Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Κοιτάζοντας το μέλλον χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας


Η Ελπίδα, ήρθε πέρσι κατά τον Ιανουάριο και μετά έφυγε και έριξε μαύρη πέτρα πίσω της . Η Ανάπτυξη που την περίμενε μέρα με την ημέρα ο φον Αντωνάκης δεν φάνηκε από τα μέρη μας. Ήρθαν όμως απρόσκλητοι, πολλές χιλιάδες σουνίτες μουσουλμάνοι μαζί με τα παιδιά τους και τις βαλίτσες τους για να απαιτήσουν Τζαμιά, στέγη, τροφή και προστασία. Μας λένε ότι ήρθαν από τον Εμφύλιο στη Συρία. Και είναι ψέμα.
Είναι απόλυτα λάθος να περιγράφει κανείς αυτό που συμβαίνει στη Συρία ως «εμφύλιο πόλεμο», δεδομένου ότι ο πόλεμος αυτός καθοδηγείται από το εξωτερικό, και οι στρατηγοί του εδρεύουν στη Νέα Υόρκη. Οι συγκρούσεις τροφοδοτούνται από ένα χείμαρρο όπλων, χρημάτων, και μαχητών από το εξωτερικό που υπηρετούν ειδικά συμφέροντα στο Ριάντ, την Άγκυρα, το Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον. Παρ'όλα αυτά, οι αμερικανοί και οι Ευρω(παίοι), καθώς και όλα τα δυτικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν ότι η συριακή σύγκρουση είναι εμφύλιος πόλεμος, εκτρέποντας την (χαζή) κοινή γνώμη μακριά από αληθινές αιτίες του.
Η Εθνοπροδοτική σοσιαλδημοκρατική και μαρξιστική, Κεντροαριστερά, που εξαπάτησε τους πολλούς, υποσχόμενη να σκίσει τα μνημόνια , τα εφαρμόζει και με το παραπάνω, αλλά υλοποιεί το πραγματικό της πρόγραμμα. Έφερε τους γάμους της «Πουστιάς», φόρτωσε στο Ασφαλιστικό μας σύστημα τις «μουσάτες», που θα παίρνουν τσάμπα φάρμακα και σύνταξη χήρας από τα 25 τους, και γέμισε ο τόπος από αναξιοπαθούντες «μετανάστες», ενώ καταστρέφεται από τον Φίλη και τον Λιάκο ότι είχε μείνει όρθιο στην εκπαίδευση. 
  Το συμβόλαιο της Εθνοπροδοτικής μαρξιστικής Κεντροαριστεράς, με τα διεθνή αφεντικά της , και όχι με τον λαό, υλοποιείται, με ταχείς ρυθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αυτά τα πράγματα.
Η Ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται, χωρίς ο πολύς κόσμος να διδάσκεται
από αυτή διότι δεν λειτούργει η συλλογική μνήμη. Για παράδειγμα.
 Στη δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένας ριζοσπάστης σοσιαλδημοκράτης βουλευτής, ο Κούρτ Ρόζενφελντ που εντελώς συμπτωματικά ήταν εβραϊκής καταγωγής, πρότεινε να καταργηθεί το αδίκημα της προδοσίας, και ζητούσε τη νομιμοποίηση του σοδομισμού και της ομοφυλοφιλίας. Ο ίδιος υποστήριζε με επιμονή τότε, ότι η όροι της Συνθήκης των Βερσαλλιών, εξυπηρετούσαν το Γερμανικό «Εθνικό Συμφέρον». Το ίδιο κάνουν τώρα και οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που με πόνο καρδιάς εφαρμόζουν, (με πόνο καρδιάς) την ελληνική συνθήκη των Βερσαλλιών,(τα μνημόνια), προστατεύοντας το «εθνικό συμφέρον». Ότι ζητούσε η «διεθνιστική» και εθνοπροδοτική μαρξιστική αριστερά στη Γερμανία το 1920 το εφαρμόζει με πολύ καθυστέρηση στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ημι-Ανεξάρτητους και τον Μίστερ Πάνο (Χικ).
Η Πουστιά, τα μνημόνια και οι Απρόσκλητοι αποτελούν το …. Εθνικό Συμφέρον.
Η εξήγηση αυτής της πολιτικής συμπεριφοράς των αριστερών βρίσκεται στον Μαρξισμό και τον διεθνιστικό «Τσιφουτισμό». Οι διεθνιστές όπως ο Μορδεχάι Μάρξ , στερούνται παντελώς, λόγω του φυλετικού και ιστορικού τους υπόβαθρου, αισθημάτων για την Πατρίδα .Δεν αναπτύσσουν τους ίδιους δεσμούς όπως όλοι οι άλλοι . Οι περιούσιοι Τσιφούτ ,δεν «ριζώνουν» , και δεν συνδέονται κατά κανένα τρόπο με την έννοια της πατρίδας. Είναι απάτριδες. Είναι όπου γης και πατρίς. Για αυτό και Εθνοπροδότες.
Όπως είπε στην Κόκκινη Συμφωνία ο εβραίος Ρακόφσκι που ήταν σοβιετικός .«Επεδίωξα να γίνω Γάλλος υπήκοος. Γεννήθηκα Βούλγαρος, αλλά χωρίς να με ρωτήσουν με έκαναν Ρουμάνο». Εβραίος, Βούλγαρος, Ρουμάνος, Γάλλος, Σοβιετικός. Και μαρξιστής. Και πράκτορας και προδότης. κλπ.
Το ίδιο πράγμα είναι και οι μαρξιστές που κυβερνάνε σήμερα τον τόπο μας. Ο Αξελ, η Τασία, ο κυρ-Αλέκος και η τσογλανοπαρέα τους. Για αυτό και σκορπάνε δεξιά και αριστερά την ηττοπάθεια και θέλουν να κάμψουν την βούληση για αντίσταση του Ελληνικού λαού.
Η δουλοπρέπεια των «Τσακαλώτων» προς τους Ιουδαίους του ΔΝΤ είναι αντίστοιχη και ανάλογη της δουλοπρέπειας των γερμανών σοσιαλδημοκρατών. Άλλωστε και ο «αριστερός Λαπαβίτσας» θαυμάζει τον «αριστερόϊουδαίο» Χίλφερντινγκ. Αναφέρομαι στο παρελθόν καθώς μπαίνουμε σε ένα ακόμα νέο χρόνο για να μιλήσω για το μέλλον.
Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών το κυρίαρχο πρόβλημα μας είναι η εξάρτηση, και η ξένη Κατοχή .Και η απάντηση βρίσκεται στην Εθνική Ανεξαρτησία, και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας . Η πιο επαναστατική ιδέα του 21ου αιώνα, είναι η μητέρα Πατρίδα που είναι το Οχυρό του Έθνους. Τα σύνορα προστατεύουν τη ζωή, την περιουσία και το μέλλον μας. Μπροστά στο σημερινό αδιέξοδο που μας οδήγησε ο σοσιαλ-νέο-φιλελεύθερος συρφετός των λυμεώνων , των Κλεπτών και των Εφιαλτών, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις .
Οι Έλληνες, δεν χωριζόμαστε σε «αριστερούς» και «δεξιούς», «Χουντικούς» και «δημοκρατικούς» , «Βενιζελικούς» και «Βασιλόφρονες», «προοδευτικούς» και «συντηρητικούς». Σήμερα, η διαχωριστική γραμμή περνάει ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες εθνοπροδότες.
Ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους Κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους εγωιστές τηλεθεατές- καταναλωτές-πρόβατα. Οι Έλληνες δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε «λαός Μπένετον». Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Λέμε όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευρο-πατριωτισμό», στον διεθνισμό και την Πουστιά.
Σήμερα ,όλοι οι Έλληνες πρέπει να παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία. Δεν μας χωρίζει το παρελθόν. Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα. Λέμε όχι στην ηττοπάθεια, στην πολύπλευρη εθνική υπονόμευση, στον Κοινωνικό διχασμό, και την συλλογική δυστυχία. Οικοδομούμε μιας κοινωνική και ταξική συμμαχία ενάντια στην Διεθνή των Αγορών και των Επενδυτών. Μια συμμαχία εναντίον της παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Χούντας των τραπεζιτών, ενάντια στους αεριτζήδες, τους κερδοσκόπους, και το μεταπρατικό κεφάλαιο.
Ένα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας της Φαυλοκρατίαςκαι της Καρτελοκρατιας της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελιτ , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση.

ΥΓ. Καλή Χρονιά. Με Υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: