Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Στις κάλπες ψηφίζουμε για την Πατρίδα και την Ευρώπη των Εθνών

του Σπύρου Χατζάρα 

Καθώς πλησιάζει η Κυριακή, τα κανάλια γέμισαν με δημοσκόπους και «ρετάλια» που ζητάνε την ψήφο μας. Και ιδού, το καταπέτασμα του ναού εσχίσθη απ’ άνωθεν έως κάτω. 
Στην Αυστρία, οι μυστικές υπηρεσίες του Βαθέως Κράτους, σκηνοθέτησαν βίντεο διαφθοράς για να χτυπήσουν, την «Ευρώπη τω Εθνών». Το ίδιο βίντεο είχαν σκηνοθετήσει το ΜΙ6 και η «Τσία» με τον Τραμπ και τις πουτάνες στη Μόσχα. 
Και στην Βιέννη ο ρωσικός δάκτυλος, που υπέκλεψε και τις φωτογραφίες του Σκαφάτου.

 Η πατσαβούρα του Ιβάν διαπίστωσε «σκηνικό πόλωσης» και «μείωση της ψαλίδας» μεταξύ ΝΔ και ΜΥΡΙΖΑ». «Στο 4,7% η διαφορά». «Συσπείρωση της δημοκρατικής παράταξης στον Τσιπτόφσκι».
 Το 62% των «πωλητών» τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών. Στην πρόθεση ψήφου. η ΝΔ συγκεντρώνει 25% ενώ ο ΜΥΡΙΖΑ 20,3%. 
Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 7,9% ενώ ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 6,4% και το ΚΚΕ με 5,6%. 

Το κύριο προεκλογικό «θέμα» είναι οι δημοσκόποι και οι δημοσκοπήσεις.
 Ο «δεύτερος» Τσιπρόφσκι εκμεταλλευόμενος την κοινη πεποίθηση ότι οι δημοσκόποι κάνουν «παιχνίδι», και προσαρμόζουν τα ευρήματα των μετρήσεων στις σκοπιμότητες όσων τις παραγγέλνουν, ταύτισε τις (δικές του) εταιρίες δημοσκοπήσεων με τον βασικό πολιτικό αντίπαλό του, και καθάρισε.
 Στην ομιλία του στην Καρδίτσα ο Τσίπρόφσκι είπε: «Στις 26 του Μάη, θα δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Θα τερματίσουμε την απάτη. Την απάτη που είχαν δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τις προβλέψεις τους και τις δημοσκοπήσεις τους». Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. 
Οι δημοσκόποι που σπρώχνουν τον ΜΥΡΙΖΑ και τον Τσιπρόφσκι για να πιάσουν το 20% από το 12-13% που ήταν τον Απρίλιο, είναι ανέντιμοι και λεχρίτες. Δημιουργούν έναν εχθρό για να έχουν να φωνάζουν οι η προοδευτική Κοινοπραξία των Απατεώνων δέχεται επίθεση, ενώ εκείνοι επιτίθενται για να αποσπάσουν έστω και μια ψήφο χαζοβιόλη. 

Θετική απάντηση στο προσκλητήριο του ΜΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς, έδωσε και η διεφθαρμένη «Σαλώμη» , ο «Άρης» , που είπε. «Πρέπει να αντιτάξουμε όλες και όλοι τον δικό μας εαυτό για να μην πισωγυρίσει η Ευρώπη σε άκρα και σε ακρότητες και κάποια στιγμή να αντισταθούμε στη μεγαλύτερη γάγγραινα του πολιτικού συστήματος, η οποία κρύβει τη μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία, που είναι ο λαϊκισμός». 
Η μεγάλη και ενιαία παράταξη των ευρω-Εθνομηδενιστών που έχει και δεξιό και αριστερό χέρι, και στην οποία ανήκουν και η Σαλώμη, και ο Κούλης Φιλελέ, και ο Τσιπρόφσκι, έχουν στόχο στις κάλπες να νικήσει τους Λαούς, και την Δημοκρατία. Την Εθνική Ανεξαρτησία, την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πατρίδα και την Οικογένεια, που ονομάζουν «λαϊκισμό».
 Ο λαϊκισμός λοιπόν, είναι καλός. 

Στις κάλπες, εμείς ψηφίζουμε για την Πατρίδα και την Ευρώπη των Εθνών. Ανάμεσα στα 40 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε Πατριώτη. «Λαϊκός Σύνδεσμός-Χρυσή Αυγή», «Νέα Δεξιά», «Εθνικό Μέτωπο-Πατριωτικός Σύνδεσμος- Λιοντάρια Συνεργεία για την Ελλάδα», «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ)-Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤΡΙΕ)», «Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπούλος» , «Ελεύθερη Πατρίδα», «Δημιουργία Ξανά-Θάνος Τζήμερος», «'Αρμα Συνεργασίας για την Ευρώπη των Εθνών- Γιάννης Δημαράς», προσφέρουν την δυνατότατα ελεύθερης έκφρασης, σε κάθε Πατριώτη. Μέχρι και η «Ένωση Κεντρώων». Εγώ, στην Ευρωκάλπη θα ψηφίσω για την «Νέα Δεξιά», και τον Φαήλο. Για τον Δήμο της Αθήνας δεν υπάρχει καμιά επιλογή. Ψηφίζουμε Ηλία. Στην Θεσσαλονίκη, «Πόλη Ελληνική» και Γιάννη Κουργιανίδη. Για τη Μακεδονία Ψηφίζουμε τον Ανίκητο Τζίτζι. Ο πατριωτικός πολιτικός χώρος θα εκφραστεί ελεύθερα και θα καταγραφούν οι δυναμικές. Το κύριο ζητούμενο είναι τα συνολικά ποσοστά του χώρου που στις εκλογές του Μαΐου του 2012 ήταν 24.72%. 

Ο «Λαός», την Κυριακή θα έχει το ρόλο του «Κριτή» και του «Ενόρκου».
 Όπως ο Πάρις, έκρινε τη διαφορά ανάμεσα στην Ήρα, την Αθηνά και την Αφροδίτη, που έδωσε το χρυσό μήλο στην «ομορφότερη», μέσα από την κάλπη θα δώσει το «χρυσό μήλο» στον «καλύτερο». Και ταυτόχρονα σαν ένορκοι θα καταδικάσουν τους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία, τους δολοφόνους της Μάνδρας και του Ματιού, και τους απατεώνες που εξαπάτησαν τον λαό με το δημοψήφισμα του 2015. Το μεγάλο πολιτικό ερώτημα θα είναι πόσο πάνω από το ένα εκατομμύριο ψήφους, θα είναι ΜΥΡΙΖΑ. Πριν την επιχείρηση εξαγοράς ήταν κοντά στα 800.000, αλλά πρέπει να υπολογίζουμε το πακέτο των λαθραίων. 
Τον Μάιο του 2012, ψήφισαν 6.476.751 και ο ΜΥΡΙΖΑ πήρε 1.061.265, ενώ τον Ιούνιο ανέβηκε στους 1.655.086.
Το 2015 ψήφισαν 5.431.850 και ο ΜΥΡΙΖΑ πήρε 1.925.904. Αυτά μετράμε. Πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν και πόσο κάτω από το 1.925.904 θα πέσει ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: