Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Η Αριστερά του Σόρος , η δεξιά του Σόρος, και η καθημερινή μάχη του «Καλού» με το «Κακό»

γράφει ο Σπύρος Χατζάρας 

Από το «Γενικό» πρέπει να περνάμε στο «Ειδικό» και αντίστροφα. Ο άξονας πέριξ του οποίοι κινείται της γης η σφαίρα είναι η αέναη μάχη του Καλού με το Κακό. Της Αρετής με την Κακία. Της Νύχτας με την Ημέρα.
 Επομένως για να καταλάβουμε τι γίνεται και για να μην σκεφτόμαστε με μεταφρασμένα Στερεότυπα , πρέπει να προσδιορίσουμε το «Γενικό», και την κυρίαρχη αντίθεση, στον σημερινό κόσμο. 
Το Φιλάνθρωπο, «Κακό», επιθυμεί την αύξηση των επιτοκίων, και «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις». Επιθυμεί την εδραίωση, σε παγκόσμια κλίμακα, του «ανθρωπισμού», του «Κράτους Δικαίου», του «αντιφασισμού», του «αντιρατσισμού», της «Πανθρησκείας», του Πολυπολιτισμού. 
Η Αθέατη Παγκόσμια , (πλανητική), διακυβέρνηση θέλει να επιβάλει σε παγκόσμια κλίμακα τον «ανθρωπισμό» των «Φιλανθρώπων», το «Κράτος Δικαίου», την «Γκρήνπις» και την Χούντα των εμπόρων του Χρήματος. Στη θέση του τρίπτυχου της Ισότητας της Ελευθερίας και της «αδελφότητας», η «Αδελφότητα» , προβάλει το τρίπτυχο , « ειρήνη, δημοκρατία, δικαιοσύνη», και ο επαναστατικός στρατός της , η πρωτοπορία, είναι το νέο προλεταριάτο. 
Τα 750, εκατομμύρια των φτωχών, που ζουν με λιγότερα από δυο δολάρια την ημέρα. Αυτό το «προλεταριάτο», μας το κουβαλάει στο βόρειο ημισφαίριο, η «φιλάνθρωπη» και «αντιφασιστική», διαπλανητική Χούντα. Απέναντι σε αυτούς, δεν υπάρχει μια συμπαγής αντίρροπη δύναμη. 
Οι δυνάμεις του Καλού δεν είναι ούτε «καθετοποιημένες», ούτε ενιαίες. Το κύριο πρόβλημα της διαπλανητικής Χούντας, που είναι χτισμένη πάνω στην λογική της χρησιμοποίησης των Όπλων της Υπερδύναμης, είναι ο Ντόναλντ. 
Ο ένοικος του Λευκού Οίκου, που με επιτυχία εμποδίζει την αύξηση των επιτοκίων από την Κεντρική Τράπεζα των Ρότσιλντ, (Φέντεραλ Ριζέρβ ), και αντιστέκεται στα σχέδια για έναν περιφερειακό πόλεμο. Έτσι, είναι ο υπ αριθμό ένα εχθρός τους. Εχθρός του βαθέως Κράτους Δικαίου, είναι και ο Βλαδίμηρος. Εχθρός τους είναι και ο Ερντογάν, που επέζησε του πραξικοπήματος και συνεχίζει να δίνει μάχη προσωπικής επιβίωσης. Εχθρός τους και ο Άσαντ, εχθρός τους και ο Μαδούρο στην Βενεζουέλα, και ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, και ο Ματθαίος στην Ιταλία. Για αυτούς, το παγκόσμιο δίκτυο ρουφιάνων δεν πρόκειται να πει καλή κουβέντα. Τα καθημερινά δελτία ειδήσεων είναι γεμάτα με αρνητικά σχόλια και ψέματα για τους εχθρούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
 Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση , χτυπάει και πάλι την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά, με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας. 

Για να περάσουμε στο «ειδικό» βλέπουμε ότι οι «Ντιντήδες» του Κούλη, συμμερίζονται με τους ΣΥΡΙζόφσκυ, τα «ιδανικά της Ανοιχτής Κοινωνίας», την «κλιματική Αλλαγή», την « πράσινη ανάπτυξη», τον «αντιρατσιμό», τον «αντιφασισμό», τον πόνο για τον «λαθραίο προλετάριο», και φυσικά την «πουστιά».
 Η Αριστερά του Σόρος και η δεξιά του Σόρος, είναι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος. Μπροστά στο αδιέξοδο που μας οδήγησαν, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις .
 Για να τους αντιμετωπίσουμε, πρέπει να αναθεωρήσουμε το σύνολο των απόψεών μας για την πολιτική.
 Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση προσπαθεί να αξιοποιήσει υπέρ του προλεταριάτου της, της παλιές κατακτήσεις του προηγούμενου «προλεταριάτου». 
Τα συστήματα συνταξιοδότησης και Υγείας, που ήσαν οι μεγάλες μεταπολεμικές κατακτήσεις τψν εργαζόμενων στο βόρειο ημισφαίριο, χρησιμοποιούνται τώρα για την περίθαλψη τους εισαγόμενου επαναστατικού προλεταριάτου.
 Επομένως το λεγόμενο Κοινωνικό Κράτος είναι πλέον βάρος και εχθρός του λαού που πληρώνει για αυτό. Στην ευρώπη που οι «πρόσφυγες» δεν πληρώνουν για τίποτα και τσομπάνε και επίδοματα, το 65% του ανέργου κινδυνεύει από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. 
Το υψηλότερο ποσοστό ζει στην «ατμομηχανή» της ευρωπαϊκής οικονομίας τη Γερμανία και είναι 80%. 
Φτωχοπρωταθλητές στο Πανευρωπαϊκό είναι οι Βούλγαροι , με 32,8% του πληθυσμού. Ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Ρουμάνοι με 32,5% και χάλκινο το Ψωροελαδιστάν με 31,8%. Για αυτούς το Κοινωνικό Κράτος που ταΐζει και περιθάλπει τους δυστυχισμένους εισβολής δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα. Επομένως πρέπει να στερήσουμε από τον εχθρό μας τα εργαλεία του, και να αντισταθούμε στα ιδεολογικά όπλα τους. 
Να τεθούν εκτός νόμου, η ΑΝΤΦΑ, ο «αντιρατσισμός» και ο «αντιφασισμός». Σήμερα η διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στο «καλό» και το «κακό» δεν περνάει ανάμεσα στους «προοδευτικούς» και τους «συντηρητικούς» ουτε ανάμεσα στους δεξιούς Σόρτος και τους αριστερούς Σόρος αλλά ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες διεθνιστές.
 Ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους Κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους καταναλωτές πρόβατα. Έλληνες απομείναμε όσοι δεν είμαστε καταναλωτές- πρόβατα, και έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Εμείς που λέμε όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευρω-πατριωτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: