Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Έρχεται ο Πόλεμος της RAND Corporation ;Σπύρος Χατζάρας.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον αμερικανικό και τον Κινεζικό Τύπο , η RAND Corporation , υπέβαλε τον Οκτώβριο στο αμερικανικό Πεντάγωνο, μια συγκλονιστική πρόταση. «Να προκαλέσει έναν πόλεμο, με μια «σημαντική ξένη δύναμη», σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η ύφεση και να αναθερμανθεί η αμερικανική οικονομία».
Η πρόταση της RAND Corporation προέβλεπε, ότι η «χώρα στόχος» θα έπρεπε να είναι μια «σημαντική δύναμη», και πάντως, όχι μικρότερης κλίμακας από το Αφγανιστάν ή το Ιράκ.
Η «πληροφορία» διέρρευσε σχεδόν αμέσως στους Κινέζους και τους Ρώσους από αγανακτισμένους ανώτατους Αμερικανούς αξιωματικούς, και στη συνέχεια έφθασε σε όλους τους «ενδιαφερόμενους», ιδίως στον αραβικό κόσμο.(Ιράν-Συρία).
Τα ίδια σχέδια, απετράπησαν άλλωστε, την τελευταία στιγμή την άνοιξη, από τους κορυφαίους στρατηγούς των ΗΠΑ, οι οποίοι απείλησαν ότι θα παραιτηθούν ομαδικά, ώστε να ενημερωθεί για την αλήθεια ο αμερικανικός λαός, εάν και εφόσον, ο Μπους διέτασσε επίθεση κατά του Ιράν. Ο ναύαρχος Γουίλιαμ Φάλλον (William Fallon), με χώρο ευθύνης το Ιράκ και το Αφγανιστάν, παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή του αμερικανικού στρατού για τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, (11/3), επειδή ήταν αντίθετος στην πολιτική Μπους για το Ιράν.
Πριν την παραίτηση είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό Esquire, υπό τον τίτλο «Ένας άνθρωπος μεταξύ πολέμου και ειρήνης», άρθρο του δημοσιογράφου Τόμας Μπάρνετ., στο οποίο αναφερόταν ότι ο Φάλλον διαφωνούσε με την πολιτική του προέδρου Τζορτζ Μπους για το Ιράν, και την αντιμετώπιση του πυρηνικού του προγράμματος, και ότι ο ναύαρχος ήταν ο μόνος που αντιτίθετο στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης. Ο υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς,(που παραμένει και στην διακυβέρνηση Ομπάμα) είχε πει τότε, ότι κατά την άποψή του, ο ναύαρχος «πήρε τη σωστή απόφαση». Παράλληλα, ο κ. υπουργός είχε απορρίψει σαν «γελοία» ,κάθε υπόνοια ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πόλεμο με το Ιράν.
Ο πρώτος πιθανός πόλεμος του σχεδίου της RAND Corporation ήταν αυτός κατά του Ιράν, οι φήμες για τον οποίο έστειλαν τον Ιούλιο, το πετρέλαιο στα 147 δολ. Ο δεύτερος πιθανός πόλεμος των «αγωγών» στον Καυκάσο, που θα ενέπλεκε τη Ρωσία, και που «ναυάγησε» τελικά¨τον Αύγουστο. Η Βόρεια Κορέα ήταν επίσης στόχος, παρότι η «κλίμακα» της χώρας , δεν θα ήταν αρκετή για τις απαιτήσεις της RAND., επειδή θα μπορούσε να εμπλέξει Κίνα και Ρωσία όπως και το 1950.
Ο δεύτερος ήταν το Ιράν και οι πυρηνικές του φιλοδοξίες. Η πυρηνική σύγκρουση Πακιστάν-Ινδίας ήταν και αυτή στόχος. Επιχειρήθηκε η προπαρασκευή με την εισβολή των «μουσουλμάνων τρομοκρατών» που εκπαιδεύτηκαν από «σκοτεινές δυνάμεις», (Blackwater;) στο Πακιστάν. Και φυσικά πάντα στην ατζέντα ήταν ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, που θα μπορούσε να οδηγήσει στο Ιράν και τη Συρία.
Η Δαμασκός, που κατηγορείτο ότι υποστηρίζει τη διεθνή τρομοκρατία, είχε κατονομαστεί από τον Μπους ως «δύναμη του κακού», επειδή υποστήριζε τους αντάρτες των «διεθνών ταξιαρχιών» της Αλ-Κάιντα στο δυτικό Ιράκ, αλλά και για τον ρόλο της στον Λίβανο, και την Γάζα. (αφού υποστηρίζει την Χεσμολάχ, και την Χαμάς) .

Οι πληροφορίες αυτές ,σχολιάστηκαν και από τα γαλλικά μμε, που αποκάλυψαν την πρόταση της RAND Corporation ,να διατεθούν 700 δις. δολάρια ( όσα και για το σχέδιο Πόλσον), για να χρηματοδοτηθεί ένας νέο πόλεμος που θα αναζωογονούσε στη συνέχεια τα χρηματιστήρια.

Η RAND Corporation είναι η πιο διαβόητη και πανίσχυρη ΜΚΟ των ΗΠΑ, με ισχυρότατους δεσμούς με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα ( που δολοφόνησε τον Κένεντι) , και η οποία διαπλέκεται με τα ιδρύματα Ford, Rockefeller, και Carnegie .

Στη σημερινή ηγεσία της RAND Corporation βρίσκονται ο Frank Charles Carlucci III, πρώην υπουργός Αμύνης και υποδιευθυντής της CIA, ο Ronald L. Olson, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων , ( Council on Foreign Relations) ,και πρώην υπουργός Εργασίας, και ο γνωστός μας Σουηδός Κάρλ Μπίλτ, κορυφαίο μέλος της Bilderberg και πρώην πρωθυπουργός ..

Ο Carlucci ήταν πρόεδρος του Ομίλου Carlyle το διάστημα 1989-2005 και πέτυχε κολοσσιαία αύξηση, εσόδων και κερδών , του Ομίλου ,με τα συμβόλαια που έκλεισε μετά την 11η Σεπτεμβρίου, και την εισβολή στο Αφγανιστάν. Μέτοχος του Ομίλου Carlyle είναι και η σαουδαραβική οικογένεια των Μπίν Λάντεν.
.
Η πρόταση της RAND Corporation εξηγεί ως ένα βαθμό, τα σχόλια του αντιπροέδρου Joe Biden, αλλά και του Κόλιν Πάουελ και της Μαντλίν Ολμπράιτ ότι ο Ομπάμα ,θα αντιμετωπίσει μια σημαντική «διεθνή κρίση», αμέσως μόλις αναλάβει καθήκοντα. Την ίδια πρόβλεψη, έκανε και ο Michael Bayer, πρόεδρος της επιτροπής αναλυτών του Πενταγώνου.
Και επειδή το σχέδιο του «αντιτρομοκρατικού» αγώνα, πάντα είναι χρήσιμο, διότι ο κόσμος φοβάται τις «σκοτεινές δυνάμεις» στη συνεχιζόμενη από τις 27 Δεκεμβρίου στην κρίση της μέσης Ανατολής, εμφανίστηκαν και τα παιδιά της CIA με μήνυμα - κάλεσμα της Αλ Κάιντα για μουσουλμανική εξέγερση.
Ο δεύτερος στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα, Άιμαν αλ-Ζαουάχρι, σε μήνυμά του ( 6 Ιανουαρίου), που μεταδόθηκε μέσω του διαδικτύου, είπε πως οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα, είναι μέρος μίας εκστρατείας της Δύσης, εναντίον του Ισλάμ και κατηγόρησε το νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ότι είναι συνένοχος .«Αυτό που αντιμετωπίζετε τώρα... είναι ένας κρίκος, σε μία αλυσίδα της σιωνιστικής εκστρατείας εναντίον των Μουσουλμάνων και του Ισλάμ. Αυτές οι επιθέσεις είναι το δώρο του Ομπάμα σε εσάς (τους Παλαιστίνιους) ,προτού αναλάβει καθήκοντα. Χτυπήσατε τα συμφέροντα των σιωνιστών και των σταυροφόρων οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε», είπε ο Άιμαν αλ Ζαουάχρι στο μήνυμά του.
Η « τρομοκρατία» επομένως «αντεπιτίθεται».
Τώρα έρχεται η σειρά, των αθώων Εβραίων, και όχι μόνο ,να πληρώσουν με νέο αίμα τις ζημιές των τοκογλύφων. (Και την 9/11, άλλοι είχαν άδεια και άλλοι εξαερώθηκαν. Να είναι ζήτημα γνωριμιών;)
Οι τρομοκράτες, που «θα χτυπήσουν τα δυτικά συμφέροντα», ( όπως θα διαπιστώσουν οι πληροφορίες της CIA), θα είναι συνδεδεμένοι με το Ιράν, (που έχει και πυρηνικά όπλα) και τη Συρία , και επόμενους , το σενάριο αλά Αφγανιστάν ,θα μπει σε εφαρμογή.
Για να συνδεθούν οι εξελίξεις το Tavistock Institute έχει επεξεργαστεί τον «Ψυχολογικό πόλεμο» κατά των αραβικών μαζών, και των αραβικών κυβερνήσεων. Τα «σφάλματα» των τεθωρακισμένων το Ισραήλ στην Γάζα, αυξάνουν την αγανάκτηση, και φέρνουν πιο κοντά, την επανάληψη των τρομοκρατικών επιθέσεων κατά εβραϊκών στόχων, σε ολόκληρο τον κόσμο. Οπότε, μετά τον «μικρό χωροφύλακα» θα αναλάβει δράση ο Μεγάλος.
Η Έκθεση που παρέδωσε στη νέα διακυβέρνηση του Ομπάμα το National Intelligence Council (Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών - (NIC)) των ΗΠΑ, που είναι η «ομπρέλα» των 16 υπηρεσιών συλλογής πληροφοριών, και η οποία εν πολλοίς προετοιμάστηκε από το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών, (Center for Strategic and International Studies –CSIS) του Zbigniew Brzezinski έλεγε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με την RAND Corporation.
Η πιθανότητα ενός πολέμου στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής θα αυξηθεί επεσήμαινε η έκθεση.
Η τρέχουσα κρίση της Γουόλ Στριτ δεν είνα για αυτούς τίποτα άλλο από την αρχή μιας παγκόσμιας επανεξισορρόπησης. Γι' αυτό ο αγώνας για τον έλεγχο των πρώτων υλών, της ενέργειας, των τροφίμων και του νερού καθίσταται απολύτως αναγκαίος. Επομένως μεγαλύτερες στρατιωτικές δαπάνες. Περισσότερη πολιτική κανονιοφόρων. Περισσότερη ένταση, αστάθεια, και πιθανώς πόλεμοι.
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2119
Η αμερικάνικη οικονομία είναι χτισμένη πάνω στο «όραμα» της παγκόσμιας ηγεμονίας της τραπεζιτικής ολιγαρχίας των Ρότσιλντ –Ροκφέλερ, η οποία χρειάζεται την ισχύ της επιβολής. Επομένως, είναι μία πολεμική οικονομία, στην υπηρεσία μιας ιμπεριαλιστικής πολιτικής, που χρειάζεται τους πολέμους. Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, αυτήν την πολιτική δεσμεύτηκε να υπηρετήσει, για να εκλεγεί πρόεδρος.
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2103

Καημένε Ομπάμα.

ΥΓ. Ορισμένοι φανατικοί στο Ισραήλ και όχι μόνον , νομίζουν ότι ο Ολμέρ και η Λίβνι υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Ισραήλ. Καλάαα

Δεν υπάρχουν σχόλια: