Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ο Αλιέκσι και ο αμερικανικός παράγων κτίζουν τη νέα ΕΑΜοκρατία

του Σπυρίδωνα  Χατζάρα 

Το μέλλον δυστυχώς δεν θα αλλάξει από μονάχο του, αν δεν κάνουμε κάτι και Εμείς.
 Ο αμερικανός ανθύπατος και ο Αλιέκσι, έχουν το μαχαίρι, και εκείνοι τρώνε το πεπόνι, μαζί με την Κόκκινη Φυλή. 
Ο Νέο-Εφιάλτης, που είναι στη «σωστή πλευρά» , πήγε στο Μόναχο και είπε ότι έβαλε τις βάσεις για ένα νέο μέλλον στα Βαλκάνια γιατί «η Ιστορία δεν γράφεται από εκείνους που τρέμουν μπροστά στις αλλαγές, αλλά από εκείνους που τολμούν». 
Ο «τολμηρός» Εφιάλτης έδωσε την απάντηση του διεθνισμού στην ,«ενίσχυση της εθνικής ρητορείας και του εθνικισμού». Αυτή είναι η πολιτική ουσία, στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, και στην Ψωροκώσταινα.
 Οι «Δημοκρατικοί» του Σόρος και οι «Ψυχοπαθείς» Νέοσυντηρητικοί αποτελούν τις δυο όψεις της ίδιας διατραπεζικής Κοινοπραξίας. 
Με αντίπαλο το Πατριωτικό Κίνημα που έκτισε ο Στηβ Μπάνον, γύρω από την υποψηφιότητα του Τραμπ. Στην Ευρώπη ,αυτή η Μεγάλη διατραπεζική Κοινοπραξία είναι η Μέρκελ και Μακρόν που θα αντιμετωπίσουν στις Κάλπες τον Μάιο, τον Σαλβίνι και την Λε Πεν. Εδώ σε εμάς η Μεγάλη Διατραπεζική Κοινοπραξία, συγκεντρώνει 60%. 
To «Πρώτο Ψέμα» που είναι και αυτό στη «σωστή διεθνιστική πλευρά» δημοσίευσε νέα ΤΚ9 δημοσκόπηση της «Marc» που είναι η πιο «φιλική» προς το «Τζάκι» του Κούλις-Μαρεβα, που δίνει στην πρόθεση ψήφου για το Δήμο της Αθήνας 38,3%.στον ομομήτριου αδελφό του Κούλις. Δεύτερος έρχεται ο ιχθυοπαραγωγός Παύλος Γερουλάνος με 12% και ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος έχει 10,1%,. Συνολικά η Κοινοπραξία έχει 58,3% και ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει 8,1%. 
Ο Φαλακρομουσάτος εκπρόσωπος της κυβέρνησης είπε ότι ο Αλιεκσι ακολουθεί τη στρατηγική συγκρότησης «ευρύτερου προοδευτικού πόλου» και ότι «η κυβέρνηση καλύπτει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα δυνάμεων και δεν περιορίζεται στα πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ». 
Αυτό το «Αντιδεξιό μέτωπο», που οικοδομεί με μεταγραφές, εξαγορές και συγχωνεύσεις , η αμερικανική πρεσβεία, και το διαφήμιζε και η Πατσαβούρα του Ιβάν , θα κάνει «προοδευτικές αλλαγές» και «μεταρρυθμίσεις» για να διασφαλίσει το «προοδευτικό μας αύριο». 
Το «Αντιδεξιό μέτωπο», της Cia είναι ότι και to EAM της SoE.
 Τότε γύρω από τον Πλουμπίδη ήσαν οι Τσριμώκοι, οι Σβώλοι, οι Σοφιανόπουλοι, οι αριστεροί Φιλελεύθεροι, και τώρα ο θίασος περιλαμβάνει τα «μπαλώματα» ,Θάνος Μωραΐτης, Άγγελος Τόλκας, Τέρενς Κουίκ, Κατερίνα Παπακώστα ,Έλενα Κουντουρά , Θανάση Παπαχριστόπουλο, Βασίλη Κόκκαλη , Σπύρο Δανέλλη, Κώστα Ζουράρι, Θεοδώρα Μεγαλοκονόμου, Θανάσης Θεοχαρόπουλο, Σταύρο Θεοδωράκη, Γιώργο Μαυρωτά, Γιάνη ΣαΡαγκούση, Ευάγγελο Αντώναρο, κλπ.

 Ο Εφιάλτης Αλιέκσι και ο αμερικανικός παράγων κτίζουν τη νέα ΕΑΜοκρατία. 

Η ενημέρωση είναι απόλυτα ελεγχόμενη.. Από τη «Λύση για τα κόκκινα δάνεια», το «Ισχυρό πλαίσιο προστασίας για την πρώτη κατοικία», και την «Ομπρέλα προστασίας για 200.000 δανειολήπτες», στο «Αντιδεξιό μέτωπο», και τη «μάχη για τις προοδευτικές αλλαγές». Βρισκόμαστε στο απόλυτο μηδέν. 

Στην Ιταλία ο Σαλβίνι άνοιξε τον προεκλογικό αγώνα με το σύνθημα ότι «η Κεντρική Τράπεζα της Ιταλίας ανήκει στο λαό της Ιταλίας και όχι σε οποιονδήποτε άλλο» ,και τόνισε ότι «η Κυβέρνηση της Ρώμης θα πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο του αποθεμάτων χρυσού τον οποίο κακώς έχει η Κεντρική Τράπεζα» και ζήτησε Από την ηγεσία της Κεντρικής Τράπεζας της Ιταλίας να παραιτηθεί, διότι απέτυχε να αποτρέψει την τραπεζική κρίση στην Ιταλία..
 Εμείς ασχολιόμαστε με την «Άκαρπη η πολύωρη συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου – αγροτών» , ο «Ριζοσπάστης φωνάζει «Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα!» και η Κριστίν συμβουλεύει ότι , «Η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα πρέπει να μειώσουν τα επίπεδα της ανεργίας των νέων μέσω μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας».Με αυτό το «μενού» δεν πάμε πουθενά απολύτως. Η μάλλον, κατεβαίνουμε εις τον Αδην ολοταχώς. Βυθιζόμαστε στην κινουμένη άμμο του Σουρβάιβορ. 

Με δυο λόγια, ο Αλιέκσι, το ΕΑΜ, το ΝΑΤΟ και η αμερικανική πρεσβεία έχουν τολμηρό σχέδιο, επιβίωσης, με μεταρρυθμίσεις. 
Οι φιλελέ-ντιντίδες της Βάρκιζας, περιμένουν οδηγίες , και στον Εθνικό πατριωτικό χωρο «τρείς λαλούν και δυο χορεύουν». 

Με αφορμή την πλατφόρμα Σαλβίνι επαναλαμβάνω ότι το μέγα πολιτικό και οικονομικό ζήτημα, δεν είναι η πάταξη της «φοροδιαφυγής» των «πολλών», ούτε η κατάργηση του Τόκου και του εμπορίου του χρήματος. 
Το ζήτημα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής των λίγων και αφορολόγητων και η δίκαιη φορολόγηση από τα Κράτη των εισοδημάτων από τους τόκους των «αφορολόγητων» διεθνών εμπόρων χρήματος. Είναι απλό. Σαν το αυγό του Κολόμβου. Και οι αριστεροί και δημοκράτες "Ιακωβίνοι", που ζήτησαν ισότητα ενώπιον θεού και ανθρώπων, και ισότητα των δυο φύλων δεν διεκδίκησαν ποτέ ισότητα μπροστά στον Εβραίο Τραπεζίτη. 
Απέναντι στο Προοδευτικό Μέτωπο, της Cia και την Νέα ΕΑΜοκρατία πρέπει να αντιτάξουμε τη Νέα Εθνική Αντίσταση. Ενότητα και Αγώνα για να ξημερώσει η Λευτεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: