Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Εμπρός για ενα Ευρώ Αντιδικατορικό Μέτωπο

του Σπύρου Χατζάρα

Πριν δέκα χρόνια ,την επομένη της ανθρωποθυσίας στην Μάρφιν, με συνέλαβαν μπροστά στη Βουλή, γιατί φώναζα μαζί με άλλους λίγους φίλους, «Κάτω η Χούντα του ΔΝΤ». 
Τότε, έλεγα, ότι μπροστά στη Βουλή έκαναν βόλτες τα τεθωρακισμένα του ΔΝΤ, όπως και το 67, και το 73. Μόνο, που τις ερπύστριες το 67 και το 73, τις άκουγαν όλοι, και το 2010, μόνον οι ευφυείς.
 Από το 2009 με την συγκρότηση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, ως κίνημα του Ανωνύμου Έλληνος , καλούσα σε ένα πλατύ Αντιδικτατορικό Μέτωπο για την διάσωση της Πατρίδας, την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και την αποτροπή της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
 Στην προκήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας που έγραψα τότε, έλεγα ότι , «η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων, που χρησιμοποιούν την δοτή εξουσία τους σε βάρος του ελληνικού λαού», και τόνιζα ότι «η Παγκόσμια Χουντική Διακυβέρνηση» , «χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά, με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας». 

Πέρασαν οκτώ χρόνια, και ψηφίσαμε πέντε φορές. Ζήσαμε, με ανοιχτή τη Βουλή, την μεθοδευμένη χρεοκοπία της χώρας, από την ίδια την δωσίλογη κυβέρνηση του Παπαεβραίου, σε συνεργασία με τον Σόρος την Γκολντμαν Ζαξ και το ΔΝΤ. Ζήσαμε τα μνημόνια, και τις ψηφοφορίες κατά διαταγή των τραπεζιτών.
 Ζήσαμε την κατάργηση του Κράτους Δικαίου. Ζήσαμε την καταστροφή όλων των κατακτήσεων του φτωχού λαού. Των κατακτήσεων των εργαζομένων. Την πλήρη κατάργηση των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων , τη φτώχεια, την πείνα, τις κατασχέσεις, τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας για χρέη, τις δολοφονίες γερόντων από τους Παπανδρέλληνες, το κλείσιμο μαγαζιών και επιχειρήσεων, και ταυτόχρονα την εισβολή των μουσουλμάνων εποίκων, την παραχώρηση του εθνικού εναέριου χώρου στην Τουρκία, την επιστροφή των δολοφόνων της ΣΝΟΦ και των φασιστοειδών Τσάμηδων, εν δόξη και τιμή στην Ελλάδα, και τη δρομολόγηση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας. 

Το στρατιωτικό καθεστώς της «επάρατης επταετίας», των «μαύρων Συνταγματαρχών», παρά το κλείσιμο της βουλής, και τη φυλάκιση ορισμένων για πολιτικούς λόγους, αύξησε τους μισθούς και βελτίωσε τη ζωή των αγροτών των εργατών και των συνταξιούχων.

 Για την ανατροπή εκείνου του καθεστώτος υπήρξε ο «αντιδικτατορικός αγώνας». Για την εντροπή της Χούντας των Μαύρων Τραπεζιτών, χρειάζεται ένα ευρύ Αντιδικτατορικό Παλλαϊκό Μέτωπο. Αυτό χρειαζόμαστε τώρα.

 «Αντιδικτατορικό αγώνα» και «Αντιδικτατορική Ενότητα». 

Όσα συμβαίνουν τώρα στην Ιταλία, είναι σε μεγέθυνση αυτά που έγιναν εδώ.
 Το αναίμακτο πραξικόπημα στην Ιταλία έγινε στο Πί και Φί. 
Η Μπουντεσμπανγκ έβγαλε τα αθόρυβα τανκ στους δρόμους της Ρώμης.
 Ο Καραγκιόζης Ματαρέλα , ακριβώς όπως ο Κοκός με τον Γαρουφαλιά, το 1965, αρνήθηκε να διορίσει τους υπουργούς που του πρότειναν, η Λεγκα και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων, που έχουν τη δεδηλωμένη. 
Ο Ντι Μάιο δήλωσε:« Ας μας πουν, λοιπόν, ότι ο εκλογές είναι άχρηστες και ότι τις κυβερνήσεις τις αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης και τα χρηματοπιστωτικά λόμπι. Και το θέμα είναι ότι αν ξαναψηφίσουμε, και πάρουμε το 80% και ξαναπροτείνουμε τον Σαβόνα, θα μας πουν και πάλι όχι». 
Ο Ματέο Σαλβίνι δήλωσε: «Αυτό δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι σεβασμός της λαϊκής ψήφου. Το πραξικόπημα Ματαρέλα είναι ο τελευταίος σπασμός των ισχυρών εξουσιών που θέλουν μια Ιταλία σκλάβα, φτωχή και επισφαλή. Οι εκλογές θα είναι ένα δημοψήφισμα, και ο λαός θα απαντήσει στις κάστες κι αυτούς τους κυρίους του σπρεντ!». 
Πριν το πραξικόπημα της Μπούντεσμπανγκ ο Σαλβίνι είχε δηλώσει ότι η νέα κυβέρνηση, θα ήταν μια πραγματική κυβέρνηση και όχι κυβέρνηση ανδρεικέλων σαν τον απίθανο Ρέντσι που τον πήραν από δήμαρχο οι τραπεζίτες και τον έκαναν πρωθυπουργό. 

Μπροστα στην εξέγερση του λαού, οι Τραπεζίτες που δήλωναν ότι θα μάθουν στους Ιταλούς πως να ψηφίζουν έκαναν πίσω.Κυβέρνηση του λαού στην Ιταλία.


Ότι γίνεται στην Ιταλία ισχύει και για εμάς. Ο απίθανος Ρέντσι είναι ο απίθανος Τσοπρά. Και οι δυο ανδρείκελα των τραπεζιτών. Και τους δυο , τους «έφτιαξαν», οι «κάστες και τα σπρεντ». Στη θέση του Κοταρέλι , ήταν ο Παπαδήμιος, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. 

Το «δημοψήφισμα» που έγινε στην Ιταλία πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα. 
Όλα τα κόμματα του δωσιλογικού τόξου, όλα τα κόμματα των Συνεργατών της Χούντας της Μαύρων Τραπεζιτών, είναι ένα πράγμα. Νέα Δημοκρατία και Κούλης, Κίνημα Φώφης, ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας, ΚΚΕ ΕΠΕ, Ημιανεξάρτητοι Έλληνες και Σια, αποτελούν ένα ενιαίο χουντικό εσμό. 

Δωσίλογοι συνεργάτες των κυρίων με τα σπρεντ. 

Και αυτούς πρέπει να διώξουμε οικοδομώντας ένα Αντιδικτατορικό Μέτωπο, για την Λαική Κυριαρχία σαν αυτή που υπόσχονται στην Ιταλία η Λίγκα του Βορρά και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων. 
Κάτω η Χούντα! 
Και στην Ιταλία και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: