Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο εθνικά ανάξιος Τσιπρά είναι ένοχος για τα αδίκημα της «εξαπάτησης του λαού» και πρέπει να τιμωρηθεί. Στην αρχαία Αθήνα θα τον είχαν εκτελέσει !

Η υπέροχη έννοια του πολιτικού αδικήματος της «εξαπάτησης του λαού» , λειτουργούσε στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Περικλή και είναι πολιτικά, ηθικά και νομικά, αξεπέραστη.
Μ’ αυτό το αδίκημα , καταδικάστηκε σε θάνατο, από την Εκκλησία του Δήμου,
ο στρατηγός Μιλτιάδης, επειδή έπεισε τους Αθηναίους το 489 πΧ να του χορηγήσουν 70 πλοία, προκειμένου να καταλάβει την Νάξο και την Πάρο.
Και την μεν Νάξο την κατέλαβε αλλά απέτυχε να καταλάβει την Πάρο ύστερα από 26 μέρες πολιορκίας.
Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα κατηγορήθηκε από τον Ξάνθιππο, για εξαπάτηση του λαού και ότι έκανε την εκστρατεία για προσωπικούς λόγους και για ίδιο όφελος. εναντίον της Πάρου.
Ο Μιλτιάδης που είχε τραυματιστεί από βέλος στο μηρό κατά τη διάρκεια της πολιορκίας, μεταφέρθηκε με φορείο στη δίκη του γιατί το πόδι του είχε μολυνθεί και είχε πρηστεί και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Τον υπερασπίστηκε ο αδερφός του ο Στησαγόρας.
Ο Μιλιτιάδης, ο νικητής του Μαραθώνα, καταδικάστηκε αρχικά σε θάνατο, αλλά μετά η ποινή μετατράπηκε σε πρόστιμο 50 ταλάντων, που ο Μιλτιάδης δεν μπόρεσε να πληρώσει, και για αυτό , κλείστηκε στη φυλακή, όπου πέθανε λίγο αργότερα από γάγγραινα.
Το πρόστιμο πληρώθηκε από τον γιο του τον Κίμωνα.

Ο Μιλιτιάδης καταδικάστηκε λοιπόν σε θάνατο επειδή δεν τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε στους Αθηναίους.
  Εάν ίσχυε σήμερα ο νόμος της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, θα είχε εκτελεστεί ο Αβάπτιστος, και θα όδευε ήδη για το Κώνειο ο Τσιπρά.
Προτείνω λοιπόν , άμεσο «υπερκομματικό δημοψήφισμα», για την άμεση θέσπιση του νόμου για την ποινικοποίηση αναδρομικά της «εξαπάτησης του λαού», και επαναφορά της θανατικής καταδίκης.
Για να εκτελεστούν αναδρομικά, οι πολιτικοί απατεώνες που εξαπάτησαν τον λαό, όπως ο Αβάπτιστος και ο Οβριόπουλος. Όπως εκτελέστηκαν οι έξι. Μόνον έτσι θα σωθεί η Ελλάδα του μέλλοντος.

Σπυρίδων Χατζάρας


ΥΓ1. Το δημοψήφισμα μπορεί να γίνει μαζί με το ερώτημα για το τι πιστεύουμε για την Μακεδονία της τρίτης Διεθνούς και για την 5η Ολομέλεια της ΚΚΕ λτδ , στους Ψαράδες των Πρεσπών.

ΥΓ2. Ο σ. Τσιπρά, ο σ. Κοτζιάς και ο Τζώνυ Γουώκερ, αλλά και όσοι νέο-Εφιάλτες ψηφίσουν στην Βουλή τον προδοτικό «συμβιβασμό» για την εκχώρηση της «μακεδονικής ταυτότητας» στους εγγονούς των Κομιτατζήδων και της ΝΟΦ,
θα πρέπει να ξέρουν ότι λίαν προσεχώς θα δικαστούν για εθνική αναξιότητα.
Ο όρος «εθνική αναξιότητα», αφορά στη συμπεριφορά πολίτη μιας χώρας που στρέφεται ενάντια της πατρίδας του, ενάντια της εθνικής αξιοπρέπειας ή την θίγει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο. Η εθνική αναξιότητα αποτελεί στην Ελλάδα «ιδιότυπο αδίκημα», που προσδιορίστηκε με τη Έκτη και τη Δωδέκατη Συντακτική Πράξη του 1945 και με τον Α.Ν. 5333/1945 και τους νόμους 217, 271, 295 και 332 του 1945 με τους οποίους και προσδιορίζονταν επακριβώς η υπόσταση των εγκλημάτων της εθνικής αναξιότητας.

Ο νόμος προβλέπει ότι τιμωρούνται: Όσοι κατέχοντες δημόσια θέση έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού ή διευκόλυναν το έργο του. Όσοι έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού προς διάδοση της προπαγάνδας αυτού.Όσοι προέβησαν σε πράξεις βίας κατά Ελλήνων ένεκα δράσης αυτών κατά του εχθρού.Όσοι διετέλεσαν αρχηγοί ή οδηγοί κινήσεων κατά της ακεραιότητας της χώρας.Όσοι δια της οικονομικής τους συνεργασίας με τον εχθρό προκάλεσαν ζημιές στον ελληνικό λαό, , ή αποκόμισαν οικονομικά οφέλη από τον εχθρό. Οσοι συνεργάσθηκαν με τον εχθρό κατά τρόπο ανάξιο Έλληνος πολίτη και έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: