Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Θέλει Αρετήν και Τόλμη η Ελευθερία

Κοινοβουλευτική και πολιτική Αμνησία;

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ,«ξέχασε» (δυστυχώς) να ρωτήσει χθες, τον «Πρωθυπουργό», πότε θα πάει στη Νίκαια, να ζητήσει συγνώμη από τους αστυνομικούς που κατασυκοφάντησε, από το «βήμα» της Βουλής, και πότε σκοπεύει να ζητήσει συγνώμη, από τον Ελληνικό λαό και την Βουλή.

Ο «Πρωθυπουργός», κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων (16 Οκτωβρίου) είχε μίλησε για , «την απαξίωση της ανθρωπιάς, με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία».
Ο Πακιστανός πέθανε, από πνευμονικό οίδημα 13 μέρες, μετά τη σύλληψη του, λόγω ταυτόχρονης κατανάλωσης ναρκωτικών και αλκοόλ.
Ο «πρωθυπουργός», παραπλάνησε και παραπληροφόρησε, τον ελληνικό λαό, υιοθετώντας τα ψέματα των χαφιέδων του «παρατηρητηρίου» και του Human Rights Watch. και, α) παρενέβη στο έργο της δικαιοσύνης,β) παρέβη το Σύνταγμα, γ)κατήργησε την διάκριση των εξουσιών, δ)εξέδωσε διοικητικά πορίσματα, και δικαστικές αποφάσεις,ε) υπεδύθη τον ρόλο του ανακριτή ,του εισαγγελέα και του δικαστής ,και, στ) αυτοδιορίστηκε μέγας ιατροδικαστής.
Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός κατασυκωφάντησε τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο ΑΤ.Νικαίας, ως «απάνθρωπους», «βασανιστές», και «δολοφόνους», και εξέθεσε τη ζωή τους σε κίνδυνο, εξαποστέλλοντας τον «Στρατό του Σόρος» στη Νίκαια, για να τους κάψει με τις μολότοφ.
Λίγες μέρες μετά , άλλοι «κατσαπλιάδες» του Σόρος, λόγω της παρότρυνσης του «πρωθυπουργού»,επιτέθηκαν στο ΑΤ. Αγ.Παρασκευής.

Κάθε τίμιος άνθρωπος, κάθε τίμιος πολιτικός, μόλις κατέστη απολύτως σαφές, και από την δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, και την τοξικολογική ανάλυση, ότι ο Πακιστανός, πέθανε από πνευμονικό οίδημα, λόγω κατανάλωσης ναρκωτικών και αλκοόλ, θα ζητούσε συγνώμη για το λάθος του, και θα τιμωρούσε και θα απέπεμπε, αυτούς που τον παρεπλάνησαν. (Αν τον παρεπλάνησαν).
Αντίθετα ο κ. Παπανδρέου κρύβεται.
Προσπαθεί να αποφύγει ο «πικρό ποτήρι», ελπίζοντας ότι θα ξεχαστεί ο «ολίσθημα» του.
Αυτό δεν δείχνει πολιτική εντιμότητα, πολιτικό θάρρος, διάθεση για ανάληψη ευθυνών, και λεβεντιά.
Ο κ. πρωθυπουργός είχε το «θάρρος» να πει ψέματα. Αλλά δεν έχει το θάρρος να ζητήσει συγνώμη.
Ο κ. Πρωθυπουργός, πρέπει να μάθει ότι δεν εξελέγη ανακριτής, εισαγγελέας, δικαστής, και οι ιατροδικαστής. Πρέπει να μάθει, ότι τις δικαστικές αποφάσεις της απαγγέλει η δικαιοσύνη. Πρέπει να μάθει ότι δεν είναι ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Human Rights Watch, αλλά ο Πρόεδρος της κυβερνήσεως.
Ο κ. Πρωθυπουργός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, να απολογηθεί ενώπιον του ελληνικού λαού, να εξηγήσει, ποιος και γιατί τον «παρέσυρε», και πρέπει να βρει το «θάρρος», να πάει στο αστυνομικό τμήμα της Νικαίας, να σφίξει το χέρι των αστυνομικών, και να τους ζητήσει προσωπικά συγγνώμη.
Αυτό θα έκανε κάθε άνθρωπος με φιλότιμο. Κάθε Άνδρας.

Ο κ. Καρατζαφέρης «ξέχασε», να του τα θυμίσει αυτά.

Οι «αριστεροί Καππαδόκες», που είναι ένοχοι, μέχρι «τα αυτιά» για την κατασκευή της «κατηγορίας», (για το επικοινωνιακό πραξικόπημα), έχουν κάθε λόγο να θέλουν να «ξεχαστεί», αυτή την υπόθεση.

Εμείς θα φροντίσουμε να μην ξεχάσει κανείς, το τεράστιο ολίσθημα του πρωθυπουργού, και τους χαφιέδες της «μαύρης προπαγάνδας» .
Θα συνεχίσουμε να επιμένουμε ότι ο πρωθυπουργός, πρέπει να ζητήσει συγνώμη.
Θα συνεχίσουμε να επιμένουμε, ότι η δικαιοσύνη, πρέπει να αναζητήσει τους πλαστογράφους, τους ψεύτες, τους ψευδομάρτυρες, τους παπαγάλους, τους οργανωτές , τους καθοδηγητές , τους χορηγούς , και τους ηθικούς αυτουργούς, επικοινωνιακού πραξικοπήματος, για να τους τιμωρήσει.
Η υπόθεση της Νίκαιας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχαστεί.
Η πέμπτη φάλαγγα. τα χαλκεία της, και οι «σκοτεινές δυνάμεις», που αποκαλύφθηκαν, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά από την Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: