Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε οι πολλοί και οι φτωχοί να πληρώσουν τη νύφη

Αφού ήρθε το καλό εμβόλιο που μας έφερε την «ελευθερία» ήρθε η ώρα για την «επανεκκίνηση» ώστε να ξεπληρώσουμε στους «φιλάνθρωπους» την βοήθεια που μας έδωσαν και μας έσωσαν από τον φονιά που «έσπειραν».
  Το κακά «μαντάτα» έρχονται από τις χώρες υποδείγματα που ξεκίνησαν τις «μεταρρυθμίσεις» Στην Ρουμανία , η Φιλελέ κυβέρνηση επέβαλε λιτότητα για να βγουν πέρα οι ζημιές. 
Πάγωμα μισθών και επιδομάτων στον Δημόσιο Τομέα και αύξηση του κατώτατου, μισθού στον ιδιωτικό τομές κατά 15 ολόκληρα ευρώ.
 Από την 1η Ιανουαρίου η «Ελευθερία» θα φέρει την πλήρη απελευθέρωση της Αγοράς ενέργειας που θα αυξήσει την τιμή του ρεύματος κατά 26% , προφανώς λόγω του ανταγωνισμού. 
Στη Βουλγαρία , οι συνταξιούχοι που δεν θα πεθάνουν από τον Κορωνοϊό, θα πάρουν αύξηση το 2022. 
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Κοινωνικής Ασφάλισης, από την 1η Ιουλίου του 2022, η ελάχιστη σύνταξη θα γίνει 162 ευρώ και από την 1η Ιουλίου του 2023, 171 ευρώ. Η κοινωνική σύνταξη γήρατος θα γίνει 81 ευρώ από την 1η Ιουλίου 2022 και 85 ευρώ από την 1η Ιουλίου 2023. Θα αυξηθεί και το πλαφόν των συντάξεων. Το ανώτατο όριο σύνταξης θα είναι τα 716 ευρώ. 
Ότι βρέχει ο Χασέμ στην Βουλγαρία και τη Ρουμανία θα πέσει και στο κεφάλι μας. Είναι τότε που θα φύγει νύχτα ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ όπως προέβλεψε ο κ. Αντώναρος. 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Στις Η.Π.Α, αφού οι Κορωνοϊός ψήφισε Τράπεζες και ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, οι φιλάνθρωποι εργοδότες θα μπορούν να απολύσουν χωρίς αποζημίωση τους υπαλλήλους τους αν εκείνοι δεν κάνουν το εμβόλιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: