Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κούλης, ο Αλέξης, και η Μέρκελ είναι μέλη της ίδιας Διεθνούς

του Σπύρου Χατζάρα

Μετά τις εκλογές στο Ράιχ, όπου τα αντιρατσιστικό κίνημα και το δίκτυο Marx 21, υποστήριξαν τους συντρόφους Φιλελέ και τη Μέρκελ, απέναντι στην Αλτερνατίβα, ο σ. «Αλέξης» Οβριόπουλος , έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη συντρόφισσα από την FDJ, και της είπε ότι, «η αλληλέγγυα και δημοκρατική Ευρώπη είναι σήμερα πιο σημαντική και αναγκαία από πότε», και ότι, «οφείλουμε,, να εργαστούμε μαζί για την εμβάθυνση και διεύρυνση των ευρωπαϊκών, (ιουδαϊκών) αξιών».

Ο σ. Αλέξης και η σ. Δωροθέα συνδέονται εκτός από τους δεσμούς αίματος, εκτός του DNA, και με ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς. Είναι μέλη της Διεθνούς.
Της Ολιγαρχικής Χρηματοπιστωτικής Διεθνούς της Νέας Υόρκης.

Οι «πολλοί», ξέρουν ότι τα Κομμουνιστικά Κόμματα δεν ήταν αυτοτελείς πολιτικοί οργανισμοί, αλλά «τμήματα» της Διεθνούς, και έπρεπε να «συμμορφώνονται προς το πρόγραμμα και τις αποφάσεις», της . Ωστόσο, οι «πολλοί» , επειδή έτσι τους είπαν, νομίζουν ότι τα «άλλα» κόμματα είχαν «αυτονομία».

Η χρηματοπιστωτική Διεθνής, ο Καπιταλισμός και Κομμουνισμός γίνονται ένα. Δηλαδή Εκείνοι. Το διεθνές «Κέντρο», είτε βρίσκεται , στη Νέα Υόρκη, είτε βρίσκετε στο Λονδίνο, είτε στη Φραγκφούρτη, είτε στην Ελβετία, δεν επιτρέπει «παραστρατήματα», εκ μέρους των διαφόρων κατά τόπους τμημάτων .
Δεν δέχεται την αυτονομία , και επιβάλει την απόλυτη υποταγή τους, στην Αθέατη Εκτελεστική Επιτροπή.

Από το Διεθνές Κέντρο στάλθηκε στην Αθήνα ο «Δημοκρατικός» ιουδαίος Τζακ Λιου, που μετέφερε το μήνυμα ότι, «η ανταμοιβή για τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις δεν μπορεί να είναι περισσότερη λιτότητα», τασσόμενος «υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους» , (εφ’ όσον όμως, ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις). Για αυτό , και διάφοροι ηλίθιοι, επιμένουν ότι , «η λύση είναι στα δικά μας χέρια, όχι των Γερμανών», διότι τις «μεταρρυθμίσεις», τις κάνουμε και μόνοι μας, που θα έλεγε και ο αγνώστου μητρός «Koulis».

Το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, αριστερών και δεξιών αποτελούν τμήματα του ενός και μόνο διεθνούς Κέντρου. Των Κομμουνιστών της Νέας Υόρκης
. Μας το είπε και η αφίσα της Αντι-ΦΑ, που μάχεται τον «εθνικισμό από τις ΗΠΑ μέχρι την Κοκκινιά με υποτροφίες Σόρος.
Σε αυτό το πλαίσιο , οι «Οικολόγοι», η ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο Ρουβίκωνας , η Αντικαπιταλιστική Πάλη, και η κ. Πόλα Ρούπα, σέβονται την Πράσινη Ανάπτυξη και τις αποφάσεις του Κράτους που εφαρμόζουν τις «σοβαρές περιβαλλοντολογικές μελέτες της αμερικανικής Πρεσβείας», για τον «Trans Adriatic Pipeline ».
Οι εχθροί του Κράτους, οι αγωνιστές των Κορμοράνων, στο πλαίσιο της πειθαρχίας στη Διεθνή, υπηρετούν τον οικολογικό αγωγό και τους Κομμουνιστές της Νέας Υόρκης. Αριστεροί και κεντροαριστεροί και οι δεξιούληδες, άνθρωποι είναι , και έχουν καταναλωτικές ανάγκες! Οπότε πάνε Ταμείο.

Εκτός από τις δικές μας ξεκούμπωτες ρόμπες, γέλιο και θλίψη, προσφέρουν και τα ρετάλια της γειτονιάς μας. 
Το «Κράτος Δικαίου», όπως είπε και η Σάρα η εβραιοαριστερή, (στη Γερμανία), επειδή έχει το ηθικό πλεονέκτημα έχει το κακό συνήθειο να ανατρέπει τις κυβερνήσεις που δεν συμφωνούν σε όλα μαζί της. Οπως ανέτρεψε τον Καντάφι, και έκανε έναν εμφύλιο στη Συρία, ανέτρεψε και σε εμάς με την κυβέρνηση του ανθρώπου των αμερικανών από το Καστρί, ανέτρεψε τον φίλτατο της πρεσβείας Μαρκεζίνη, και τον Κώστα τον Νωθρό .

Η γραμμή της Διεθνούς δίνεται στο χέρι. Με χαρτάκι. Όπως έδιναν τη σύνθεση οι πρόεδροι στον προπονητή. Καμιά φορά οι υπάλληλοι , όταν παίρνουν τη γραμμή τη μαρτυράνε αμάσητη. Χωρίς να βάλουν δική τους «σάλτσα».

Ο αλβανός Επιθεωρητής της τοπικής αυτοδιοίκησης της φίλης και γειτονος Μπουγιουρουμού Ραχίμ Μουσλίου, σε συνέντευξη τύπου αποκάλυψε ότι , «τα δημοψηφίσματα στους Δήμους για την εγκατάσταση των μεταναστών είναι χωρίς νόημα γιατί η απόφαση έχει ληφθεί από έξω».
«Οι μετανάστες έρχονται, και τα δημογραφικά στοιχεία της χώρας θα πρέπει να αλλάξουν» , είπε. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί από την Διεθνή. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες. Το αυτό ισχύει και δι ημάς. Και την λαθρολαίλαπα. «Η απόφαση έχει ληφθεί από έξω». Από ανώτερα κλιμάκια. Από την «Αθέατη Εκτελεστική Επιτροπή» της Διεθνούς. Και τότε από αυτούς μαθαίνουμε και εμείς τη «γραμμή».

Από τις ομιλίες των δεκανέων και υποδεκανέων στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μάθαμε την διεθνη ατζέντα της Αθέατης Εκτελεστικής Επιτροπής.
Η «προκλήση για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης του βίαιου εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας».
Προσέξτε: Το ζήτημα δεν είναι ο σουννίτικος βαχαμπιτισμός και οι σαλαφιστές. Αλλά οι «ριζοσπαστικοί» που είναι μια ειδική κατηγορία στο εγχειρίδιο της Σια και ξεχωρίζουν από τους βίαιους εξτρεμιστές και τους τρομοκράτες .Κάθε δημοκρατία που σέβεται το Κράτος Δικαίου πρέπει να ξεχωρίζει την «ήρα από το στάρι».

Το άλλο μεγάλο θέμα , είναι η «αντιμετώπισης της διάδοσης των όπλων μαζικής καταστροφής που αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια».
Δηλαδή η Β. Κορέα και το Ιράν Ακόμα, «η κοινή δράση για τη βελτίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», και «ο διάλογος ως μέσο για την κατανόηση και τη συνεργασία μεταξύ των Εθνών». Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται , η έκθεση «Κοινοί ιεροί τόποι» στη Θεσσαλονίκη, που συνδιοργάνωσαν το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, και ο αλκοολικός Δήμαρχος.
Ακόμα, αναζητείται «μια αξιοπρεπής ζωή για όλους σε ένα βιώσιμο πλανήτη», η βιώσιμη ανάπτυξη, οι δαπάνες για την αλλαγή του κλίματος, οι μεταναστεύσεις, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η φτώχεια, και η ισότητα «όλων των φύλων».
Αυτό είναι το πακέτο. Και αυτό μας πουλάνε τα διεφθαρμένα βωθροκάναλα και οι ρουφιανογράφοι μαζί με τους πολιτικούς υπαλλήλους.

Θα με ρωτήσετε αν υπάρχει λύση. Και θα σας δώσω κουράγιο και θάρρος. Υπάρχει. 
«Θαρσείτε, φίλοι Έλληνες! Τών αγώνων σας τό στάδιον μέγα δέν είναι. Ολίγη φιλοτιμία, καί ή νίκη βεβαία: μικρός σπινθήρ Πατριωτισμού, καί ή γενική καί μερική ευδαιμονία βεβαιότατη», όπως έλεγαν οι έλληνες Φιλογενείς στο Πατριωτικό Δοκίμιο πριν 200 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: