Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Εδώ και τωρα εκλογές

του Σπύρου Χατζάρα 

Στις 17 Ιουνίου 2018, στην άλλοτε πρωτεύουσα της κομμουνιστικής Κυβέρνησης του Βουνού , μέχρι τον Αύγουστο το 1949, στο χωριό Ψαράδες της Πρέσπας ,
ο Αλέκσυς Μακεντόνσκυ -Χαβαναγκίλα μαζί με τον εκπαιδευμένο συνεργάτη των Αμερικανών Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, υπέγραψαν με τους συντρόφους από τη ΝΟΦ και τους απογόνους του παιδομαζώματος την Προδοτική συμφωνία της Πρέσπας. 

Ο Αλέκσυς Μακεντόνσκυ -Χαβαναγκίλα, ο Κοτζιάς, και η Ολιγαρχική Χούντα των 152 και Cia, αναγνώρισαν τη Μακεδονική υπηκοότητα, τον Μακεδονικό λαό, τη Μακεδονική γλώσσα, και την Μακεδονική «ταυτότητα», και διέπραξαν το κακούργημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ αλλά και το έγκλημα της ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε βάρος του λαού και της χώρας. 

Αυτή, ήταν η αποστολή που ανέθεσαν στην Αριστερά, οι Άνωθεν Σύμμαχοι. Η ακύρωση του Βέτο του Καραμανλή του 2008, τον οποίο ανέτρεψαν με τις φωτιές στην Πελοπόννησο και το κάψιμο της Αθήνας, από τα Τάγματα Εφόδου του Σόρος και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Ολιγαρχική Χούντα των 152 και Cia, καθημερινά κοροϊδεύει τους Έλληνες . 
Οι «Μακεδόνες» της «Βόρειας», θα πάρουν την πρόσκληση για το ΝΑΤΟ σε πέντε ημέρες και ο φίλος της αμερικανικής Πρεσβείας , Τζώννυ Καημένος το παίζει τριπλή παραλλαγή. «Είτε δημοψήφισμα, είτε εκλογές, είτε πλειοψηφία 2/3, και να υπογράψει ο Ιβάνοφ». Λόγια του αέρα. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει .δέκα μήνες κοσκινίζει.

 Η ενδεδειγμένη λύση είναι απλή: «Τέρμα τα δίφραγκα. Εδώ και τώρα εκλογές»!

 Η Ολιγαρχική Χούντα ΝΑΤΟ-ΔΝΤ, των Τσιπρέσκου Μακεντόνσκυ-Τζώνυ Καημένου, που στηρίζεται σε λιγότερους από το 14% , θέλει με τη βία, με συλλήψεις απειλές και διώξεις, να αποφασίσει για το 80%.

 Στην Ελληνική Δημοκρατία όμως, αποφασίζει η πλειοψηφία και όχι το 14%.Αυτό είναι το «Πολίτευμα». Θράσος γεννά τους Τυράννους. Και ο Τσιπρεσκου με τον Κοτζιά και τους 152 «μισθοφόρους», στέκονται με Θράσος μπροστά στο 86% των Ελλήνων που παρά την πλύση εγκεφάλου και το «Μπούρου-Μπούρου» των Τηλέ-Χαφιεδων, θεωρούν ότι η Συμφωνία της Πρέσπας είναι κακή, και λένε, ότι «η Συμφωνία είναι Καλή». 

Ο Ζάεφ αποκάλυψε την συμπαιγνία με τον Τσιπρά και τον Καημένο σε βάρος του ελληνικού λαού .Σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε η συμφωνία με τον Τσίπρα και τον Νίμιτς ήταν η ελληνική πλευρά να στείλει επιστολές στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ μόλις ψηφιστεί στο Κοινοβούλιο η Συμφωνία της Πρέσπας και ανεξάρτητα από την δημοσίευση της στη εφημερίδα της κυβερνήσεως η οποία προϋποθέτει την υπογραφή του Νόμου από τον πρόεδρο Ιβάνοφ.
 Υπήρχε δηλαδή συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ-Νίμιτς να εξαπατηθεί ο ελληνικός λαός από τα ελληνικά ΜΜΕ για δήθεν «κύρωση του Νόμου», ενώ όλα είναι στον αέρα και ο Ιβάνοφ δεν υπογράφει την Συμφωνία. 

Οι Επικοινωνιολόγοι του Συμμαχικού παράγοντα λένε ότι «ο λαός ψήφισε το πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ ,και επομένως η Ολιγαρχική Χούντα των 152 έχει «δημοκρατική νομιμοποίηση». Πρόκειται για μεγάλη απάτη. Το «πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακεδονία το ψήφισαν μερικές χιλιάδες απάτριδες. 
Οι άλλοι, οι πολλοί, ψήφισαν «κατάργηση του μνημονίου» , ψήφισαν «κανένα σπίτι σε χέρια τρπεζίτη», συλλογικές συμβάσεις και τις άλλες τηλε-υποσχέσεις του Αλεκσυ Μακεντόνσκι-Χαβαναγκίλα. 

Ο Τσιπρέσκου Μακεντόνσκυ και ο Τζώνυ Καημένος, είναι Βασάλοι του Αμερικανού Ανθύπατου και έχουν σφετεριστεί τη λαϊκή Κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή. Δεν κυβερνάνε εν ονόματι του Ελληνικού λαού, αλλά. εν ονόματι του ΝΑΤΟ, της Μέρκελ, του ΔΝΤ και του Σόρος . Και εν ονόματι αυτών έχουν ρημάξει τον ελληνικό λαό και τον τόπο , οι αριστεροί λυμεώνες. 
Οι εκατοντάδες αριστεροί δωσίλογοι, (χαραμοφάηδες προνομιούχα και κομματόσκυλα που ρούφηξαν και ρουφάνε το μεδούλι του ελληνικού λαού, και που υπέγραψαν «κατά του εθνικισμού» και υπέρ της προδοσίας. Όπως ο αριστερός λυμεώνας κ. Καρανίκας, που επειδή είναι «του Κόμματος» θα εισπράξει τον Ιούλιο , επιπλέον 6.500.00 ευρώ για υπερωρίες και υπερεργασία. Χρυσός 
ο ιδρώτας του κ. Καρανίκα που θα πληρωθεί από τις περικοπές των συντάξεων. 

Η αφοσίωση στην Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη συνταγματική υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. 
Από ποιο νόμο και ποιο Σύνταγμα πηγάζει η άσκηση της εξουσίας σε βάρος του λαού και του Έθνους, και ότι το 12% που θεωρεί ότι η Κόκκινη Συμφωνία της Πρέσπας των Τσιπρέσκου-Ζάεφ είναι επωφελής, μπορεί δια της βίας να επιβάλει τη θέληση του στο 86%;

 Ακόμα και οι έμποροι -δημοσκόποι διαπίστωσαν ότι το 83% των πολιτών αποδοκιμάζει την Προδοτική συμφωνία της Πρέσπας και μόνον το 14% την αξιολογεί θετικά. Ότι το 75% αξιολογεί αρνητικά το συνολικό έργο της κυβέρνησης και ότι το 73% αξιολογεί αρνητικά τον άλλοτε δημοφιλή Αλέκσυ Μακεντόνσκυ. 

Η Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου δεν έχει τη λαϊκή εντολή. Εξαπάτησαν και τρομοκράτησαν τον λαό με τα Κάπιταλ Κοντρόλς και απέσπασαν μια προσωρινή νόθα πλειοψηφία.

 Το Σύνταγμα προβλέπει διάλυση της Βουλής, για ανανέωση της λαϊκής εντολής προκειμένου να αντιμετωπιστεί εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας

Η Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου, μαζί με τους 153 προδότες και κάτι ρετάλια ΛΟΑΤ, τον πουστοδήμαρχο, τον Λιάνη, και την Ιντελιτζένσια της παραπληροφόρησης προσπαθούν να επιμηκύνουν τη ζωή τους δια της βίας. 
Η Δημοκρατία έγινε Ολιγαρχία του Ροζ Πολτού. 

Οι 152 και η Μαρξιστική-Τραπεζική πρωτοπορία, το 2%, προσπαθούν να επιβληθούν στο 86% επειδή το θέλουν το ΝΑΤΟ, η Cia, οι Μαύροι Τραπεζίτες, το Διευθυντήριο των Βρυξελλών και η Ψωροελίτ. Η ανατροπή της Ολιγαρχίας του Ροζ Πολτού και της Χουντας Τσιπρέσκου-Καημένου, μαζί με τους 152 προδότες είναι καθήκον όλων των Ελλήνων. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως τον πιο φτωχό.

 Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας δεν θα γίνει με την υπερψήφιση της «Συμμορίας των Μητσοτάκηδων, των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων», που είναι «σφετεριστές μιας εξουσίας που δεν τους ανήκει» και είναι «όργανα εξωπολιτικών συμφερόντων και οργανωτές πολιτικής ανωμαλίας, στην οποία έχουν μακρά προσωπική εμπειρία». 

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας προϋποθέτει ένα ευρύ Αντιδικτατορικό Μέτωπο, όλων των τιμίων, δημοκρατικών και κανονικών ανθρώπων. Ένα μέτωπο ενάντια στην Εφιαλτική Ροζ Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου, στην Παγκόσμια Χούντα των Μαύρων Τραπεζιτών και στη δικτατορία των Ανώμαλων και των πρεζάκηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: