Fels Institute of Government στο πανεπιστήμιο της Pennsylvania.

Η Ταυτότητα του WCI:
Women's Campaign International (WCI) is a United States-based, nonprofit, nonpartisan organization dedicated to increasing the participation of women in political and democratic processes worldwide. WCI's mission is to increase the number of female elected officials throughout the world, ensure their effectiveness once elected and build the capacity of local organizations working on women's issues.
Πεδίο δράσης: Afghanistan, Azerbaijan, Bosnia-Herzegovina, Colombia, Ethiopia, Haiti, Liberia ,Malawi, Namibia, Palestinian Territories, Romania, Sri Lanka, Tanzania, Uganda, USA, Venezuela.
http://www.womenscampaigninternational.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: