Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Δώστε την Κόκκινη Νέο-πατριωτική Χούντα στο Λαό. Φόλα στους Σκύλους του ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ!

Του Σπύρου Χατζάρα


Κάθε τόπος, όπως ξέρετε έχει την πληγή του. Η Αγγλία την ομίχλη, η Βλαχία τις ακρίδες, η Ελβετία τους περιηγητές και η πτωχή και δύσμοιρη Ελλαδίτσα τον Νέο- Πατριωτισμό.
Ο νέο-Εφιάλτης Δραγασάκης, το Κομμούνι, ο Αντιπρόεδρος της Κόκκινης Κυβέρνησης, πριν έρθει ο «μεσολαβητής» δήλωσε: «Το όραμά μας, δεν είναι μία κλειστή Ελλάδα, μία φοβική Ελλάδα, αλλά είναι ένας νέος πατριωτισμός, ανοιχτών οριζόντων». Ανοιχτοί Ορίζοντες εννοούσε την ιουδαϊκή Ανοιχτή Κοινωνία, του ιδρύματος Σόρος. Ο ίδιος είχε δηλώσει πέρσι ότι « μας χρειάζεται νέος επενδυτικός πατριωτισμός», για «δίκαιη ανάπτυξη, για τους πολλούς και όχι για τους λίγους», επειδή η Ολιγαρχική Ανοιχτή Κοινωνία φροντίζει τους …πολλούς.

Ο πρωθυπουργός της Ψευτομακεδονίας, ο Αγκίμ Ζάεβ, συναντήθηκε στο Νταβός με το αφεντικό του, τον 87χρονο «φιλάνθρωπο», επενδυτή και χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος, που τον έκανε πρωθυπουργό και δήλωσε πως, η Δημοκρατίας της Ψευτομακεδονίας μοιράζεται και προωθεί τις αξίες της δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το Κράτος Δικαίου και την Ανοικτή Κοινωνία, καθώς και τις αξίες για τις οποίες υποστηρίζει.
«Η ιδέα της Ανοικτής Κοινωνίας είναι ο ένας από τους πυλώνες επί τον οποίων οικοδομείται το νέο πρόσωπο της Δημοκρατίας της Ψευτομακεδονίας, μαζί με τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ είπε, ο υπάλληλος στο αφεντικό του.
Τα ίδια είπε και άλλος υπάλληλος. Ο νέο –εφιάλτης Δραγασάκης. Η κουκούλα του Νέου Πατριωτισμού σχεδιάστηκε από εβραίους μόδιστρους και πουλιόταν ήδη στα περίπτερα, όταν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 «βομβαρδίστηκαν» οι δίδυμοι πύργοι στη Νέα Υόρκη. Η έννοια του Νεου πατριωτισμού είναι απλή.
Η αγάπη για μια χώρα που είναι χτισμένη γύρο από τις ιδέες, της γκέι-παρέιντ, και όχι στην γραμμή αίματος.
Ο νεος Πατριωτισμός δημιουργεί ένα διαφορετικό είδος πολίτη. Νέο-Πατριώτης και «πραγματικός Έλληνας» , είναι όποιος υπηρετεί τα ιδανικά, και τους μεγαλειώδεις στόχους της Αμερικανό-εβραϊκής ελίτ.

Ο Αχασβήρος νέο-Εφιάλτης , ο αρχιψεύτης Τσιπρά όταν μίλησε με θράσος χιλίων πιθήκων για «πατριωτική ευθύνη» , αναφερόταν στο πατριωτικό του καθήκον απέναντι στους μεγαλειώδεις στόχους της Παγκόσμιας Αμερικανό-εβραϊκής ελίτ. Είναι αλλογενής και αβάπτιστος. Είναι ανθέλληνας, είναι όπου γης και πατρίς. περιπλανώμενος Ιουδαίος, αλλά «δεσμεύτηκε» ότι θα επιδιώξει «με πατριωτική ευθύνη μια αμοιβαία αποδεκτή λύση». Θράσος γεννά τους Τυράννους.
Ο άπατρις νέο-Εφιάλτης και οι ρουφιάνοι γύρω του έχουν «βαφτίσει» το ζήτημα της Μακεδονίας «ονοματολογικό», και μιλάνε «για παράθυρο ευκαιρίας» για τα κομμούνια να μας επιβάλλουν 70 χρόνια μετά την ήττα τους στο Βίτσι και το Γράμμο, τις αποφάσεις του ΑΣΝΟΜ και της ΣΝΟΦ.

Ο Αχασβήρος Νέο-Εφιάλτης υπόσχεται στους ηλιθίους που τον ακούνε ότι ο Αχασβήρος Νέο-Εφιάλτης Σημίτης. Η Ελλάδα, «θα γίνει ηγέτιδα δύναμη της περιοχής», η «βαλκανική ενδοχώρα μας» και επομένως το ξεπούλημα τηςΜακεδονίας και η αποδοχή της υπαρξης Μακεδονικού Έθνους εξυπηρετεί , «τόσο το εθνικό συμφέρον όσο και την ευρύτερη σταθερότητα των Βαλκανίων».

Σε ποιο εθνικό συμφέρον αναφέρεται ο αχασβήρος είναι σαφές. Το «εθνικό συμφέρον» των κομμουνιστών που δημιούργισαν με δύνθημα το Νόβα Μακεντόνιγια τη Μακεδονία του Βαρδάρη που θα απελευθέρωνε τις αδελφές της, την Μακεδονία του Αιγαίου και την Μακεδονία του Πιρίν. 

Για ποια «πατριωτική λύση» μιλάει αφού είναι Και ποια είναι η πατρίδα του;

Με νέο-πατριωτική ευθύνη θα επιδιώξει ο άπατρις Εφιάλτης να αναγνωρίσει το ΑΣΝΟΜ.

Οι «στρατιώτες» του νέου-πατριωτισμού , ο «ρόζ πολτός» η «πράσινη γλίτσα», τα βατράχια του Οχετού, οι πουστροφιλελέ του Κούλης, ο φαλοκρός χωρίς πουστίς αγωνίζονται με όλα τα μέσα. για τον «μεγαλειώδη στόχο» της Ανοιχτής Κοινωνίας μαζί με την ρουφιανιά, την πουτανιά και την πουστιά.

Ο «νέος πατριωτισμός» του Δραγασάκη και του Τσιπρά δεν είναι καινούργιοι. Εμείς οι Έλληνες τους ξέρουμε από πολύ παλιά.Από αυτό το πράγμα υπέφεραν ο Εφιάλτης και τα κομμούνια που εκτέλεσαν οι Γερμανοί στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944.

Το προδοτικό τόξο ετοιμάζεται για τη νέα Μεγάλη Προδοσία. Άνοιξαν από παντού ξετρελαμένα στόματα που ενεδρεύουν να μας καταβροχθίσουν.
Η προδοσία, μαχαίρι στην καρδιά της Πατρίδας.

Ο Αχασβήρος Νέο-Εφιάλτης από τη Θεσσαλονίκη είπε ότι, «κανένας και τίποτε δεν ξεχάστηκε. Ούτε οι εγκληματίες ούτε τα εγκλήματά τους», και νομίζει ότι θυμώνται μόνο οι Ιουδαίοι και εμείς είμαστε λωτοφάγοι και ξεχάσαμε το παιδομάζωμα, τη ΣΝΟΦ, τους Κομιτατζήδες.
Η εντυπωσιακή λαϊκή παρουσία, στο «ορφανό» συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, και η εχθρική αντίδραση όλων των ρουφιανοκάναλων και των πρακτόρων των αφεντικών, κατέδειξαν το βαθύ ρήγμα στην ελληνική κοινωνία, ανάμεσα στο πραγματικό λαό, και τους αργυρώνητους Εφιάλτες.
Το ρήγμα είναι «τεκτονικό». Από τη μια ΕΜΕΙΣ και από την άλλη, οι «Προοδευτικοί», οι «Φιλελέ», οι «Αριστεροί», οι «Κεντροαριστεροί», και οι «Σοβάιβορ».
Η «Χρυσή Ευκαιρία» των διεθνιστών με πρωθυπουργό τον Οβριόπουλο να επιβάλουν τις αποφάσεις της ΣΝΟΦ, 69 χρόνια μετά την ήττα τους στο Βίτσι και τον Γράμμο, δεν υπήρξες ποτέ. Οι Έλληνες αγρυπνούν.
Η Κόκκινη πανούκλα δεν θα περάσει.

Αντηχεί ο Γράμμος στα τραγούδια. Ξημερώνει Λευτεριά.
Το ίδιο μήνυμα θα στείλει και η Αθήνα.

Δώστε την Κόκκινη Νέο-πατριωτική Χούντα στο Λαό! Φόλα στους Σκύλους του ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ!

Μίστερ Τσιπρά, εμετρήθης, εζυγίσθης, ευρέθης ελλιπής και απερρίφθης. Δεν είσαι Έλλην, δεν εκπροσωπείς τους Έλληνες και δεν μπορείς να κάνεις παζάρια με το Εθνικό Συμφέρον.
Εσύ, οι φίλοι και το κόμμα σου, είσαστε από την άλλη πλευρά. Όχι τη δική μας. Είσαστε οι κληρονόμοι και συνεχιστές εκείνων που ήθελαν να «απελευθερώσουν τον μακεδονικό λαό από την ελληνική αστική τάξη».
Ο Εφιάλτης γραμματέας του κόμματος σου διαδίδει ότι υπάρχουν Μακεδόνες που δεν είναι Έλληνες. Γιατί έτσι έλεγαν η Τρίτη Διεθνής το ΑΣΝΟΜ και η ΣΝΟΦ. Μίστερ Τσιπρά, εσύ, οι φίλοι και το κόμμα σου πολεμήσατε μαζί με τη ΣΝΟΦ εναντίον των Ελλήνων και κάνατε το παιδομάζωμα για να βρείτε τους νεογενίτσαρους του Τίτο.
Νικηθήκατε στο Γράμμο και το Βίτσι. Η ιστορία δεν αλλάζει. Η Κόκκινη Φυλή δεν πέρασε τότε και δεν θα περάσετε και τώρα.
Νον πασαράν ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: