Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Το Λιβυηγκέιτ των Αριστερών Παλιανθρώπων και τα 14 δίς ευρώ που έφαγαν οι ημέτεροι

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Οι διεφθαρμένοι Παλιάνθρωποι της Αριστερής Κοινοπραξίας , τώρα, «που βγήκαν στο ξέφωτο» προσπαθούν να ξανακοροϊδέψουν τους ηλιθίους ψηφοφόρους τους με υποσχέσεις για «αναδρομικά» φραγκοδίφραγκα σε 600.000 συνταξιούχους του Δημοσίου και «προσλήψεις» 88.000 ανέργων, ενώ την ίδια στιγμή η αχόρταγη «λεγεών των ημετέρων», βυθίζει το κοχλιάριο στην χύτρα τού προϋπολογισμού και τρώει τον αγλέουρα. 

Το κορυφαίο πολιτικό ζήτημα της σήμερον ημερας, δεν είναι οι απειλές Τσαβούσογλου, και το δόγμα Πολάκη, αλλά τα 14,287 δισ. ευρώ που φόρτωσαν στην πλάτη μας οι παλιάνθρωποι της φιλονατοϊκής Κοινοπραξίας Τσιπρέσκου-Καημένου. Τον Ιούνιο του 2017, με κυβέρνηση Τσιπρέσκου και με υπουργό τον Πολάκη, το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης ήταν 309,091 δισ. ευρώ και φέτος πήγε στα 323,378 δισ. ευρώ. Αλλά κανείς δεν ρωτάει , «ποιος , πότε, που και γιατί;» . Που ξόδεψε τα 14,287 δισ. ευρώ , το σπάταλο αριστερό κράτος που δεν τα είχε και τα δανείστηκε, και ποιοι Παλιάνθρωποι τα έφαγαν;
 Το όργιο με το δημόσιο χρήμα συνεχίζεται προς όφελος των αριστερών παλιανθρώπων. 

Το χρέος, είναι «παράσημο για την Αριστερά», που πήρε και το «Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Εφιάλτη», για την προδοτική συμφωνία με τους Συντρόφους του ΑΝΣΟΜ στους Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας, με την οποία «νίκησαν ο διεθνισμός και ο ΔΣΕ». Και σε αυτά τα 14 δις φέσι δεν περιλαμβάνονταν τα 2,5 εκ.ευρώ με τα οποία οι Έλληνες τριπλοφορολογούμενοι πληρώσαμε από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωφρενικών, που δόθηκαν χέρι με χέρι, τον «Μάγο του Οζ», την κοινή επιχείρηση CIA-State Department- Ιδρύματος Σόρος, για εξαγορά (Βόρειων) βουλευτών στα Σκόπια. Αυτοί οι παλιάνθρωποι του ΔΙΟΡΥΖΑ, που έφαγαν 14 δις μέσα σε ένα χρόνο, έκλεισαν για επικοινωνιακούς λόγους και για να χαζεύει το πόπολο στη φυλακή τον Χάνο του Αβρούρι για 2,5 ψωρο εκατομμύρια ελβετικά φράγκα. 

Όπως είπε, ο σύντροφος Ζόραν, «πατριωτισμός είναι να χτίζεις ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σου». Εκπληρώνοντας λοιπόν αυτό το εθνικό και Πατριωτικό καθήκον, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της φάρας τους, ο Ροζ εξάδελφός του Αλιέκσι πετάχτηκε μυστικά ως γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών στην Τρίπολη της Λιβύης συνοδεύοντας «κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα». Από τη «δουλειά» που έκλεισε ο Ροζ εξάδελφός, ο Αλιέκσι και η οικογένεια πήρε προμήθεια; 
Ο Αλιέκσι και ο αριστερός Ροζ εξάδελφός ενώ «χτίζουν κοινωνική συμμαχία, με τα φτωχά λαϊκά στρώματα», τη νεολαία και τον κόσμο της εργασίας κλείνουν «δουλειές», εισπράττουν μίζες, τρώνε δισεκατομμύρια και πληρώνουν με τα δικά μας λεφτά τους πράκτορες του ΝΑΤΟ. Τι συμφώνησαν στη Λιβύη ο Επιχειρηματίας και ο Αριστεράς εξάδελφός ; Τι προμήθεια εισέπραξε η Οικογένεια; Ποιοι φάγανε τα 14 δις; 

Ιδού τα μυστικά του Αριστερού Βάλτου και της Κοινοπραξίας που έχει « σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα της νέας εποχής», και που χτίζει κοινωνικές συμμαχίες, με τον κόσμο της εργασίας, και τα φτωχά λαϊκά στρώματα ταξιδεύοντας για «δουλειές» στη Λιβύη. 

Το ζήτημα δεν είναι το πραγματικό χρέος με το οποίο κανείς δεν ασχολείται, αλλά η διόγκωση του χρέους μέσα σε συνθήκες λιτότητας και πρωτογενών πλεονασμάτων. 

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αφορούσαν μόνο το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης και όχι το χρέος της Κεντρικής Διοίκησης που σύμφωνα με τον προϋπολογισμό θα διαμορφωθεί στα 357,5 δις € ή στο 195,1% του ΑΕΠ στα τέλη του 2018, και το οποίο δείχνει τι πράγματι χρωστούν στους δανειστές οι Έλληνες φορολογούμενοι. 
Στις 31/12/2009 το χρέος ήταν 303 δις ευρώ.
 Δηλαδή μετά από εννέα χρόνια «θυσίες», μετά από τρία μνημόνια κι ένα PSI , και τα προγράμματα εξυγίανσης του ΔΝΤ, το ελληνικό δημόσιο χρέος, εμφανίζεται αυξημένο κατά 54 δις σε σχέση με το 2009. 
Σε ποσοστό του ΑΕΠ λόγω της εσωτερική υποτίμησης και τα προγράμματα λιτότητας το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης έφτασε στο 179,7% του ΑΕΠ. Το ελληνικό χρέος είναι υπερδιπλάσιο από τον μέσο όρο της ευρωζώνης που ήταν 86,3% του ΑΕΠ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν 81% του ΑΕΠ . 
Και για να μην νομίζετε ότι φταίνε οι τόκοι , τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν επίσης ότι για τόκους διατέθηκε το Β΄ τρίμηνο 1,67 δισ. ευρώ, (δηλαδή, το 8,2% των συνολικών δαπανών της Γενικής Κυβέρνησης), ενώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα είχαν δαπανηθεί 1,424 δισ. ευρώ (το 7% των συνολικών δαπανών). Το ελληνικό πρόβλημα δεν ζήτημα «πολιτικής», «μεταρρυθμίσεων» και «μέτρων». Το ελληνικό πρόβλημα λέγεται «λωποδύτισμός». 

Οι παλιάνθρωποι , οι έχοντες κοχλιάριον, που το βυθίζουν στην χύτρα του προϋπολογισμού. ΜΚΟ, χασικλήδες , πρεζάκηδες, και λοιποί επιδοτούμενοι που εκτελούν προγράμματα και ταΐζουν και περιθάλπουν , τους δυστυχισμένους μετανάστες και πρόσφυγες. Το αντίτιμο δεν κρύβεται. Φαίνεται στο «Καθολικό». Αυτά τα δισεκατομμύρια είναι ο μισθός τους κομματικού Στρατού, που τον πληρώνουν οι δυστυχείς φορολογούμενοι που είναι επιφορτισμένοι να γεμίζουν την χύτρα του προϋπολογισμού με τον ιδρώτα και το αίμα τους. 

Ο Χερ Ρέγκλινγκ από τους δανειστάς είπε ότι «η ελληνική οικονομία έχει επιτύχει υψηλότερο πλεόνασμα από το απαιτούμενο 3,5%. Και ότι «αυτό είναι θετικό». 
Το πλεόνασμα μπορεί να δοθεί στην πελατεία του Αλιέκσι. «Η Ελλάδα είναι εκτός προγράμματος, και δεν υπάρχουν νέες προϋποθέσεις ή δεσμεύσεις, παρά μόνο να μην αντιστραφούν αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο των προγραμμάτων». Ο ζουρλομανδύας είναι μόνιμος δηλαδή, και το «πλεόνασμα» μπορούν να το τρώνε οι επιτήδειοι. Τα βοθροκάναλα και τα Κόμματα της Βουλής δεν θέλουν να μάθουν με ποιόν επενδυτή ταξίδεψε ο εξάδελφος στην Λιβύη Αλιέκσι και ποια δουλειά έκλεισε; Κανείς δεν φωνάζει για το Λιβύηγκέιτ, και τα Μυστικά του Αριστερού Βάλτου. Και κανείς περισπούδαστος δεν ρωτά για τα 14 δις που δανείστηκε ο Αλιέκσι του πρωκτογενούς πλεονάσματος.

 Ούτε μια ερώτηση στην Βουλή. Και αυτό σημαίνει ότι το Προδοτικό πολιτικό Τόξο είναι και Τοκογλυφικό Τόξο, από το οποό πρέπει να απολαύουμε εάν θέλουμε να δούμε μια άσπρη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: