Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Από την Κάλπη θα στείλουμε στους ΑΘΕΑΤΟΥΣ το βροντερό μήνυμα ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική» και ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

του Σπύρου Χατζάρα 

Ο «Άνθρωπος του Βαθέως Κράτους», για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Τίμερμανς, που τον στήριξαν ο Πούστρον, η Δωροθέα και ο Αλιέκσι πήγε στα Σκουπίδια αλλά αναδύθηκε η Ούρσουλα «Καρακατάκα» που επίσης είναι «Μπίλντερμπεργκ», όπως και η Νίκη του βορείου Τομέως, που το Κούλις θα την κάνει υφυπουργό. 

Η διαδικασία των εκλογών έχει περιγραφεί από τα «Πρωτόκολλα». Το «πλήθος», ο λα(γ)ός στιφάδο, «δεν έχει λογική». «Ότι ακούει από δω κι από κει». «Ένας τυφλός που οδηγεί έναν άλλο τυφλό και θα οδηγήσει στον γκρεμό».
 «Οι άνθρωποι που στηρίζονται στο λαό, έστω και αν είναι προικισμένοι με εξαιρετική ευφυΐα, δεν μπορούν να οδηγήσουν το πλήθος». Και το πλήθος θέλει Μπίλντεμπεργκ. Διότι όπως λένε τα πρωτοκόλλα, «η υπερκυβέρνησή μας θα υποκρίνεται και θα υπόσχεται ότι θα προστατεύει και θα βοηθάει όλους όσοι υποταχτούν σ' αυτή με τη θέλησή τους». 

Ο Αλβανός Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα είπε ότι η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα υπηρετεί τους σχεδιασμούς του Τζώρτζ Σόρος και όχι την πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ. Το ίδιο συμβαίνει και στα Σκόπια.
 Και στην Αθήνα και στην Άγκυρα. 

Ο Αλβανός Πρόεδρος είπε ότι ο Σόρος θέλει την Αλβανία «μια αποικία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και για να αποτελεί επιχειρησιακή βάση του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, μια Κολομβία στην Ευρώπη». 

Ο Μέτα και είπε ότι σε αυτή τη συνωμοτική οργάνωση εμπλέκονται πολιτικοί, προπαγανδιστές, αστυνομικοί και ξένοι διπλωμάτες και ονόμασε τον Έντι Ράμα ως τον «άνθρωπο στον οποίο ανέθεσαν να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο». Όπου Σόρος διάβαζε Μπίλντεμπεργκ. Το Βαθύ Κράτος. Η Υπερκυβέρνηση, που λένε τα πρωτόκολλα. 

Η παγκόσμια διακυβέρνηση. Στο «Κράτος Δικαίου» των Χασισεμπόρων πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές όπου συμμετείχαν υποψήφιοι μόνον από το τέως Κομμουνιστικό Κόμμα και νυν Σοσιαλιστικό, το 15%, αλλά η εφορευτική επιτροπή του Χασισέμπορα το φούσκωσε με «παραγέμισμα σε 21%.». 

Η Διεθνής Χούντα, η Ευρώπη , η Cia, ο ΟΑΣΕ και το Κράτος Δικαίου, σε αυτή την οπερέτα είδαν άσκηση του δικαιώματος του λαού να εκλέξει τους εκπροσώπους του. Παράλληλα, ο Αλιέκ Ντεριπάσκα, ο εβραίος Ολιγαρχικός της εποχής Γιέλτσιν που ελέγχει το ρωσικό Αλουμίνιο, αποκάλυψε ότι το ΕφΜπιΆι τον είχε προσεγγίσει για ψευδομάρτυρα εναντίον του Μάναφορντ και του Τραμπ. 

Η παγκόσμια συνομωσία. Μετά από αυτά , καταλαβαίνετε εύκολα ποιος καθοδηγούσε την επιτροπή Αργυρόπουλου που στέλνει τον Κουφοντίνα στο σπίτι του. 

Το σχέδιο για την «γενοκτονία των λαών της Ευρώπης» και την δημιουργία ενός νέου υπάκουου λαού «Μπένετον» είχε την υποστήριξη της Ελίτ, της ψωροελίτ, της Στοάς της Αριστεράς και του Κεφαλαίου. 
Κάθε Πατριώτης, κάθε Ελληνας, που αντιλαμβάνεται τη μια και μοναδική προτεραιότητα αυτών των εκλογών θα πάει στην κάλπη και θα στείλει στους ΑΘΕΑΤΟΥΣ το βροντερό μήνυμα : «Η Μακεδονία είναι Ελληνική». Καταθέτουμε ψήφο με μνήμη. Για την Πατρίδα. Μαύρο στους Εφιάλτες. 
Στις 7 Ιουλίου θα ψηφίσουμε για τη Μακεδονία, για την Κύπρο, για τη Θράκη, για την Β.Ήπειρο, για το Αιγαίο. Ψηφίζουμε για τον Κωσταντή Κατσίφα, για τον Τάσο Ισαάκ, για τον Σολωμό Σολωμού, για τον Αριστοτέλη Γκούμα, για τον Κώστα Ηλιάκη, για τον Νίκο Σιαλμά, για τον Χριστόδουλο Καραθανάση, για τον Παναγιώτη Βλαχάκο τον Έκτορα Γιαλοψό, για τον πατέρα Μανώλη Καντάρη που δεν είδε το παιδί του και για τον 25χρονο Νικόλα Μουστάκα που σκότωσαν οι φίλοι του Αλιέκσι στο λόφο του Φιλιπάππου. Εμείς είμαστε οι λιγότεροι.

 Οι περισσότεροι, θα ψηφίσουν για «καλύτερες μέρες», λιγότερη φορολογία, ανθρωπισμό, επιδόματα. Κλιματική αλλαγή. Η ουσία της πολίτικης είναι η λήψη αποφάσεων. Οπότε εκείνοι που υπόσχονται να εφαρμοζόσουν τις «Ολλανδικές αποφάσεις», τις «αγγλικές αποφάσεις», ή τις γερμανικές αποφάσεις, που τις ονομάζουν «μοντέλα» δεν είναι πολιτικοί αλλά Κοτζαμπάσηδες. Ευρώ-δημογέροντες που διοικούν επ’ ονόματι του Πατισάχ και της Υπερκυβέρνησης.

 Οι εκλογές είναι τριφασικές. Πρώτη φάση, ψηφίζουμε. Στη δεύτερη φάση μετράνε και στην Τρίτη φάση διαβιβάζουνε το αποτέλεσμα. Για την πρώτη φάση έχουν το τηλε-μπούρου μπούρου για το λαγό στιφάδο.

 Για τη δεύτερη φάση έχουν το παραγέμισμα. Θα ψηφίσουν και τα δέντρα ΜΥΡΙΖΑ εκτός από τους πακιστανούς; Ο Τσιπρόφσκι από το Ηράκλειο ανακοίνωσε το παραφούσκωμα της Κάλπης με ψηφοδέλτιο ΜΥΡΙΖΑ. 
Έτσι θα δικαιωθούν οι προβλέψεις; Των εταιρειών που δίνουν ποσοστά κοντα στο 26% στον Αλιέκσι και 38% στο Κούλι. 
Με το «παραγέμισμα» μπορεί να ακυρωθεί και η δική μας ψήφος. Το μήνυμα της Υπερκυβέρνησης θα είναι ότι «η ψήφος μας δεν έχει σημασία», και ότι η αποκλειστική εξουσία λήψης αποφάσεων είναι στα χέρια τους. 
Όπως και νάχει «Εμείς» μέσα από την Κάλπη θα πρέπει να στείλουμε στους ΑΘΕΑΤΟΥΣ το δικό μας βροντερό μήνυμα ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική» και ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: