Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Κάτω η Χούντα των Τοκογλύφων

του Σπύρου Χατζάρα

Κάθε πατριώτης χάρηκε, για τη , «Νίκη της λαϊκής Ελευθερίας», για την νίκη , της «Ευρώπης των Εθνών», στο αγγλικό δημοψήφισμα. Οι πολίτες της Μεγ. Βρετανίας συγκρούστηκαν με τη Διεθνή Ολιγαρχία και έριξαν την ψήφο τους στις λαϊκές δυνάμεις, που αγωνίζονται για την Απελευθέρωση, την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία δίνοντας εντολή για ανάκτηση της Κυριαρχίας τους και της Ανεξαρτησίας τους. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. 18 εκατομμύρια Άγγλοι, Ουαλλοί, Σκώτοι και Ιρλανδίας παρά τις απειλές των χρηματιστών και την τρομοκρατία της χούντας των μέσων ενημέρωσης, ψήφισαν για Ελευθερία και Δημοκρατία.
O λόρδος Ρότσιλντ, βγήκε από το «παρασκήνιο» και με μια απειλητική «Ανοιχτή επιστολή» , προς την εφημερίδα «The Times», κάλεσε «το βρετανικό κοινό να αποστασιοποιηθεί από την ψηφοφορία για Brexit και να παραμείνει μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
O λόρδος Ρότσιλντ έλεγε στην επιστολή του ότι το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα πρέπει να, «διακινδυνεύσει την ευημερία της χώρας μας», τονίζοντας ότι οι ευρωπαϊκές χώρες είναι «καλύτερα μαζί».
O λόρδος Ρότσιλντ θύμισε στους βρετανούς τα πέντε αδέλφια του, που ίδρυσαν το «πρώτο πραγματικά διεθνές τραπεζικό σύστημα», που λειτουργούσε από το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βιέννη, τη Νάπολη και τη Φρανκφούρτη, στο τέλος του 18ου αιώνα και τόνισε ότι , «οι πέντε αδελφοί, εργάζονταν από κοινού για την ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών, και έχτισαν μια επιχείρηση που λειτουργούσε πέρα από τα σύνορα τους πολιτισμούς».

Ο Σάντσο Πάντσα του Λόρδου , ο Σόρος, προειδοποίησε και αυτός το λαό του Ηνωμένου Βασίλειου να μείνει στο σπίτι και να μην ψηφίσει, ή αν πήγαινε στην κάλπη , να ψηφίσει για την ΕΕ. Και όμως οι Βρετανοί δεν άκουσαν τους «δημοκρατικούς» και «φιλάνθρωπους» Ολιγαρχικούς και ψήφισαν για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, για σύνορα και πολιτισμούς.

Τα λαϊκά στρώματα της Βορειοανατολικής Αγγλίας, των Midlands και της Ουαλίας, τα οποία έχει πλήξει η παγκοσμιοποίηση και η αποβιομηχάνιση, ψήφισαν πολιτκά και μαζικά υπέρ της Εξόδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις περιοχές με τα υψηλότερα ποσοστά υπέρ του Brexit υπάρχουν σχεδόν μηδενικοί αριθμοί «μεταναστών». Το αποτέλεσμα ήταν μια συντριβή του διχασμού σε αριστερούς και δεξιούς. Ενα μεγάλο κομμάτι από τα 9 εκ. των ψηφοφόρων των Εργατικών στις τελευταίες εκλογές ένωσε την ψήφο του με τους «δεξιούς» και έδωσε τη νίκη στο στρατόπεδο του Leave. Αριστεροί και δεξιοί μαζί ψήφισαν ΟΧΙ στους Ρότσιλντ και  την ευρωχούντα.
Τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στην Ελλάδα, ψηφίζουν Ρότσιλντ και Ευρωχούντα.
  Το οικοδόμημα της ΕΕ δεν είναι και δεν ήταν ποτέ «Δημοκρατικό». Μια Απολυταρχία του Κερατά είναι , και εκείνοι που κυβερνούν και αποφασίζουν δεν είναι Ορατοί,(είναι ΑΘΕΑΤΟΙ), και διοικούν από το παρασκήνιο με μια κουστωδία πολυτελών μανδαρίνων.
Τη γραφειοκρατική κλίκα των Βρυξελών. Δίπλα τους η «Συμβουλευτική Επιτροπή».
Η επιλεγόμενη και «Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
Τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων δεν έχουν καμιά πρόσβαση στις αποφάσεις που τους αφορούν και δεν μπορούν να ανακαλέσουν κανέναν.
Επομένως, η συντριπτική ψήφος των 18 εκ. πολιτών της Μεγ.Βρετανίας ήταν μια λαϊκή Επανάσταση, κατά των ΑΘΕΑΤΩΝ, κατά της Ολογαρχίας, κατά του Ρότσιλντ, του Σόρος και της διεθνούς τοκογλυφικής Χούντας.
Αυτό είναι και το νόημα των δηλώσεων που έγιναν από τον Τραμπ, μέχρι τη ΛεΠεν και τον σερβοβόσνιο Ντόντικ.

Για παράδειγμα, ο Τράμπ είπε ότι οι Βρετανοί « ανέκτησαν τον έλεγχο της χώρας τους».Δηλαδή μίλησε για την Εθνική Ανεξαρτησία. Η Λε Πεν είπε ότι κάθε Πατριώτης χαίρεται , «για την ψήφο υπέρ της Ελευθερίας», θυμίζοντας τα συνθήματα των «παιδιών του Πολυτεχνείου» για «Ψωμί, Παιδεία, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ενώ ο Ντόντι είπε ότι «οι αποφάσεις των πολιτών πρέπει να γίνονται σεβαστές». Δηλαδή Δημοκρατία , Λαϊκή Κυριαρχία. Δηλαδή , η σύγκρουση της Διεθνούς Ολιγαρχικής Ελίτ με τις λαϊκές δυνάμεις, που αγωνίζονται για την Απελευθέρωση, την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία, καθιστούν επίκαιρο και το «μήνυμα του Πολυτεχνείου» και την «Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη». (Ελευθερία, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία).
Και όμως , οι πολιτικοί υπάλληλοι των Ρότσιλντ με θράσος , αποκάλεσαν την λαική εξέγερση και την Νίκη στη Βρετανία «επέλαση της ακροδεξιάς».

Η ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος του Αντρέα , της 3ης Σεπτεμβρίου 1974, ανέφερε :
« Κυριαρχικός στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από ξένο έλεγχο ή επεμβάσεις. Απαλλαγμένης από τον έλεγχο ή την επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, Μιας πολιτείας ταγμένης στην προστασία του Έθνους και στην υπηρεσία του Λαού. Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία. Πίσω από το ΝΑΤΟ, είναι οι μονοπωλιακές πολυεθνικές επιχειρήσεις και τα ντόπια υποκατάστατά τους. Γι' αυτό η κοινωνική απελευθέρωση, αποτελεί το θεμέλιο λίθο του Κινήματός μας».

Πάνω κάτω ,για αυτά ψήφισαν οι Βρετανοί.» Όχι στην Ολιγαρχία», «εθνική ανεξαρτησία» και «λαϊκή κυριαρχία».Αυτές οι Αρχές και αξίες αποτελούν τη βάση των Κινημάτων και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι ντόποιοι πολιτικοί υπάλληλοι των Ρότσιλντ, ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία χαρακτήρισαν τα μηνύματα του Πολυτεχνείου και της 3ης Σεπτέμβρη «ακροδεξιά».
Η συνταξιούχος τραπεζικός Φώφη «σπιτώθηκε» στο Ευρωπαϊκό Σπίτι μαζί με τους ρουφιάν-ρουφιάν τον Ρότσιλντ και τον Σόρος και δήλωσε ότι, «το (χουντικό) Ευρωπαϊκό οικοδόμημα, το κοινό μας σπίτι, είναι η μόνη ασφαλής προοπτική για όλους μας».
Ο οβριός μαλακοπίτουρας , είπε ότι η Νίκη της Δημοκρατίας , της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας, «είναι η αρχή μιας πολύ επικίνδυνης και ολισθηρής πορείας για τους λαούς μας», και κατηγόρησε ο γελοίος, το νούμερο ,18 εκ Βρετανούς ψηφοφόρους ως «ακροδεξιους». Ενώ ο Ρότσιλντ και ο Σόρος είναι η Δημοκρατία!

Ο Τσιπρά, σαν «Κομμουνάρος» στέκεται φρουρός στην Τράπεζα του Ρότσιλντ στο Παρίσι, και υπηρετεί και εξυπηρετεί τη Φυλή του και Εκείνους που τον διόρισαν πρωθυπουργό στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό βάφτισε την Εθνική Ανεξαρτησία , τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Ελευθερία , «Ακροδεξια» ενώ η Ολιγαρχία,η Χούντα των τοκογλύφων, η εβραιοκρατία και το «άδικο» θα συγκροτήσουν την «προοδευτική συμμαχία» για ισότητα πούστηδων και αρσενικών για «ανεκτικότατα» και αλληλεγγύη με τους μουσουλμάνους.
Την «προοδευτική συμμαχία» για αντεπίθεση των Σόρος, για Ανοιχτά Σύνορα, Ανοιχτά «βάρδουλα» και Ανοιχτή Κοινωνία. Ο Άξελ Τσιπρά είπε ακόμα ότι , «χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα για μια καλύτερη Ευρώπη, για μια Ευρώπη κοινωνική και δημοκρατική», που θα το προσφέρουν ο Ρότσιλντ και ο Σόρος.
Ο Τσιπρά και οι ΕΚΟΥΜΟΥ είναι η Χούντα.
Για αυτό αν θέλεις σαν πολίτης η χώρα σου να είναι ανεξάρτητη και να αποφασίζεις κυριαρχικά για το μέλλον σου χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις , είσαι λαϊκιστής και ακροδεξιούς Αν θέλεις οι πολιτικοί και η κυβέρνηση να είναι υπόλογοι απέναντί σου είσαι ακροδεξιός και λαϊκιστής.
Αν θέλεις σαν πολίτης να αντισταθείς στην Ολιγαρχική Ελίτ και την Διεθνή Τραπεζική Χούντα που επιβάλλουν την οικονομική εξαθλίωση της οικογένειας σου με την δημοσιονομική πειθαρχία είσαι ακροδεξιός και λαϊκιστής, αγνώμονας και, κυρίως, επικίνδυνος για τον εαυτό σου, αφού τολμάς να αμφισβητείς τις αποφάσεις Εκείνων που ποτέ δεν εμφανίστηκαν μπροστά σου και που ποτέ δεν τους ψήφισες να αποφασίζουν για εσένα...
Για αυτό λέω. Ο περιούσιος Άξελ Τσιπρά, υπηρετεί και εξυπηρετεί τη Φυλή του και Εκείνους που τον διόρισαν πρωθυπουργό στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: