Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Περιμένοντας την επόμενη ημέρα και την κυβέρνηση των Φιλελέ

Του Σπύρου Χατζάρα 

Τα κομματόσκυλα του τεμπελχανίου, δίνουν την μάχη της επιβίωσης τους καθώς «η επόμενη μέρα» των συτιζόμενων στην ΕΡΤ φαίνεται μαύρη και οι βουλευτές του κυναιδοβουλίου γίνονται «μαλλιά κουβάρια» σε δημόσια θέα για τις τροπολογίες της ρεμούλας. Μέσα στον χαμό φρόντισαν και τους ηθικούς αυτουργούς της εκατόμβης στο Μάτι.
 Με το νέο Ποινικό Κώδικα, λίγο πριν φύγουν, η κόκκινη κυβέρνηση διέγραψε το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, για να γλυτώσουν οι δικοί της. Ο Εφιάλτης Αλιέκσι Τσιπρόφσκι , που παραμένει «παρατηρητής» στο εκμηδενιστικό Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, δήλωσε ευτυχής για την προδοσία της Πρέσπας και ετοιμάζεται να ανέβη στο Ικρίωμα απευθύνοντας πρόσκληση «στους προοδευτικούς πολίτες», του κεντρώου χώρου, που, δεν επιθυμούν μια δεξιά διακυβέρνηση και πολιτικές λιτότητας. 
Ο ΜΥΡΙΖΑ θα πάει στην κάλπη ως «προοδευτική συμμαχία» με το Κλεπτοπασόκ με στόχο να γίνει ο «προοδευτικός πόλος» απέναντι στο νεοφιλελεύθερο και συντηρητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, και να επανέλθει εν δόξη και τιμή μετά από 7-8 χρόνια, στο πλαίσιο της εναλλαγής στην εξουσία.
 Για τον Αλιέκσι Τσιπρόφσκι, το πράγματα είναι απλά, Ενώ αυτός έχει «ιδεολογία», και πιστεύει στα ανοιχτά σύνορα, σε μια κοινωνία χωρίς μητέρες και οικογένεια, στον εθνομηδενισμό και στην ελεύθερη κυκλοφορία των μουσουλμάνων πελατών των εργοδότων, νομίζει ότι οι ηλίθιοι της αγέλης των Πολλών θα τον ψηφίζουν για να ταΐζει τους τεμπέληδες του Κόμματος για να αποφύγουν τη λιτότητα της Μέρκελ και του ΣΕΒ. 
Η απατεώνισσα «Σια», στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας έκανε «Ρηματική Διακοίνωση», στο Βερολίνο και καλεί τη γερμανική κυβέρνηση σε διαπραγματεύσεις για την έμπρακτη ικανοποίηση «συγκεκριμένων πολεμικών επανορθώσεων και αξιώσεων», που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ελληνικό λαό, ως ζήτημα ηθικό και υλικό. 
Μόνο που οι «αποζημιώσεις» είναι κλειστό και ανύπαρκτο θέμα. 
Τους χαζούς προοδευτικούς διεφθαρμένους κεντροαριστερούς, που ως ψηφοφόροι μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έζησαν την διπλή προδοσία των ιδανικών και των ελπίδων τους, διεκδικεί και η «Ορφανή Πριγκίπισσα», που κληρονόμησε το Δουκάτο της Χαριλάου Τρικούπη χάρις στη φράξια του πατέρα της. Και η «φράξια Γεννηματά», που όμως δεν έχει τίποτα να προσφέρει , θα κριθεί στην κάλπη, στις 7 Ιουλίου. 
Οι φιλελέ στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της τρίτης μεταμνημονιακής εποπτείας της ψωροκώσταινας « καυτηριάζουν την καθυστέρηση εφαρμογής της κινητικότητας» που έσπρωχνε ως υπουργός του φον Αντωνάκη ο Κούλης και λένε ότι « λόγω αυξημένων προσλήψεων προσωρινά απασχολούμενων, πλεονάζουν 1.550 άτομα και ζητούν να μειωθεί το προσωπικό στο δημόσιο τομέα κατά 1.550 άτομα». Στην ίδια έκθεση οι φιλελέ στις Βρυξέλλες εκτιμούν ότι οι προεκλογικές παροχές του Τσιπρόφσκι θα κοστίσουν μεταξύ 1,1% και 1,4% του ΑΕΠ το 2019 και μεταξύ 1,2% και 1,5% του ΑΕΠ το 2020. αυτό είναι τα προεκλογικό πλαίσιο. Στην ατζέντα των βόθροκάναλων, δεν υπάρχει ούτε Μακεδονία, ούτε Λαθροεισβολείς, ούτε Τζαμί στον Βοτανικό, ούτε «Τζέισον –Αντιγόνη», ούτε αλλαγή φύλου σε δεκατετράχρονα, ούτε το πρεζεμπόριο , η Αλβανική Μαφία, και το αριστερό παρακράτος. 
Ούτε η Ολιγαρχία, ούτε η υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας, ενάντια στη Διεθνή Χούντα των Τράπεζων και την παγκόσμια Διακυβέρνηση, ούτε η πάλη ενάντια στα ΚΑΡΤΈΛ. 
Αυτή είναι η ατζέντα των λεγόμενων «ακροδεξιών» και των «νεοναζιστών». Ελπίζουμε να επικεντρωθούμε σε αυτά τα ζητήματα χάρις στα κόμματα που πήραν την πρόκριση στις 26 Μαΐου. Η ανάγκη ύπαρξης στην Βουλή μιας αντι-Ολιγαριχικής εναλλακτικής πολιτικής πρότασης ευθύνης και ανατροπής, που θα αγωνίζεται για την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αποκατάσταση της Συνταγματικής νομιμότητας, είναι πλέον επείγουσα εθνική ανάγκη και είναι δεδομένη τώρα περισσότερο παρά ποτέ.

 ΥΓ. Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου μου θυμίζουν τις εκλογές της 31ης Μαρτίου του 1946.Οπως και τότε ο αλαφιασμένος από την κομμουνιστική θύελλα λαός, ψηφισε μονοκούκι την «Ηνωμένη Παράταξη Εθνικοφρόνων», με 55,2%.
 Ο Κούλης και η παρέα του θα εισπράξουν μονοκούκι την λαϊκή οργή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: