Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ο Αλιέκσι δημιουργεί έναν εικονικό «φασιστικό εχθρό» και κτίζει ένα προοδευτικό μέτωπο παλιανθρώπων , για να τον νικήσει και να σωθεί…..

του Σπύρου Χατζάρα

 Ο Αλιέκσι είναι παλιάνθρωπος, και μπροστά στην κάλπη αναζητά και άλλους παλιανθρώπους για να συγκροτήσουν προοδευτικό αντιφασιστικό μέτωπο.

 Ο κομμουνιστής, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, 
ο τροτσκιστής, είναι μέλος μιας νέας φυλής, που πιστεύει πως το έγκλημα, 
οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, 
η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη», που είναι αποφασισμένος να επιβάλει το συμφέρον του. 

Ο Αλιέκσι, όπως κάθε προοδευτικός και Δημοκρατικός παλιάνθρωπος είναι συστηματικός ψεύτης. Και αυτός, όπως όλοι οι επαγγελματίες προοδευτικοί, έχουν το ηθικό πλεονέκτημα και αγωνίζονται για τι καλό της ανθρωπότητας, όπως και η Ιησουίτες. Και ακριβώς, όπως οι Ιησουίτες πάλευαν με τον Σατανά, ο Αλιέκσι και η συμμορία των δικών του παλιανθρώπων, πολεμάνε με το «σκοτάδι» και τον «φασισμό».

 Ο Αλιέκσι ξεκινώντας τον προεκλογικό αγώνα για της αναπόφευκτες Ευρω-εκλογές Δήλωσε ότι «ο φασισμός δεν τσακίζεται στα λόγια, αλλά τσακίζεται στην πράξη», στην καθημερινότητα, στην ευθύνη που νιώθει ο καθένας έναντι της κοινωνίας, του πολιτισμού, της δημοκρατίας, αλλά και της ιστορίας του τόπου του». Ορυμαγδός κούφιων αριστερών λόγων. 

Ο φασισμός της προοδευτικής καθημερινότητας ,είναι οι χιλιάδες άνεργοι, τα χιλιάδες σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, οι πεινασμένοι, οι άρ4ωστοι χωρίς φάρμακα, τα κλειστά μαγαζιά, και οι καθημερινές ληστείες. 
Για αυτήν την καθημερινότητα, ο Αλιέκσι δεν έχει τίποτα απολύτως να δηλώσει. Αλλά, δήλωσε ότι , «ο φασισμός συντρίβεται τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος μετατρέπεται σε πολίτη, φορέα της αλήθειας, της μνήμης και τελικά της συλλογικής προόδου απέναντι στην οπισθοδρόμηση και τον κοινωνικό κανιβαλισμό». 

Ο πρωθυπουργός του κοινωνικού κανιβαλισμού καταγγέλλει έναν «Αθέατο φασισμό» που θα κάνει αυτά που κάνει ο ίδιος στην υπηρεσία των Τραπεζιτών. Και όλα αυτά που περάσαμε και τα ψέματα και οι ψεύτικες υποσχέσεις και τα «Κάπιταλ Κοντρόλς» και τα σπίτια που τα πήρε ο τραπεζίτης, όλα αυτά ήταν «στρατηγική» για να κλείσουν τον δρόμο στον «φασισμό». 

«Στην Ελλάδα της κρίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ διεξήγαγε ένα πολιτικό αγώνα με κεντρικό στοιχείο την εναλλακτική προοπτική. Μπήκε στη μάχη, θέτοντας όχι περιφερειακά ζητήματα αλλά το κεντρικό: 
Το ζήτημα της διακυβέρνησης. Καταφέρνοντας να γίνει ο βασικός πυλώνας αμφισβήτησης ενός καταρρέοντος πολιτικού συστήματος, στερώντας έτσι από τον φασισμό, που ήδη από την αρχή της κρίσης είχε σηκώσει κεφάλι, τη δυνατότητα να καλύψει αυτό το πολιτικό κενό». Αντιφασιστικός αγώνας η εξαπάτηση. Και αντιφασιστική Νίκη τα μνημόνια.

 Κάνοντας ειδική αναφορά στην «κρίση» ο Αλιέκσι τόνισε ότι «για τους φασίστες, στο έδαφος της κοινωνικής απόγνωσης, όλα επιτρέπονται και δικαιολογούνται», ακριβωβς όπως «όλα επιτρέπονται και όλα δικαιολογούνται για τους παλιανθρώπους της Δημοκρατικής αριστεράς, που μπροστά στην εκλογική συντριβή προσπαθούν να διασωθούν με μεταγραφές, εξαγορές και συγχωνεύσεις και με «Λαϊκά Μέτωπα» των διεφθαρμένων και των Παλιανθρώπων.
 Σε αυτό το πλαίσιο, εμφανίστηκε και η «Γέφυρα» των κεντροαριστερών καιροσκόπων για τη συνεννόησης των προοδευτικών δυνάμεων. Το «παρών» έδωσαν ο Νίκος Μπίστης, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η πρώην τηλεφωνήτρια του ΟΤΕ και ευρωβουλευτής Άννα Καραμάνου και άλλα μικρομεσαία στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ .Ενα ωραίο τίποτε μαζί με Μπίστη, Λιάκο, Ρεπούση, και επειδή οι άλλοι προοδευτικοί Κεντροαριστεροί του ΚΙΝΑΛ δεν θέλουν να κείσουν τις πόρτες στους συντρόφους , ο υπουργός ενέργειας που μίλαγε με τους Αμερικανούς ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ πριν από τις εκλογές στη διάθεση των πολιτών έναν δεκάλογο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και προοδευτικής διακυβέρνησης.

 Ο πατέρας του ληστή , και πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι προσωπικά θα ήθελε εξάντληση της τετραετίας για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες μέσα στην κοινωνία », αλλά , «δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα». Με απλά λόγια οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους εκτός και γίνουν νωρίτερα. Και το ζήτημα είναι το ποσοστό των ευρωεκλογών.

Αν νομίοζoυν ότι θα πάρουν κάτι κοντά στο 20% θα το παλέψουν μέχρι τον Σεπτέμβριο για κάτι καλύτερο. Αν, τους ενημερώσουν οι χαρτορίχτρες για « 15% και πολύ σας πάει» θα κάνουν εκλογές τον Μάιο. Διότι με 15% στις ευρωεκλογές, τον Σεπτέμβριο θα πάρουν 7-8 μαζί με τους πακιστανούς οπαδούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: