Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Η Κόκκινη Αντιφασιστική Χρηματοπιστωτική Διεθνής και η Κοινοπραξία των ΣΥΡΙΖόφσκυ

Στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, οι Σέρβοι, τίμησαν τον προηγούμενη εβδομάδα τη μνήμη του Αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στους Γερμανούς Κατακτητές και τους Κομμουνιστές, τον Ντράζα Μιχαήλοβιτς, με αφορμή την επέτειο της σύλληψης του, από την Γιουγκοσλαβική ΟΠΛΑ. Στη συνέχεια, ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε.

 Ο αμερικανός πρέσβης, ο Βρετανός Πρέσβης, ο πρέσβης της ΕΕ , και οι μουσουλμάνοι Αντιφασίστες, ζήτησαν να απαγορευτούν οι «γιορτές μίσους» και να απαγορευτεί στους φασίστες να προκαλούν. Το μοτίβο είναι απλό. Όλοι οι Σέρβοι, είναι Εθνικιστές και επομένως φασίστες, ενώ οι μουσουλμάνοι είναι Αντι- Φασίστες, και κληρονόμοι του ανεκτικού Τίτο. 

Ο Κομμουνισμός, έφυγε από τη «Ανατολή», και βασιλεύει πλέον στη Νέα Υόρκη, τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο. 

¨Όπως το έλεγε ο Ρακόφσκι στην «Κόκκινη Συμφωνία», «η χρηματοπιστωτική Διεθνής, και ο Κομμουνισμός έγιναν ένα. Δηλαδή, οι «Κοσμοπολίτες ΑΘΕΑΤΟΙ». Οι Κοσμοπολίτες ΑΘΕΑΤΟΙ, απορρίπτουν , δεν αποδέχονται και δεν αναγνωρίζουν οτιδήποτε εθνικό. 

Σε ότι αφορά την απόρριψη του εθνικού κράτους υπάρχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα θέσεων ανάμεσα στον κομμουνιστή- διεθνιστή, και τον κοσμοπολίτη-τραπεζίτη. Και οι δύο, με διάφορα προσχήματα και μέσα , αγωνίζονται εναντίον του εθνικού αστικού κράτους που το απορρίπτουν και ως εκ τούτου είναι Αναρχικοί. ΑΝΤΙ-ΦΑ και Ρουβίκωνες. Αλλά, λατρεύουν την εξουσία του χρήματος. Το χρήμα είναι αυτοσκοπός. 

Ο Κομμουνισμός και ο Τεκτονισμός είναι αδελφά εργαλεία που προπαγανδίζουν την «πρόοδο», απέναντι στην «συντήρηση» την «ανθρωπιά, απέναντι στον «Φασισμό και την αδικία», την «ισότητα», απέναντι στην «ανισότατα» και «καθολική αδελφότητα», απέναντι στο μίσος. 

Αυτό ακριβώς είναι το πρόγραμμα της «Αντιφασιστικής Κοινοπραξίας των ΣΥΡΙΖόφσκυ», που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές του 4ου Ράιχ ως «Προοδευτική Συμμαχία». 
Θα μπορούσε να είναι και «Φιλάνθρωπη Αδελφότητα». 

Η Κόκκινη Χρηματοπιστωτική Αντιφασιστική Διεθνής και η Κοινοπραξία των ΣΥΡΙΖόφσκυ, είναι ένα και το αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι οι ΑΘΕΑΤΟΙ και Κοσμοπολίτες άρχοντες του χρήματος, δεν υπήρξαν ποτέ χριστιανοί.

 Ο Χριστιανισμός, είναι ο μόνος πραγματικός εχθρός τους. Οι «Επενδυτές», που προωθούν τον πραγματικό κομμουνισμό , είναι οπαδοί μιας αρχαίας και «ανώτερης φιλοσοφίας». Ακολουθούν τον Μπαρούχ Σπινόζα, που ίδρυσε την αθεϊστική εκδοχή του ιουδαϊσμού. 
Ο σκοπός του Τεκτονισμού και του Κομμουνισμού είναι ο θρίαμβος της Κόκκινης Χρηματοπιστωτικής Αντιφασιστικής Διεθνούς. Στοές και Αριστερά Κόμματα είναι στο ίδιο χαράκωμα, όπως ο Πάκυς με τον Αλιέκσι. Η ψευτοαντίθεση, Κομμουνισμός στην Μόσχα, Καπιταλισμός στην Νέα Υόρκη, λύθηκε από το 1989, και η Νέα Σύνθεση, η «Αλήθεια», είναι το Σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ, που δεν είναι Κράτος, αλλά μια «μη κυβερνητική» διεθνιστική γραφειοκρατία, και μια Ιουδαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Για αυτούς θα ψηφίσουν τα ευρω-πρόβατα, στις 26 Μαΐου. Σε αυτές τις εκλογές, στις οποίες δεν κρίνεται απολύτως τίποτα, δεν υπάρχουν ιδέες, και προγράμματα. Ότι και να ψηφίσουμε, δεν επηρεάζει τον αδιαφανή τρόπο επιβολής των θελήσεων των ΑΘΕΑΤΩΝ , από το Ευρω-ιερατείο. Η επιλογή είναι απλή.
 Από την μια το Εθνικό και από την άλλη το Διεθνιστικό. 
Τα «Ανοιχτά σύνορα», η κατάργηση της μισητής οικογένειας, επειδή είναι το κύτταρο της αντίστασης στην παγκόσμια εξουσία των Παρασίτων, και επικράτηση της «ελεύθερης συμβίωσης», και των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων , που θα υιοθετούν παιδιά. Κατάργηση της θρησκείας, αφού ο χριστιανικός πολιτισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Κατάργηση της έννοιας του έθνους, το «παγκόσμιο δικαστήριο», η «παγκόσμια φορολογία», το «πρωτόκολλο του Κιότο», οι πανδημίες και οι αναγκαστικοί Νόμοι, «για την προστασία των Εβραίων», που απαγορεύουν κάθε κριτική στο σύστημα, Η «παγκόσμια διακυβέρνηση», δηλαδή, που είναι ο επικυρίαρχος του πολίτικου συστήματος κάθε χωράς και της πραγματικής οικονομίας στο σύνολο της.

 Η χρηματοπιστωτική Ελίτ, οι «αγορές», ελέγχουν τα φέουδα μέσα από την Κεντρική Τράπεζα, που λειτυργεί με μυστικές συμφωνίες που κλείνονται στο περιθώριο των ιδιωτικών συναντήσεων των «Κλαμπ» και των «Συνεδρίων». 
Το «ευρωοτόξο», το συναποτελούν του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το οποίο τα πρακτορεύει στη Ελλάδα ο Κούλης, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο τα πρακτορεύουν στη Ελλάδα η Φώφη και το Αβάπτιστο της Μαργαρίτας, οι Φιλελέ, οι Πράσινοι και οι Αριστεροί. Αυτούς τους πρακτορεύει η «Συμμαχία Προοδευτικοί, Λαμόγια Εφιάλτες ΕΠΕ» του Αλιέσι. 
Ψήφος σε αυτούς , σημαίνει ένα πράγμα. Ψήφο στους Άρχοντες του Χρήματος. Αντίπαλος τους, είναι τα Εθνικά Κράτη και η Δημοκρατία. 
Δηλαδή όλοι όσοι εξυβρίζονται από το «ευρωπαϊκό Τόξο», ως Ακροδεξιοί, ως φασίστες και ως ακραίοι.

Σπυρίδων Χατζάρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: