Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Το «καλό εμβόλιο», που αγόρασε ο Εφιαλτάκης από τον Σαλονικιό , και σκοτώνει και είναι επικίνδυνο και «δουλειά» δεν κάνει. Κάνοντας το εμβόλιο ο τρομαγμένος τηλεθεατής, δεν θα «μείνει ασφαλής». Θα φουσκώνει μόνο τα Μπόνους των παλιανθρώπων που θα κάνουν την κρίση ευκαιρία. Τι πρέπει να ξέρετε για τα εμβόλια της Πφίζερ .

Απαγορεύεται να κάνουν το εμβόλιο οι κάθε είδους αλλεργικοί , οι άνω των 55 ετών, οι έγκυες οι οροθετικοί και οι πάσχοντες από ιογενείς ηπατίτιδες οι καρκινοπαθείς και οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα 

Γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας 

Σύμφωνα με τον φάκελο που υπέβαλε η «Πφίζερ» στον Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων ,(FDA), των ΗΠΑ , για να εγκριθεί το εμβόλιο της, το εμβόλιο ,σκοτώνει. Λίγους, μεν αλλά σκοτώνει. Από τους 22.000 εθελοντές που το δοκίμασαν πέθαναν 6. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 300, (αποδεκτοί;) , θάνατοι στο εκατομμύριο. Τουλάχιστον άλλοι 200, από το ένα εκατομμύριο τρομαγμένων τηλεθεατών που θα κάνουν το εμβόλιο του Σαλονικιού για να μείνουν Ασφαλείς, θα εμφανίσουν μυϊκή παράλυση. Οι περισσότεροι στο πρόσωπο. 
 Από τους 22.000 εθελοντές που το δοκίμασαν, οι 4 εξακολουθούν να εμφανίζουν συμπτώματα μυϊκής παράλυσης. Άλλοι, των οποίων τον ακριβή αριθμό , δεν αναφέρει ο φάκελος εμφάνισαν προσωρινή παράλυση. Τ ο 4,6% των εθελοντών εμφάνισαν οξεία λεμφαδενοπάθεια. Αυτό σημαίνει ότι 46.000 από το ένα εκατομμύριο τρομαγμένους τηλεθεατές που θα κάνουν το εμβόλιο του Σαλονικιού αντί να προστατεύσουν τη ζωή τους θα υποστούν μια πολύμηνη και οδυνηρή Οδύσσεια. 
 Η έκθεση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων ,των ΗΠΑ , τοκίζει ότι προς το παρόν δεν μπορεί να βεβαιώσει για την ασφάλεια του εμβολίου σε παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και άτομα με κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως οι οροθετικοί και οι πάσχοντες από ιογενείς ηπατίτιδες Β και C. 

 Η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου, που ήδη έχει εγκρίνει το εμβόλιο εξέδωσε επάγουσα οδηγία ότι το εμβόλιο αντενδείκνυται για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες
Η προειδοποίηση από τις βρετανικές αρχές εκδόθηκε επειδή δύο γιατροί που εμβολιάστηκαν την Τρίτη, την πρώτη ημέρα της εθνικής εκστρατείας, υπέστησαν αναφυλακτικό σοκ. Τώρα και οι δυο είναι εκτός κινδύνου και αναρρώνουν από την ισχυρή αλλεργική αντίδραση εμφάνισαν. Η προειδοποίηση από τις βρετανικές αρχές ισχύει για οποιονδήποτε έχει αντιδράσεις σε φάρμακα, τρόφιμα ή εμβόλια. 
 Η ίδια η εταιρεία είχε αποκλειστεί από τις δοκιμές τους νέους κάτω των 16 ετών, τις έγκυες γυναίκες και ΟΛΟΥΣ οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα με επιβαρυμένο ή κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα , λόγω κορτιζονούχων φαρμάκων ή χημειοθεραπείας. Η «Pfizer» ισχυρίζεται ψευδώς πως το εμβόλιο της υπήρξε αποτελεσματικό «ασχέτως φυλής, βάρους και ηλικίας στο δείγμα των εθελοντών». Το εμβόλιο του Σαλονικιού όμως δοκιμάστηκε σε άτομα, ηλικίας 16-55 ετών. Για τους κάτω από 16 και άνω από 55 δεν ξέρουμε τίποτα. Ξέρουμε ότι σκότωσε 6 από τους 16-55. Μόνο αυτό. Η μελέτη της εταιρείας λέει ότι από τους 6 νεκρούς οι 5 ήταν «άνω των 55 ετών». Το πιο σημαντικό είναι ότι το εμβόλιο δεν προφητεύει από την πιο θανατηφόρο παρενέργεια του «COVID-19». 
Το εμβόλιο δεν μπορεί να αποκλείσει το τελικό στάδιο της συμφορητικής πνευμονίας , τη θύελλα κιτοκίνης ή άλλης αυτοάνοσης συστημικής αντίδρασης σε κάποια μεταγενέστερη λοίμωξη του ήδη εμβολιασμένου που θα προσβληθεί από τον ίδιο ή μεταλλαγμένο κορωνοϊό. Τ ο εμβόλιο πάντως δεν προστατεύει έναντι τέτοιας λοίμωξης τον εμβολιασμένο, ούτε έναντι της μετάδοσης της σε άλλους. 
 Η «συμφορητική πνευμονία» είναι η κύρια φονική δράση του ιού που παρασκεύασαν στη Γουχάν. Δηλαδή το εμβόλιο που αγόρασε ο Εφιαλτάκης απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί για την προστασία των «μελλοθανάτων» τη κλάσης 65+ και δεν βοηθάει ουδόλως στην προστασία «συμφορητική πνευμονία» που προκαλεί τον θάνατο εντός 2-3 ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: