Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Η γρίπη των ανθρωποφάγων Εταιρειών και η «πανούκλα» στην Ουκρανία

Η λύση για την Τραπεζιτική κρίση, αφού δεν έγινε πόλεμος, είναι η παγκόσμια γενοκτονία Αυτός είναι ο στόχος της Γρίπης (των Τραπεζιτών)

Του Σπύρου Χατζάρα

Η RAND Corporation , υπέβαλε τον Οκτώβριο του 2008 στο αμερικανικό Πεντάγωνο, μια συγκλονιστική πρόταση. «Να προκαλέσει έναν πόλεμο, με μια «σημαντική ξένη δύναμη», σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η ύφεση και να αναθερμανθεί η αμερικανική οικονομία».
Η «πληροφορία» διέρρευσε σχεδόν αμέσως στους Κινέζους και τους Ρώσους από αγανακτισμένους ανώτατους Αμερικανούς αξιωματικούς, και στη συνέχεια έφθασε σε όλους τους «ενδιαφερόμενους», ιδίως στον αραβικό κόσμο.(Ιράν-Συρία).
Τα σχέδια, απετράπησαν άλλωστε, την τελευταία στιγμή την άνοιξη,του 2009 από τους κορυφαίους στρατηγούς των ΗΠΑ, οι οποίοι απείλησαν ότι θα παραιτηθούν ομαδικά, ώστε να ενημερωθεί για την αλήθεια ο αμερικανικός λαός, εάν και εφόσον, ο Μπους διέτασσε επίθεση κατά του Ιράν.
Ο ναύαρχος Γουίλιαμ Φάλλον (William Fallon), με χώρο ευθύνης το Ιράκ και το Αφγανιστάν, παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή του αμερικανικού στρατού για τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, (11/3), επειδή ήταν αντίθετος στην πολιτική Μπους για το Ιράν.
http://hatzaras.blogspot.com/2009/01/rand-corporation.html

Αφού δεν έγινε ο πόλεμος ήρθε η Γρίπη.

Το δολοφονικό «υπερόπλο» το δοκίμαζαν για χρόνια. Τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου δεν έκλεισαν ποτέ. Απλά δούλευαν για το «καλό του κόσμου».
Βασικός στόχος να δημιουργήσουν ξανά το στέλεχος της θανατηφόρας Ισπανικής Γρίπης.
Και φαίνεται, από τα κρούσματα στην Ουκρανία, ότι τα κατάφεραν.

Αμέσως μόλις εμφανίστηκε η "Νέα γρίπη" ειδικοί βιοχημικοί και γιατροί εκτίμησαν, πως ο νέος ιός ,ήταν προφανώς τεχνητό δημιούργημα που «ξέφυγε» (;;;) από κάποιο εργαστήριο βιοτεχνολογίας, διότι σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα μπορούσε να προκύψει με φυσικές διεργασίες μετάλλαξη του ιού, που να περιέχει γονίδια χοίρων, πτηνών και ανθρώπων ταυτόχρονα.
Παράλληλα Φεβρουάριο του 2009, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη η είδηση ατυχήματος με τρένο στην Αυστρία, με το οποίο μεταφερόταν δοχείο με δείγμα επικίνδυνων ιών, H1N1, για λογαριασμό της φαρμακευτικής εταιρίας Baxter, η οποία διατηρεί εργαστήρια βιοτεχνολογίας στην Αυστρία, την Τσεχία, αλλά και σε όλο τον κόσμο και παραλίγο να γίνει αιτία πανδημίας στην περιοχή. Αποστολέας του υλικού: η ίδια η ΠΟΥ, που διατηρεί «τράπεζα ιών».
Το «ατύχημα» και ο απρόσεκτος χειρισμός της μεταφοράς του εξαιρετικά επικίνδυνου υλικού από την πλευρά των εμπλεκομένων, οδήγησε την αυστριακή δημοσιογράφο Jane Burgermeister, στην κατάθεση μήνυσης εναντίων τους –και εναντίων της Avir Green Hills Biotechnology στη Βιέννη .
Η αστυνομία ερευνά επίσης ,την εμπλοκή των βιοτεχνολογικών εργαστηρίων της Baxter στο Bohumil της Τσεχίας, σε σχέση με την τεχνητή παρασκευή και διασπορά του Η5Ν1, ενώ υπάρχει υπόνοια ,πως η εταιρία αυτή άφησε επίτηδες τον ιό Η1Ν1, που δημιούργησε, να διαφύγει από εργαστήρια της, 50 χλμ έξω από την πόλη του Μεξικού, και το κυριότερο, είχε «πατέντα» του φερόμενου ως «νέου ιού» ήδη από το 2008..

Η επικοινωνιακή τρομοκρατία, που εξαπολύθηκε με την Γρίπη-μαϊμού του Η1Ν1, απέβλεπε, στο να σπρώξει τον πανικόβλητο άνθρωπο να κάνει εμβόλιο. Από την πρώτη είδηση «περί επιδημίας στο Μεξικό» , η Γρίπη ήταν αναπόσπαστο μέρος των ημερήσιων δελτίων ενημέρωσης παγκοσμίως. Μας βομβάρδισαν με «εξελίξεις», με αριθμούς «κρουσμάτων» ή «θυμάτων» και «προληπτικά μέτρα».
Στόχος δεν ήταν η ενημέρωση και η προστασία του πληθυσμού. Η στημένη ροή «πληροφοριών» , έσπερνε για μήνες, σταγόνα- σταγόνα το φόβο, και έστρωνε το δρόμο αποδοχής ,των «προληπτικών» μαζικών εμβολιασμών των πληθυσμών.

Ο θάνατος, η γενοκτονία, η ευθανασία, έρχεται με το εμβόλιο, και μαζί τα ευκαιριακά κέρδη των εταιριών. Γενοκτονία με το «αζημίωτο». Οι «Αρχές» φυσικά καλούν τους πολίτες να μην φοβούνται», την BAXTER ,την GLAXO, και την NOVATRIS και το εμβόλιο τους, κατά της «νέας γρίπης».

Η Γρίπη-μαϊμού, δεν απέβλεπε πρωτίστως στο οικονομικό όφελος τον τραπεζιτών μεγαλομετόχων των φαρμακευτικών εταιριών. Αυτή ήταν παράπλευρη ωφέλεια.

(Tα εκατομμύρια που αποκόμισε ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ, ως βασικός μέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας Gilead, που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του αμφιλεγόμενου αχρστου και επικίνδυνου –όπως αποδείχτηκε αργότερα- εμβολίου Tamiflu-Roche, που μονοπωλούσε την αγορά κατά τη «γρίπη των πτηνών», είναι πλέον λίγο-πολύ γνωστή).

Στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού ορισμένων χωρών ,που τις έχουν προγράψει, με την Γρίπη- Θάνατο, που έσπειραν στην Ουκρανία.

Η Κινεζική «μυστική υπηρεσία» που γνωρίζει τα σχέδια αυτά, αναζητά εναγωνίως στοιχεία για τις περίεργες πτήσεις ,των μισθωμένων από αμερικανικές υπηρεσίες Αντόνωφ (AN-124) , «εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για την πιθανότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες να διασπείρουν, «βιολογικούς παράγοντες» στην ατμόσφαιρα της Γης, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν μαζική γενοκτονία μέσω της εξάπλωσης του ιου της γρίπης των χοίρων».
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_8789.html

Στην Ευρώπη και τη Β.Αμερική τα εμβόλια, θα «βοηθήσουν» τα ασφαλιστικά συστήματα,και τις αφαλιστικές εταιρείες ,να απαλλαγούν, από το οικονομικό βάρος, των συντάξεων και της φαρμακευτικής αγωγής, των συνταξιούχων, που πάσχουν από καρδιακά και αναπνευστικά νοσήματα.
Ας δούμε τι έγινε στη Γερμανία μόλις άρχισαν οι εμβολιασμοί :

Πέθαναν αφού έκαναν το εμβόλιο Pandermix, μια γυναίκα 65 ετών, που έπασχε από άλλες νόσους , ένας 55χονος, μία 92-χρονη ,μία 65χρονη διαβητική, και ένας 66χρονος, που έπασχε από αναπνευστικό νόσημα.

Κανονική γενοκτονία των συνταξιούχων.
Οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ο σίγουρος δρόμος για την διάδοση και εξάπλωση της εργαστηριακής λοίμωξης H1N1. Η εξάπλωση της γρίπης γίνεται με τα εμβόλια.

«Τα εμβόλια που χορηγούν περιέχουν ιδιαίτερα ασταθής ιούς που μεταλλάσσονται εύκολα, επειδή είναι «ζωντανά ενεργοί» μεταλλαγμένοι στο εργαστήριο .... Οι άνθρωποι διασπείρουν τους «ζωντανούς» ιούς μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, και βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί και φτερνίζεται, μπορείτε να «αποκτήσετε» την εργαστηριακή λοίμωξη H1N1». Δρ Leonard G. Horowitz

Πεδίο δοκιμής του νέου ΙΟΥ η Ουκρανία.

Μετά από περίεργους αεροψεκασμούς εμφανίστηκαν στην Ουκρανία 1,4 εκ. κρούσματα γρίπης.Οι περισσότεροι από τους 315 νεκρούς από την «Ουκρανική Γρίπη» δεν έχουν προσβληθεί από τον H1N1.
«Δεν πιστεύουμε ότι η αιτία θανάτου είναι ο H1N1 της γρίπης των χοίρων. Ούτε ξέρουμε τι είδους τα πνευμονία είναι, δήλωσε στην Daily Mail, ο Ουκρανός επιδημιολόγος Myron Borysevych». Ο ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες εμπειρογνώμονας, Δρ Donald Lau, δήλωσε ότι διαφωνεί, με τον WΗO λέγοντας: «Η στατιστική πιθανότητα να πρόκειται για τον ίδιο ιό H1N1 είναι απειροελάχιστα μικρή.» Και πρόσθεσε ότι για στην περίπτωση της Ουκρανίας. υπεύθυνο είναι ένα εξαιρετικά παθογόνο στέλεχος.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization) «προέβλεψαν» και δεύτερο κύμα της γρίπης και «επιβεβαιώθηκαν», αφού μόνο στις 15 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 16 καινούργιοι θάνατοι.

Η «ουκρανική γρίπη» έχει ομοιότητες με την ισπανική γρίπη, που προκαλούσε εσωτερική αιμορραγία και οίδημα στους πνεύμονες. Ορισμένοι γιατροί στην Ουκρανία μίλησαν για «αιμορραγική πνευμονία».
Για να « καθησυχάσουν» τον κόσμο οι πολιτικοί μοιράζουν άχρηστα Tamiflu και άχρηστα εμβόλια των BAXTER/GLAXO/NOVARTIS

Μικρόβιολογικά δείγματα της Ουκρανικής Γρίπης έχουν σταλεί σε εργαστήρια της Βρετανίας.Το ζήτημα της για τους επιστήμονες, είναι αν ο ιός είναι μετάλλαξη του Η1Ν1 ή είναι ένας νέος Ιός.

Αποδεικνύεται επομένως, ότι οι αρχικές καθησυχαστικές δηλώσεις του WHO,ότι η Ουκρανική Γρίπη συνδεόταν με τον Η1Ν1, δεν ήταν, τουλάχιστον, ακριβείς.

ΥΓ1. Το μίσος των Χαζαροεβραίων για τους Ουκρανούς αποδεικνύεται και από την γενοκτονία που πραγματοποιήθηκε από τους Χαζαροεβραίους μπολσεβίκους με την «Αγροτική Μεταρρύθμιση»,το 1932 – 1933, που οδήγησε στον Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας ( Γολοντομόρ - Голодомор), με 10 εκατ. νεκρούς

YΓ2.Η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister έχει υποβάλει μήνυση(που συνέταξε με τη βοήθεια ειδικών), κατά 16 ονόματα κατηγορουμένων με πρώτο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, του υπευθύνου του ΟΗΕ για τη γρίπη κ. David Nabarro, την πρόεδροςτης ΠΟΥ, Dr. Margaret Chan, τους διευθυντές των φαρμακευτικών εταιριών BAXTER, Glaxo, Novartis, Novavax, SANOFI AVENTIS, GSK, τους μεγαλο-τραπεζίτες David de Rothchild, και , David Rockefeller και τέλος ο William Henry Gates III του ιδρύματος Μπίλ και Μελίντα Γκέητς, με την βασική κατηγορία, πως οι παραπάνω, συνωμότησαν μεταξύ τους -και με άλλους- για την εκπόνηση, χρηματοδότηση και τη συνεργασία στην τελική φάση υλοποίησης ενός συγκαλυμμένου διεθνούς προγράμματος βιολογικών όπλων. Οι ίδιοι –με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν- φέρεται να έχουν αναπτύξει, να παράγουν, να αποθηκεύουν και να διακινούν βιολογικά όπλα με στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: