Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ο αμαρτωλός κύκλος της ξενοκρατίας λίγο πριν ξανανοίξουν οι κάλπες.

Του Σπύρου Χατζάρα

 Λοιπόν, «έχουμε μπει σε ένα ενάρετο κύκλο», «που δεν πρέπει επ’ ουδενί να διαταραχθεί», όπως είπε ο Τσιπρόφσκι στον Πάκυ, και αφού «η χώρα μας έχει δείξει υπευθυνότητα απέναντι σε αρκετές προκλητικές ενέργειες των Τούρκων» που λέει και ο σύντροφος Τζέφρι , στην θέση του σ. Κατρούγκαλου θα έρθει ο σ. Κουμουτσάκος, για να «μην διακινδυνεύσουν οι θυσίες και οι κόποι του ελληνικού λαού». 

Ο «ενάρετος κύκλος» είναι ο «αμαρτωλός κύκλος» της ξενοκρατίας, και της Φαυλοκρατίας. Το σύστημα, έχει επιδοθεί σε μια συγκινητική προσπάθεια «ανάστασης» του Δικομματισμού. 
Της Σκύλλας και της Χάρυβδης. Του Κούλις και τους Αλέκσιτς. Τα σχέδια αυτά, της Ολιγαρχίας , τα ευνοεί και το αποτέλεσμα του προκριματικού γύρου , που έστειλε στον τελικό τον Μπαρούχ, και το παιδί με τις κηραλειφές .
 Από τους παλιούς θα παλέψουν η Φώφη, η Ενωση Φραπέδων και ο Μανιάτης. Ουδείς εξ αυτών όμως δεν παίζει για τα ψηλά. 
Θα παλέψουν γύρω από το 5%, οπότε απομένει να μοιραστεί στα περιούσια παιδιά, κάτι παραπάνω από το 57% που έλαβαν στις ευρωεκλογές. Το σύστημα των ΜΥΡΙΖΑ, έχει πάρει το δρόμο για το πολύ κάτω, μετά το 23% της 26ης Ιουνίου.
 Η απροσχημάτιστη απόπειρα της Ολιγαρχίας του σταθμού «Αλφα» και της εταιρείας «Μetron Analysis» να επηρεάσουν την «γνώμη» των (χαζών) τηλεθεατών τους θα έπρεπε να αποτελέσουν αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας. 13 μέρες, μετά τις ευρωεκλογές , που αποτέλεσαν αδιαμφισβήτητη δημοσκόπηση, ανέβασαν τα ποσοστά του ΜΥΡΙΖΑ, από το 23% στο 27% με 32,2% , σύμφωνα με τις επιθυμίες της Πρεσβείας. 
Ο Κούλης υπόσχεται σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα «επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων», για τις οποίες θα αναστενάξει και ο τελευταίος ψηφοφόρος τους. 
Οι «μεταρρυθμίσεις» δεν είναι καλό πράγμα. Και καμιά ευρω-μεταρρύθμιση δεν θα λύσει το βασικό μας πρόβλημα. Την έλλειψη παραγωγής. 
Το βαμβάκι μας για παράδειγμα εξάγεται κυρίως στην Τουρκία, και αποφέρει στους αγρότες μας περί τα 350 εκ. ευρώ και μετά πληρώνουμε 1,5 δις ευρώ στην Τουρκία για να εισάγουμε νήμα και Ρούχα. Μέχρι και οι στολές του Ελληνικού Στρατού φτιάχνονται στα Άδανα της Τουρκίας. Έτσι δεν υπάρχει μέλλον. 

Το Καρτέλ των Φιλελέ παπαγάλων του Κούλις, μας λεέι ότι δεν υπάρχουν Λεφτόδεντρα. Τα λεφτόδεντρα, φυτρώνουν μόνο στον Κήπο της τραπεζικής ΕΔΕΜ, και από το μήλα τους ,τρέφονται μόνο τα παιδιά του θεού Χα ΣΕΜ. Οι Έλληνες τηλε-θεατές θα ψηφίσουν ξανά αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα καθώς και εκείνους που επικύρωσαν τη μετατροπή της σε κατεχόμενη χώρα. Πριν από ένα χρόνο έλεγα από το «δελτίο των 11» ότι για την Ανατροπή της Αμερικανοκίνητης ΝΑΤΟϊκής Χούντας Τσιπρόφρσκι και Cia χρειάζεται η συνεργασία όλων των «αντιδικτατορικών δυνάμεων» σε ένα ευρύ Παλλαϊκό Αντιδικτατορικό Μέτωπο, και ότι , μετά τη Νέα Μεταπολίτευση, θα πρέπει ακολουθήσει Κάθαρση και Αποχουντοποίηση Παντού. Και αποκατάσταση των θυμάτων της δικτατορίας των Αγορών.
 Δυστυχώς όχι μόνο δεν θα υπάρξει αποχουντοποίηση με τον Κούλις αλλά και οι Κόκκινοπι ρουφιάνοι θα μείνουν στις θέσεις τους όπως και η νομοθεσία της χούντας. Σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, το δικαστήριο που θα δικάσει τους δύο μουσουλμάνους μουσαφιραίους, που μαχαίρωσαν τον περιπτερά στο Σύνταγμα ή τον 29χρονο στην Καλλιθέα δεν θα μπορεί να διατάξει την απέλαση τους. Ακούγοντας την πλατφόρμα του ΜΥΡΙΖΑ, για «ακροδεξιούς τοκογλύφους της Ευρώπης», κι άλλες μπαρούφες, θυμήθηκα τι έγραφα πριν δέκα χρόνια: Έλεγα τότε: «Σκέφτομαι ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας, ενάντια στη Χούντα των Τραπεζών την παγκόσμια Διακυβέρνηση, και τα παγκόσμια ΚΑΡΤΕΛ».
 Έλεγα τότε, ότι ο κύριος στόχος πρέπει να είναι «η Ανατροπή της Ξενόδουλης Ολιγαρχικής ψωροΕλίτ», μαζί με «το καθεστώς της Ολιγαρχικής Κομματοκρατίας, της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση», ώστε, «να αποκατασταθεί η Εθνική ανεξαρτησία, και η λαϊκή κυριαρχία», και «να υπάρξει κοινωνική Δικαιοσύνη». 
Ο ίδιος σοσιαλ-νέο-φιλελεύθερος συρφετός των λυμεώνων , των Κλεπτών και των Εφιαλτών, που ρήμαξε τη χώρα μας και τον λαό μας, εμφανίζεται και πάλι ως Σωτήρας μας στις Κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: