Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν το ορεκτικό γιατί έρχεται ο τρίτος Γύρος

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας 

Ο λα(γ)ός στιφάδο εξέφρασε την γνώμη του και έστειλε στον αγύριστο τον Σύντροφο Τσιπρόφσκι. Ελλείψει άλλης τηλε-πρότασης, οι τηλεθεατές ψήφισαν Κούλη και Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα , διότι οι ινστρούχτορες του καθεστώτος, 
ο κ. Χατζηνικολάου, η κ. Στάη και η κ. Κοσσιώνη διαβεβαίωναν το αριστερό πόπολο ότι ο κ. Σαλβίνι, η Λεπέν, ο κ. Φάραντζ, ο κ. Όρμπαν και άλλοι θριαμβευτές των εκλογών είναι ακροδεξιοί και νεοναζί. Οι ευρωεκλογές ήταν δημοσκόπηση. 

Ο ΜΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2012, όταν ψήφισαν 6.476.751 πήρε 1.061.265, και τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν ψήφισαν 5.431.850 και πήρε 1.925.904. Στις ευρωεκλογές ψήφισαν 5.633.490 και ο ΜΥΡΙΖΑ πήρε 1.339.524 . 600.000 λιγότερους, και στις 7 Ιουλίου τώρα που άδειασε το «πουγκί» με τις παροχές θα είναι κοντά στο 1.000.000 .

 Ο Τσιπρόφσκι όπως και η συντρόφισσα Τερέζα, που αγοράζουν συνθήματα από το ίδιο μπακάλικο του Λονδίνου έχασαν και οι δυο. Και η Τερέζα δήλωνε ότι προσπαθούσε να κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο μία χώρα για τους πολλούς και όχι για τους λίγους».

 Η «Kapa Research» το βράδυ των εκλογών δίνοντας μάχη οπισθοφυλακών για τους Τεμπέληδες της εύφορης Κοιλάδας της ΕΡΤ υποσχόταν ότι ο άθεος ιουδαίος Τσιπρόφσκι θα έπαιρνε κατ’ ελάχιστο το 25,5% εκείνων που ψήφισαν. Ο στόχος ήταν να εμπεδώσει στους τηλεθεατές την πολιτική εικόνα του 25%.Στην πραγματικότητα έπεσε πολύ έξω. 23.7% έλαβαν μαζί με τους γύφτους, τους Πακιστανούς και τους 17χρονους. Η νέα κυβέρνηση, λοιπόν, θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Η Φιλελέ βάρδια της ξενοκρατίας. 
Η Φώφη προπσαθεί να τσιμπήσει κανένα ψήφο υποσχόμενη ότι θα βάλει φρένο στον Κούλη ενώ ο Βελόπουλος που προκρίθηκε στον τελικό της Γιουροβίζιον διαβεβαίωσε την αμερικανική πρεσβεία ότι δεν διεκδικεί κυβερνητικό ρόλο. Του αρκεί να είναι τηλε-αντιπολίτευση. 
Τα συνολικά ποσοστά του πολύμορφου και πολύχρωμου χώρου της Ευρώπης των Εθνών και των Πατρίδων που στις εκλογές του Μαΐου του 2012 ήταν 24.72%, έπεσαν πολύ χαμηλά. 275000 η Χρυσή Αυγή, 236000 ο Βελόπουλος και 400.000 όλοι οι άλλοι. Συνολικά κάτω από το εκατομμύριο. Όπως και να έχει, στον «τελικό της Γιουροβίζιον» στις 7 Ιουλίου θα τραγουδήσουν η Χρυσή Αυγή 
και η Ελληνική Λύση και θα πρέπει να εκφράσουν έναν προγραμματικό πολιτικό λόγο , με νέα συνθήματα, εάν θέλουν να προσεγγίσουν τους τηλεθεατές. Συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια θέλω να τους συμβουλεύσω να υποσχεθούν την παραπομπή όλων των βουλευτών και των Υπουργών του ΜΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε Ειδικό Δικαστήριο για Εθνική Αναξιότητα σύμφωνα με την Συντακτική Πράξη του 1945. Τους συμβουλεύω να ζητούν την προκήρυξη από τη Νεα Βουλή δημοψηφίσματος για την Συνθήκη των Πρεσπών.
 Συνιστώ ότι την επομένη των εκλογών θα πρέπει να υποβάλουν Πόθεν Έσχες όλα τα μέλη των φιλάνθρωπων ΜΚΟ που έφαγαν τον αγλέορα για να ταΐζουν τους δυστυχισμένος λαθραίους και όλα τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών ασύλου και Ιθαγενείας και πρέπει να γίνει έλεγχος για την αυθεντικότητα όλων των (πλαστών) δικαιολογητικών που βρίσκονται στους φακέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: