Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

H Πολιτική των Κανονιοφόρων και η Λαϊκή Κυριαρχία

Του Σπύρου Χατζάρα

Το δόγμα «Ανήκομεν, (βρέξει χιονίσει), εις την Δύση» το είχε εξηγήσει εις το «δεξιό πόπολο», ο προδότης της Κύπρου Καραμαν-Αλής από του βήματος της Βουλής, εξαγγέλλοντας το βασικό δόγμα της «περιορισμένης λαϊκής Κυριαρχίας»,
«Πρώτα η Δύση». Η Δύση πάντα τους έκανε καλό. Και όταν η «Λαϊκή Κυριαρχία» δεν βόλευε τη Δύση ,έβγαιναν τα Τανκ με εντολή του Αβράκωτου, και ο Αττίλας πήγαινε περίπατο στο «Πέντε Μίλι». Τώρα, ο γεννημένος στις 9 του Αβ «Αλέξης», που τον προστατεύει ο άγγελος Χααγιά, και ο ΤΣΥΡΙΖΑ , ανήκουν και αυτοί εις την Δύση, και πολεμούν μαζί με τον Ερντογάν, για να απελευθερώσουν την Κριμαία από τον Πούτιν.

Ο νατοϊκός «Αλέξης», ο ΤΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Χικ , ανήκουν εις την Δύση. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται υπό τις διαταγές του αρχιστράτηγου κυρίου Τζέφρυ,(Geoffrey Pyatt), και μαζί με τις αμερικανικές δυνάμεις, ετοιμάζονται να πολεμήσουν τους Ρώσους μαζί με τον εξάδελφο του Αξελ Πορόσενκο, και το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο. «Κύριε πρέσβη ιδού ο στρατός σας», λέει και ο Αξελ, για την επιχείρηση «Atlantic Resolve». Και τα αμερικανικά UH-60L σταθμεύουν στη στην Θεσσαλονίκη . Οι τηλε-καυγάδες για τις Ιμια είναι για τη …χώνεψη. Οι ΕΚΟΥΜίτες και η προδοτική «Αριστερά» είναι ξεφτιλισμένοι νατοϊκοί χαφιέδες. Ρουφιάνοι. Όπως ο «άγιος» Πλουμπίδης.

Ο πράκτορας της SOE. Εμείς, οι άλλοι, δουλοπάροικοι. Τι είχες Γιάννη, ότι είχα Πάντα. Αποικία το Γιουνανιστάν στην οποία κάνει κουμάντο ο αμερικανός ανθύπατος. Το ίδιο και στον περίγυρο μας. Οι αμερικανοί ανθύπατοι κάνουν κουμάντο. Στην Αλβανία, ο αμερικανός Πασάς των Τιράνων, έβγαλε φιρμάνι ότι «οι άνθρωποι με ποινικό μητρώο δεν έχουν καμία θέση ούτε στο Κοινοβούλιο, ούτε στα δικαστήρια, ούτε στην κυβέρνηση ούτε στη τοπική αυτοδιοίκηση μιας χώρας του ΝΑΤΟ, που έχει ως στόχο να ενταχθεί στην ΕΕ», ανέφερε και κάλεσε τους υπηκόους του , «να είναι σε εγρήγορση για να εμποδίσουν τους εγκληματίες να κατέβουν στις εκλογές». Λίγο πιο πέρα, στα Σκόπια, ο αμερικανός Μπεηλέρμπεης ξέρει καλύτερα το συμφέρον των «πολιτών και του κράτους», από τους κακομοίρηδες που φωνάζουν στους δρόμους, «προδότη Ζάεφ».

«Εν αρχή ην» το Αμέρικα. Ένας είναι ο κύριος ο θεός. Και ένας ο προφήτης του.
Ο αμερικανός Ανθύπατος. Ο Τζέφρυ Πιάττ. Μετά είναι, και η Σκρόφα και ο Σακάτης και ο Μπλούμ. Για το καλό της Δύσης και των Τραπεζιτών υπογράφηκαν και τα μνημόνια. Για το καλό της Δύσης «διαπραγματεύεται» με το ΔΝΤ και το Ουρογκρουπ ο ΤΣΥΡΙΖΑ και ο Αξελ. Στο «Κέντρο του Κόσμου», ο λαός κατάφερε με μια πολυσυλλεκτική και λαϊκιστική συμμαχία να βάλει μετά τις προεδρικές εκλογές, ένα μικρό προγεφύρωμα στην εξουσία, που το εκπροσωπεί ο Στηβ Μπάνον.
Το «προγεφύρωμα» ήδη δέχεται σφοδρή επίθεση για την εξάλειψη του.
Η πραγματική μάχη για την εξουσία μόλις τώρα αρχίζει στα «Κεντρικά», και οι αλλαγές στην «περιφέρεια» θα αργήσουν.Δεν υπάρχει καιρός για την Ελλάδα. Και ο Τραμπ δεν είναι καν Περόν. Το δικό μας μέλλον θα επηρεαστεί από τις γαλλικές εκλογές. 

  Η ανατροπή της Χούντας στη Γαλλία μπορεί να επαναφέρει και στην Ελλάδα την Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία. Στη Γαλλία, θα ψηφίσουν για την επιστροφή στο ευρωπαϊκό όραμα του Ντε Γκωλ για «μια Ευρώπη των κυρίαρχων εθνών-κρατών που συνεργάζονται σε εθελοντική βάση» και πρέπει να καταψηφίσουν το φεντεραλιστικό «όραμα» της Χούντας των Βρυξελλών. «Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η λύση, είναι το πρόβλημα»,λέει στους Γάλλους η κ. Λε Πεν.

Οι Εχθροί του Λαού, η γερμανική «Κεντροδεξιά» CDU, (δηλαδή η ΝΔ και ο Κούλης), το «κεντροαριστερό» Parti Socialiste, (δηλαδή το ΠΑΣΟΚ), και η αριστερή «Sinistra Italiana» , (οι ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ), είναι ένα πράγμα. Τοκογλυφικός Ευρω-Φασισμός και είναι ενωμένοι απέναντι στη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Απέναντι στη Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία Αυτοί Ευρω-Φασιστο-Φιλελέ, το Συνταγματικό Τόξο , θέλουν Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Η ευρω- Χούντα που υπηρετεί τις «οικουμενικές αξίες» της Ανοιχτής Κοινωνίας όπου δεν υπάρχουν μητέρα και πατέρας , που είναι υπέρ της συνύπαρξης των λαών και του αντι-φασισμού και αγωνίζονται για μια κοινωνία που βασίζεται στην ισότητα των τριών φύλλων και το σεβασμό στο περιβάλλον, θέλει «στενότερη συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που κανένα κράτος της ΕΕ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνο του, όπως η μετανάστευση, η τρομοκρατία και η αλλαγή του κλίματος».

Οι συντάκτες της έκκλησης, που υπέγραψαν οι ρουφιάνοι πρόεδροι των «Κυνοβουλίων», Γερμανίας Γαλλίας και Ιταλίας , προειδοποιούν το πόπολο ότι το «πρότζεκτ» της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης σήμερα βρίσκεται σε κίνδυνο , επειδή η υψηλή ανεργία και η μετανάστευση ενισχύουν «τα λαϊκιστικά και εθνικιστικά κινήματα», και τονίζουν: «Τώρα είναι η στιγμή για να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της στενότερης πολιτικής ολοκλήρωσης προς μια Ομοσπονδιακή Ένωση με ευρείες αρμοδιότητες». Απέναντι στην ευρώ-Χούντα είναι η Δημοκρατία.
Η Μαριν Λε Πεν και το Γαλλικό Εθνικό Μέτωπο. «Έφτασε ο καιρός να τελειώνουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει εξελιχθεί σε ένα «γραφειοκρατικό τέρας» που καταστρέφει την Ευρώπη των εθνών και να οικοδομήσουμε μια άλλη Ευρώπη», λέει στους Γάλλους η κ.Λε Πεν, ου τονίζει ότι «το ευρώ δεν είναι νόμισμα, αλλά είναι ένα πολιτικό εργαλείο». Εδώ, σε εμάς, οι κάθε λογής ρουφιάνοι του «συνταγματικού Τόξου» και της ευρω-Χούντας, σκίζονται να απαντήσουν μπροστά το πόπολο στο ερώτημα δραχμή ή ευρώ;
Και μετά, οι γκαλοπατζήδες, ρωτούν το χαζό πόπολο να τους πει «τη γνώμη του». Αλλά, το χαζό πόπολο δεν έχει καταλάβει ότι από το πρώτο μνημόνιο είμαστε εκτός «Ευρώπης» γιατί το «μνημόνιο» σημαίνει την ΑΝΑΣΤΟΛΗ του κοινοτικού κεκτημένου.
Το «μυστικό» το εξήγησε και γραπτά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει γνωματεύσει ότι τα Μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Τα «εθνικά μέτρα» που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, είναι εκτός της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει στην Ελλάδα». Τελεία και Παύλα. Είμαστε εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ.

Ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει για τους Έλληνες αλλά εφαρμόζεται για τους λαθραίους και τα «προσφυγόπουλα». Αυτή είναι η απλή αλήθεια.
Οπότε, «Εμείς», χρειάζεται να οικοδομήσουμε ένα ευρύ Αντι-Χουντικό, Δημοκρατικό, και αντι-αποικιακό μέτωπο για την Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία.Ένα Μέτωπο με όλες τις λαϊκιστικές και Πατριωτικές Δυνάμεις, τις οποίες φοβάται η ΑΘΕΑΤΗ Ευρω-Χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: