Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Η απλή μέθοδος της εξαπάτησης της αγέλης των ηλιθίων

γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας 

Η Γκρέτα, η βλογιοκομμένη «ακτιβίστρια», πολύ οργισμένη και με δάκρυα στα μάτια, είπε στους «εκλεγμένους» που την άκουγαν: «Μου κλέψατε τα όνειρα και την παιδική μου ηλικία» .
 Η Γκρέτα , ως «φίλη της Γης», «καταδίκασε την ολιγωρία των ηγετών της διεθνούς κοινότητας να λάβουν αποφασιστικά μέτρα στη μάχη εναντίον της κλιματικής αλλαγής», και τόνισε: «Ο κόσμος υποφέρει, πεθαίνει. Ολόκληρα οικοσυστήματα καταρρέουν, βρισκόμαστε στις αρχές ενός μαζικού αφανισμού κι εσείς για το μόνο που μιλάτε είναι για τα χρήματα, και τα παραμύθια μας αέναης οικονομικής ανάπτυξης; Πώς τολμάτε;», και κατέληξε λέγοντας: «Μας εγκαταλείψατε. Όμως, οι νέοι αρχίζουν να κατανοούν την προδοσία σας. 
Εάν εσείς αποφασίσατε να μας εγκαταλείψετε, εγώ σας λέω ότι δεν θα σας συγχωρήσουμε ποτέ. Ο κόσμος ξυπνάει και η αλλαγή έρχεται, είτε σας αρέσει είτε όχι». 
Πριν από 11 χρόνια, το ίδιο κείμενο , είχε σταλεί από τους «φίλους του Άλεξ» μετά την κηδεία του, στο «Βήμα» . Το γράμμα των «φίλων του Αλέξη», μεταξύ άλλων ανέφερε: «δεν είμαστε γνωστοί άγνωστοι ούτε κουκουλοφόροι, είμαστε τα παιδιά σας. Θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο. Βοηθήστε μας. Είμαστε τα παιδιά σας. Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας! Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς. 
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο για τη «βιτρίνα», παχύνατε, καραφλιάσατε, ξεχάσατε. Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε. Ύλη παντού. Αγάπη πουθενά». Είναι ακριβώς η ίδια «πατέντα», η ίδια πλατφόρμα που έχει επεξεργαστεί το Ινστιτούτο Τάβιστοκ. 
Η συνταγή περιλαμβάνει «όνειρα», «αλτρουισμό», «ιδεαλισμό», «καταγγελία των μεγάλων» και καταγγελία του «υλισμού». 
«Μου κλέψατε τα όνειρα και την παιδική μου ηλικία», «κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας», «είμαστε τα παιδιά σας», «θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο», «βοηθήστε μας», «δεν θα σας συγχωρήσουμε ποτέ», «μας εγκαταλείψατε», «οι νέοι αρχίζουν να κατανοούν την προδοσία σας», «εσείς για το μόνο που μιλάτε είναι για τα χρήματα».
 Όποιος δεν καταλαβαίνει, ότι τα όνειρα της Γκρέτας και τα όνειρα των φίλων του Γρηγορόπουλου , παράγονται από το ίδιο γραφείο που προσφέρει στους εφήβους το ίδιο «χαπάκι», «ΑΝΤΙΦΑ», βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. 
Οι ακτιβιστές των αργυραμοιβών, καταγγέλλουν το επάγγελμα του Σόρος που έχει «ιδανικά και αξίες». Το ίδιο «γραφείο», έγραψε και την ομιλία του Τζορτζ Μπους στο Κογκρέσο στις 11 Σεπτεμβρίου του 1990, που απευθυνόταν σε όλον τον κόσμο. Τότε ο Μπους μίλησε και αυτός για το «όνειρο» , για μια «νέα παγκόσμια τάξη». «Για άλλη μια φορά, οι Αμερικανοί βγήκαμε μπροστά. 
Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά μας υπηρετούν μαζί με Άραβες, Ευρωπαίους, Ασιάτες και Αφρικανούς για την υπεράσπιση Αρχών και Αξιών και το όνειρο μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Γι 'αυτό ιδρώνουν και μοχθούν στην άμμο της Ερήμου στη ζέστη και τον ήλιο», είπε ο αμερικανός πρόεδρος. 
Η «Αλλαγή» που υποσχέθηκε η Γκρέτα, είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη που την φέρνουν εδώ και 30 χρόνια, οι παγκόσμιοι αργυραμοιβοί, που είναι «ιδεαλιστές», «γεμάτοι αγάπη για τον συνάνθρωπο» και την μητέρα Γη, την οποία παίζουν στα ζάρια εδώ και αιώνες.
Όπως εξήγησε ο Λένιν , «για να προσελκυστούν οι πιο πλατιοί κύκλοι και τα πιο πλατιά στρώματα , για να μπουν στον επαναστατικό αγώνα , πρέπει να δημιουργηθούν νέες οργανωτικές μορφές πάνω στην πιο πλατιά βάση και μέσα στα πιο πλατιά πλαίσια. Η αναγνώριση της ταξικής πάλης, του σοβιετικού συστήματος και της δικτατορίας είναι αρκετά για την προσχώρηση. Όλη η παραπέρα πολιτική διαπαιδαγώγηση των μαχόμενων μαζών και ο πολιτικός προσανατολισμός στον αγώνα είναι καθήκον του Κομμουνιστικού Κόμματος». 
Οι «φίλοι της Γης» είναι μια «νεα οργανωτική μορφή μέσα στα πιο πλατιά πλαίσια». Χιλιάδες , εκατομμύρια, «ζόμπι,» που βγήκαν από την κρεατομηχανή της εκπαίδευσης. είναι έτοιμα να ενταχθούν στην πράσινη «αγέλη», του αντιφασισμού , του αντιρατσισμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο. 
Το βλογιοκομμένα που υπάκουσαν στο SMS και έκαψαν την Αθήνα το 2008, το 2015 έβγαλαν τον Τσιπρόφσκι Πρωθυπουργό.
 Η Αλλαγή ήρθε. Και φέτος ψήφισαν την διεθνιστική Χούντα , στη Δημαρχία της Αθήνας, 
Η Νέα Τάξη είναι εδώ. 
Η μέθοδος της εξαπάτησης της αγέλης των ηλιθίων είναι και απλή και αποδοτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: