Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η μεγάλη ενιαία παράταξη των ευρω-Εθνομηδενιστών έχει και δεξιό και αριστερό χέρι

Του Σπύρου Χατζάρα 

Οι δυο «μονομάχοι», οι ξενόδουλες καθεστωτικές παρατάξεις της Βάρκιζας , προσπαθούν για μια ακόμα φορά να εξαπατήσουν τον χαζό λαό, και να του πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 
Η ευρω-φιλελέ Κοινοπραξία του Κούλι Σόρος, δεν βρίσκεται στην δεξιά πολυκατοικία του κ. Κατατζαφέρη, αλλά στην ευρω-πολυκατοικία, μαζί με τον Αλιέκσι Τσιπρόφσκι Σόρος, και τη «μεγάλη προοδευτική παράταξη». Η ΝΔ , είναι ο φιλελέ αντι-ΜΥΡΙΖΑ. 
Ο Κούλι Ζήμενς, ο υιός της αδελφής του και αδελφός του ανιψιού του, χαρακτηρίζει την ευρω-φιλελέ Κοινοπραξία του, ως «μεγάλη, κεντροδεξιά παράταξη» και ομιλεί, για «αρχές και αξίες της Παράταξής μας», λέει ότι , «η ΝΔ ήταν η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», και επιμένει ότι , «είμαστε παράταξη αξιοκρατίας και όχι Μαυρογιαλούροι». 
Ο «Σκαφάτος» Αλιέκσι, από το γιότ της Ελίτ, στο οποίο δεν χωράνε οι πολλοί, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Κούλι, τον οποίο χαρακτήρισε γνήσιο εκπρόσωπο των Ελίτ. Η μανδάμ Κατερίνα, της Αλήτ, που προσέφερε το γιότ της στον προοδευτικό Αλιέκσι, δεν ανήκει φυσικά στην Ελίτ, ούτε και ο υιός του πράκτορα της Στάζι. 
Ο Αλιέκσι και η προοδευτική παράταξη πριν τις κάλπες, αναλαμβάνουν «πρωτοβουλίες» , «για τη στήριξη των πολλών», με «μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης», και «αποκαθιστούν αδικίες και παθογένειες δεκαετιών», ενώ η προοδευτική μανδάμ Ξεροτυρογιαννακοπούλου είπε ότι «η ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη στις εφορίες, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους δήμους θα δώσει ανάσα στη μισή Ελλάδα».
 Οι «φίλοι του λαού» άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο για να αλλάξουν την ατζέντα. Αντί για τους λαυθροεισβολείς, την Προδοσία της Μακεδονίας, την εγκληματικότητα, την εθνική κυριαρχία, την φτώχεια και την ανεργία, θα συζητάμε για τις «120 δόσεις». 
Από την άλλη πλευρά, οι «εχθροί του λαού», έχουν ταυτόσημε θέσεις με τους φίλους του λαού, για το «ευρω-οικοδόμημα» και το 4ο Ράιχ. Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. μπορείτε να σταυρώσετε την Ευρω-Ζαν Ντ Αρκ , Νίκη Σόρος Τζαβέλλα , («Αν είναι να καεί η Ελλάδα, ας καεί, αλλά να καεί για το καλό της Ευρώπης»), την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης από τον συνδυασμό του Μπουτάρη Καλυψώ Σόρος Γούλα, που είναι μαχήτρια υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας Ζάεφ-Τσιοροφσκι , τον Δημήτρη Σόρος Καιρίδη, που πιστεύει ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών», και τον , πρέσβη ε.α Αλέξανδρο Σόρος Μαλλιά, μαχητή της φιλίας με τον «Μακεντόνσκι Λαό», και μαχητή των συμφερόντων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. 
Και για να μην το ξεχάσω, σταυρό τον Οκτώβριο στον Πέτρο Τσατσόπουλο. Για να έχουμε τον «δεξιό» εθνομηδενισμό που μας πρέπει. Τον «αριστερό» της Τασίας τον βαρεθήκαμε. Το δίλλημα Κούλι Σορος ή Αλιέκσι Σόρος, το αντιμετώπισαν και στα Σκόπια, όπου διάλεξαν τον Στέβο Σόρος αντί της Γκόγκα Σόρος. Το ερώτημα ποιον Σόρος να διαλέξουμε, είναι επανάληψη του ερωτήματος, «τι Πλαστήρας τι Παπάγος». «Τι Κούλι, τι Αλιέκσι». 
Στις ευρωκάλπες που έχουμε μπροστά μας δεν ψηφίζουμε για τις 120 δόσεις, αλλά για την πατρίδα, την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λιακή Κυριαρχία. Μαυρίζουμε το ευρωπαϊκό Τόξο και τιμωρούμε τους δολοφόνους που έδρασαν στην Μάντρας και το Μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: