Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Η Χούντα των Βρυξελλών και το ελληνικό μέλλον μας

 γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Σιγά τον αντιπρόεδρο που έδωσαν στον Κούλις. Ένας από τους οκτώ. Και του ανέθεσαν το χαρτοφυλάκιο για «την Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής», που σημαίνει όμως ανεκτικότητα, στην ομοφυλοφιλία, το Τσαντόρ, τον Μιναρέ, την Σαρία, τους λαθροεισβολείς, τη χασισοπρέζα. 

Ο «ευρωπαϊκός τρόπος ζωής», είναι κάτι σαν το «επιθηλίωμα». Ένας εύσχημος τρόπος για να πεις «Καρκίνος». 
Η ιδεολογική πλατφόρμα της Διεθνιστικής Τραπεζικής Χούντας είναι η υπεράσπιση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», του «περιβάλλοντος», και της «Δημοκρατίας», με όπλα τον Αντιφασισμό, τον Αντιρατσισμό, το Κράτος Δικαίου και τις «μεταρρυθμίσεις».Η ομοφυλοφιλία είναι Μεταρρύθμιση. 

Στο Σεράγεβο, οι ΝΑΤΟομοφυλόφιλοι, έκαναν παρέλαση με επικεφαλής τον (χαρούμενο) Αμερικανό πρέσβη που υποστηρίζει τις μεταρρυθμιστές, ενώ οι ΝΑΤΟισλαμιστές τους φώναζαν από γύρω «Αλάχ Άκμπαρ». 
Η Χάνα (Σόρος), του Βούτσιτς, που αισθάνεται «αγόρι», πήρε το κορίτσι της και πήγε επίσκεψη στο Λουξεμβούργο, όπου ο ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός Σαβιέ Μπετέλ, αισθάνεται κορίτσι και είναι ο πρώτος και μοναδικός αρχηγός κράτους παγκοσμίως που είναι παντρεμένος με άντρα. 
Η Χάνα με την γυναίκα της και ο Σαβιέ με τον άντρα του. Αυτός είναι «ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής», που θα προστατεύει ο «Μαργκρίτι», και θα προσπαθήσει να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους της Αλτερνατίβας, της Μαρίν και του Ματέο, ότι δουλεύει για «την Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής», όπως κορόιδεψε ο Κούλι, τους δικούς μας, που νόμιζαν ότι διαφωνεί με την Συμφωνία ΑΣΝΟΜ-ΣΝΟΦ-Τσιπρόφσκι. 
Και είπε ο μίστερ, που φορούσε Κιπά, ότι η Συμφωνία που υπογράφηκε στους Ψαραδες, «δεν είναι προδοτική».
 Το ίδιο κορόιδεψε τους Ιταλούς το «αντισυμβατικό» κίνημα του Καραγκιόζη, που πήρε τις ψήφους τους, για να κάνει κυβέρνηση με τον «συμβατικό» Ρέντσι. 

Οι «Φιλελέ» προχωράνε στην εφαρμογή της Συμφωνίας με την αναγνώριση «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας. 

«Ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής», είναι η κανονικότητα της ανηθικότητας, η κανονικότητα της ομοφυλόφιλης ψευτοοικογένειας, η κανονικότητα της αθεΐας, του σατανισμού και της πανθρησκείας των οικουμενιστών.

Οι «Ευρωπαϊκές Αξίες», στοχεύουν στην «ομογενοποίηση» μιας κοινωνίας καταναλωτών, πολυφυλετικής και πολυπολιτισμικής, χωρίς Θεό και Πατρίδα, αλλά με πιστωτική κάρτα, κινητό και εφαρμογές, που θα την διοικεί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, των Αγορών.
 Αυτός είναι ο Ευρω-πατριωτισμός, που προωθούν οι «Κοσμοπολίτες» και οι «διεθνιστές» που θέλουν να επιβάλουν την πολιτική τους, με τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και την τρομοκρατία του «Κράτους Δικαίου».

Ο «Ισλαμορατσισμός» και οι παρτιζάνοι του ΑΣΝΟΜ που έκαψαν την ελληνική σημαία στην Μελβούρνη και οι συνοδοιπόροι τους δεν διώκονται! Το «κήρυγμα μίσους» κατά των Ελλήνων κατά των Ορθοδόξων και κατά των ετεροφυλόφιλων δεν τιμωρούνται! Ο ρατσιστικός λόγος εναντίον των Ελλήνων και των ετεροφυλόφιλων οι οποίοι είναι αντικείμενο διωγμού, δεν διώκονται!
 Τα κηρύγματα μίσους των «Κοσμοπολιτών» κατά της Πατρίδας και της θρησκείας δεν τιμωρούνται!

Απέναντι σε αυτούς πρέπει να αντιτάξουμε ένα ΕΝΩΤΙΚΟ Πατριωτικό Κίνημα.

Η Ελληνική Αναγέννηση, η νέα Παλιγγενεσία είναι η λύση για τη συντριβή και τον αφανισμό των ιμπεριαλιστικών Κέντρων και των περιούσιων Τραπεζιτών που διαγουμίζουν την Πατρίδα μας και το Έθνος. 

Το μέτωπο των Πανελλήνων.

 Υποστηρίζουμε το Εθνικό Κράτος. Αγωνιζόμαστε για την Εθνική Ανεξαρτησία, για τη Λαϊκή Κυριαρχία, και την Κοινωνική Απελευθέρωση. Για να επανέλθει η Εξουσία στον Ελληνικό Λαό και να ανατραπεί η Ολιγαρχική Ελίτ που τον δυναστεύει. Θέλουμε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντας των Τραπεζιτών. 

ΥΓ. Η Συμφωνία της μικρής Πρέσπας των Ζάεφ-Τσιπρόφσκι δεν είναι «επιζήμια». Είναι Προδοτική. Και εκείνοι που την υπέγραψαν και εκείνοι που την ψήφισαν, πρέπει να δικαστούν για το αδίκημα της Εθνικής Αναξιότητας σύμφωνα με την 6η και την 12η Συντακτική Πράξη του Ιανουαρίου 1945.... 

(Δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Κόσμο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: