Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η διαφθαρμένη κοινοπραξία των παλιανθρώπων της Κομματοκρατίας των ΣΥΡΙΖοφσκυ και η Αντιφασιστική στρατιά από Κόκκινες βδέλλες, του Αλιέκσι, πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού

Γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας

 Μπήκαμε σε «Νέα Εποχή» και οι παλιάνθρωποι ετοιμάζονται για «νέους κερδοφόρους αγώνες» .
 Η συντρόφισσα Κατερίνα Πούλου δείχνει τον δρόμο. Από ρουσφέτι αργόμισθη των 600 ευρώ ανέβηκε με την αξία της , στα 10.000 υπουργικά ευρώ. Και η συντρόφισσα Αννα Ογλου, σύζυγος του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, και συνδικαλίστρια , τοποθετήθηκε με απόσπαση στην Μόνιμη αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες και θα παίρνει επίδομα 5000 ευρώ, χώρια το επίδομα στέγης , και τον ελληνικό της μισθό.
20.000 τον μήνα το χρυσόζευγαρο των Αγωνιστών. Κοινοπραξία Λαμόγια -Εφιάλτες ΕΠΕ με διευθύνοντα σύμβουλο τον Αλιέκσι.

 Οι «αγωνιστές» σε κάθε εποχή «αγωνίζονται» για να προστατέψουν την 
« κοινωνική πλειοψηφία», και εισπράττουν τα έξοδα του αγώνα. 

«Η έξοδος από τα μνημόνια συνιστά την αφετηρία μίας νέας εποχής, στην οποία τον τόνο δίνουν οι ανάγκες των πολλών. Καταφέραμε υπό πολύ στενά δημοσιονομικά πλαίσια να ενισχύσουμε και να προστατέψουμε την κοινωνική πλειοψηφία». Αυτό είπε ο παλιάνθρωπος Αλιέκσι Συριζόφσκυ στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΤΣΥΡΙΖΑ .

Στην πραγματικότητα ο Αλιέκσι Συριζόφσκυ, έγδαρε την κοινωνική πλειοψηφία και ήπιε το αίμα των πολλών, για να ταΐζει 91 Γενικούς Γραμματείς, 2.500 μετακλητούς, 3.300 στελέχη του κράτους και 106.000 Συμβασιούχους. 111.000 παλιάνθρωποι ερυθροφρουροί ταΐζονται στο Αριστερό Πρυτανείο. 

Η στρατιά από τις Κόκκινες αντιφασιστικές βδέλλες, που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού . Ιδού Στρατός των Κόκκινων Παλιανθρώπων του Αλιέκσι Συριζόφσκυ, που καλούν τους «φτωχούς», σε αντιφασιστική Σταυροφορία, κατά του φαντάσματος της ακροδεξιάς .

 Η διαφθαρμένη κοινοπραξία των παλιανθρώπων της Κομματοκρατίας των ΣΥΡΙΖοφσκυ , δεν είναι καλοί και φιλεύσπλαχνοι άνθρωποι. Είναι σκληροί και στυγνοί δολοφόνοι. 

Η χαμογελαστή Ρενα και ο Αλίέκσι Συριζόφσκυ , σκότωσαν 24 ανθρώπους στη Μάνδρα και έκαψαν ζωντανούς 101 στο Μάτι. Και τώρα, σήκωσαν τα αντιφασιστικά λάβαρα και ξεκίνησαν προεκλογική εκστρατεία.

 «Μάτι-Μάνδρα έναυσμα για σημαντικές αλλαγές», είπε ο αντιφασίστας Αλιέκσι. Πήραν ζωές, και αγοράζουν ψήφους. Οι δολοφόνοι δεν είναι καλοί άνθρωποι. Μπροστά στην κάλπη κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει την Μάνδρα, το Μάτι, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, και τη στρατιά από τις Κόκκινες βδέλλες που πίνουν τα αίμα τους ελληνικού λαού. Μαύρο στους παλιανθρώπους. Μαύρο στους δολοφόνους. Μαύρο στους Προδότες. 
Στην κάλπη ψηφίζουμε , «δεν ξεχνώ τα εγκλήματα των παλιάνθρωπων». Ψηφίζουμε για τα Αθώα θύματα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι και στην Μάνδρα. Ψηφίζουμε η Μακεδονία είναι ελληνική. 
Μαύρο στους παλιανθρώπους. Μαύρο στους δολοφόνους. Μαύρο στους Προδότες.

 O ΝΟΦίτης Αλιέκσι Συριζόφκυ, μαζί με την Πουτίνα Πούλου , πετάνε τώρα προκηρύξεις στα χωριά της Μακεδονίας, για «ΑΥΤΟΝΟΜΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», συνεχίζοντας το πλάνο εφαρμογής της 5ης Ολομέλειας. Και ενώ η τηλεόραση κοροϊδεύει το χαζό πόπολο με το «στοίχημα του προοδευτικού μετώπου» στο οποίο καλούνται όσοι αισθάνεται προοδευτικοί όπως ο προοδευτικός Τερέντιος Ταχύς, η προοδευτικά Παπακώτσου, και ο προοδευτικός Κώστας ο Συριζοματατζής , που πλακώνει με το ρόπαλο όποιον κρατάει ελληνική σημαία, το βαθύ Κράτος Δικαίου με «απαλλακτικό βούλευμα» καθάρισε τον εκτελεστή του ελληνικού λαού που απέστειλε το ΔΝΤ. 

Προηγούμενος το Κράτος Δικαίου των Βρυξελλών και το ΔΝΤ είχαν απαιτήσει την απαλλαγή του κυρίου. Οι άνωθεν προστατεύουν τα παιδιά τους και η «Ανεξάρτητη», και «τυφλή»,«είναι τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη». Η αριστερή Κοινοπραξία όμως, ήταν απασχολημένη με την αντιφασιστική εκστρατεία και πήγε πάσο.
 Στη Ρεπούμπλικα Βόρεια της Μακεδονίας στις 21 Απριλίου θα γίνουν προεδρικές εκλογές .Αντίπαλοι στις προσεχείς εκλογές, θα είναι η Γκόγκα Σόρος και ο Στέβα Σόρος, το παιδί της ΟΥΤΜΠΑ. Της Γκεσταπό του Τίτο. 

Στην Ελλάδα, αντίπαλοι , είναι ο Κούλι Σόρος και ο Αλιέκσι Σόρος. Η Αγία Οικογένεια! Χρειαζόμαστε προφανώς ένα πολιτικό φορέα των κανονικών ανθρώπων. Σαν τη Λίγκα του Βορρά στην Ιταλία και σαν τον Βικτόρ Ορμπάν της Ουγγαρίας που μίλησε για το Ανώτατο Σοβιέτ του 4ου Ράιχ των Βρυξελλών. 

«Γνωρίζω ότι οι Βρυξέλλες έχουν έτοιμο το σχέδιο και μετά τις εκλογές θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ήπειρο μεταναστών .Πριν λίγες ημέρες η Μέρκελ και οι συμπαραστάτες της στην Ευρώπη γιόρταζαν και πανηγύριζαν την πτώση του κομμουνισμού. 

Όμως 30 χρόνια μετά η Ευρώπη έχει καταλήξει σε ένα κομμουνιστικό διεθνιστικό κράτος στο οποίο πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε Ούγγροι, και για να είμαστε Χριστιανοί, για να προστατέψουμε τις οικογένειες, τις κοινότητες μας, και τις ελευθερίες μας από την εγκληματικότητα και τους δολοφόνους», είπε στην συνέντευξη τους. 

Το Κούλι Σόρος και το Αλιέκσι Σόρος εκτός του ότι είναι ομοεθνείς είναι αλληλοσυμπληρούμενοι. Το ένα χέρι νίβει το άλλο. Παραλλάσσοντας ένα παλιό σλόγκαν θα πω. Ούτε Κούλι, ούτε Αλιέκσι. Αλλά Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: