Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Η βαθειά ηθική κρίση είναι μέρος της στρατηγικής του διεθνούς παρακράτους

Γράφει ο Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας 

Η μικρή με τις ναζιστικές κοτσίδες, τσίριζε για το Περιβάλλον. Πριν 11 χρόνια ο Υπάλληλος του Κράτους των Αθέατων Γ.Γ. του Ο.Η.Ε, κ. Μπαν Κι Μουν, καλούσε τους ηγέτες του Κόσμου να αφήσουν στην άκρη τα εθνικά τους θέματα, γιατί έφτασε « ώρα για μια παγκόσμια ηγεσία», για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της τρομοκρατίας, της φτώχιας, και της κλιματικής Αλλαγής». Ήγγικεν γαρ η ώρα της βασιλείας των παιδιών του Χασέμ. 
Η παγκόσμια εξουσία. Η αιώνια και νομοτελειακή σύγκρουση τού καλού με το κακό, του Σατανά, με τη θεία δικαιοσύνη, καταγράφεται από τα ΜΜΕ ως παγκόσμια πολιτική και οικονομική θύελλα. 
Το Διεθνές Παρακράτος, η Παγκόσμια Χούντα, απευθύνεται στα ένστιχτα των ανθρωποειδών, των ζόμπι και στην Αγέλη των ηλιθίων. Αυτός είναι ο στρατός τους. Διεφθαρμένοι και Ηλίθιοι. Τα «Ύστερα της Γης». 
Υπάνθρωποι έτοιμοι να σκοτώσουν τον εχθρό. Τον «Ταγματασφαλίτη» που έχει αντίθετη άποψη με αυτούς, και τους «Μεγάλους Συμμάχους μας». 
Κάθε πρεζάκιας, τραβεστί, κλεπτομανής, είναι «ήρωας» της Κοινωνίας των (Διεφθαρμένων) Αριστερών Πωλητών». 
Σε αυτό το συνονθύλευμα, παραχωρούν το Διεθνές Παρακράτος, και η Παγκόσμια Χούντα, το «ηθικό πλεονέκτημα». Από τον αγράμματο κομμουνιστή καθηγητή Χημείας στην Κέρκυρα, μέχρι τους ανίκανους ΣΥΡΙΖΟτεμπέληδες των Σωμάτων Ασφαλείας. 
Ο Ιουδαίος Σαραγκούσης κατήγγειλε « τα αμφιλεγόμενα κριτήρια με τα οποία αποφασίστηκαν οι μεταθέσεις» και είπε ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση αναξιοκρατίας». Οι ανάξιοι, οι σαπιοκοιλιάδες, επειδή είναι της ΑΓΕΛΗΣ είναι ικανοί και κατάλληλοι και όλοι οι «Άλλοι» που δεν είναι της ΑΓΕΛΗΣ είναι Ανάξιοι, και Ακατάλληλοι. 
Ο κάθε Κλέφτης, ο κάθε πούστης, ο κάθε λαθρομετανάστης, ο κάθε αριστερός, 
ο κάθε γύφτος, ο κάθε αναρχικός, ο κάθε ακτιβιστής, έχει τον «φωτοστέφανο». Εχει το ηθικό πλεονέκτημα. Είναι Καλός. Είναι κατάλληλος.
 ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ, είμαστε Κακοί. Ακατάλληλοι. Φασίστες. «Αντιδραστικοί».

 Ακριβώς έτσι , η ΚΚΕ λτδ. φώναζε «Ζήτω ο Τσώρσιλ» στην κατεχόμενη Αθήνα και ως συμμαχική δύναμη ανακοίνωνε την σφαγή «ταγματασφαλιτών, χωροφυλάκων , και μπουραντάδων». Την επομένη της Σφαγής των Γαργαλιάνων, (22 Σεπτεμβρίου), το ΚΚΕ εισέβαλε στις 23 Σεπτεμβρίου 1944 στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών και μετέδωσε διάγγελμα, υπό την πλήρη αδιαφορία των Γερμανών. Στο τέλος Σεπτεμβρίου του 1944, επικρατούσε μεγάλος αναβρασμός στην Αθήνα που την διοικούσε από το Παρασκήνιο η τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Φίλιππο Μανουηλίδη, Γιάνη Ζεύγο και Θεμιστοκλή Τσάτσο, η οποία προετοίμαζε το έδαφος για την άφιξη ελληνικής κυβέρνησης και την τήρηση της τάξης. Ο στρατιωτικός Διοικητής Αττικής, Π. Σπηλιωτόπουλος, (Άρατος), έκανε επαφές με τους Γερμανούς για να αποφευχθεί η καταστροφή των Αθηνών, θέμα που διαχειριζόταν και το «συμμαχικόν στρατηγείον…», στο πλαίσιο της συμφωνίας Κυρίων της Λισσαβόνας για την ακώλυτη εκκένωση της Ελλάδας από τα γερμανικά στρατεύματα και την παραμονή τους στην Κρήτη, και παράλληλα συνεχιζόντουσαν οι διαπραγματεύσεις των Άγγλων με το ΕΑΜ που κατέληξαν στις 26 Σεπτεμβρίου στην Συμφωνία της Καζέρτας. Διαχειριστής» το στρατηγείο. 
Σε αυτό το κλίμα το διάγγελμα του ΚΚΕ έλεγε: «Προσοχή, προσοχή. Σας μιλάει το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Έλληνες, όλοι επί ποδός πολέμου. Ο ηρωικός ΕΛΑΣ λευτερώνει την αγαπημένη μας πατρίδα. Ήρθε η ώρα να λευτερώσει και την Αθήνα μας. Εμπρός όλοι να λευτερώσουμε τους φυλακισμένους αδελφούς μας. Φωτιά και τσεκούρι στους αμετανόητους ταγματασφαλίτες, χωροφύλακες, μπουραντάδες και τους κρυφούς πολιτικούς αρχηγούς τους.
 Κλείστε τα’ αυτιά σας στις προδοτικές διαδόσεις. Όλοι επί ποδός πολέμου. Ζήτω το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Ζήτω οι μεγάλοι μας σύμμαχοι». 
Η ουσία, ήταν , να βγουν οι κομμουνιστές από τις φυλακές και να εκτελεστούν οι ταγματασφαλίτες, οι χωροφύλακες, οι μπουραντάδες , (το μηχανοκίνητο) και οι «κρυφοί πολιτικοί αρχηγοί τους» που τους ήξερε η ΟΠΛΑ. Πολύ ενδιαφέρον ήταν το σύνθημα «ζήτω η Αγγλία». «Ζήτω οι μεγάλοι μας σύμμαχοι», που προσέφεραν στους Κουμουνιστές το «φωτοστέφανο» του αντιστασιακού και του αντιφασίστα. 
Το ψήφισμα του Κιναιδοβούλιου για τη ταύτιση των Κομμουνιστών με τους Φασίστες το ξεκίνησαν οι χώρες , που όπως λένε , «έζησαν 5 χρόνια κατοχή από τον εθνικοσοσιαλισμό και μετά άλλα 40 από τον κομμουνισμό». Και το Διεθνές Παρακράτος, και η Παγκόσμια Χούντα δεν είχαν καμία αντίρρηση να αφαιρέσουν το αντιφασιστικό φωτοστέφανο από τους Σοβιετικούς, τους Ρώσους και τον Στάλιν. Οι δικοί τους , οι ΑΝΤΙ-ΦΑ, η Τετάρτη Διεθνής, ο Τίτο, είναι απέξω. 
Μόνο οι ευρω-κομμουνιστές της Εκάλης και κάτι προοδευτικά τσόλια της ΝΔ δεν το κατάλαβαν. Το Διεθνές ΑΘΕΑΤΟ Παρακράτος, η Παγκόσμια Χούντα εξ αρχής είχαν στο στόχο τους την Πατρίδα τη Θρησκεία και την Οικογένεια. 
Ξεκίνησαν με ειρωνεία, και τώρα πέρασαν στην Ολομέτωπη Επίθεση. Σε αυτό το πλαίσιο οι νεοταξίτες υπάλληλοι θέλουν την αφομοίωση των λαθροεισβολέων. 
Η βαθειά ηθική κρίση είναι μέρος της στρατηγικής του διεθνούς παρακράτους και το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, είναι επομένως βαθειά Επαναστατικό.
 Δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: