Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιουλίου είναι κατάφορα νόθο και πλαστό.

 Οι εκλογές πρέπει ακυρωθούν και να επαναληφθούν με εχέγγυα σεβασμού της λαϊκής κυριαρχίας

 γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας 

Η ουσία της Δημοκρατίας είναι ο σεβασμός της λαϊκής βούλησης. Η νοθεία αποτελεί παραβίαση της λαϊκής κυριαρχίας και όλοι μας σύμφωνα με το σύνταγμα έχουμε καθήκον να την υπερασπιστούμε . 
Η εκλογονοθεία στην ελληνική πολιτική έχει μακρά ιστορία. 
Στο νόθο δημοψήφισμα Κονδύλη το 1935, με την αποχή των Δημοκρατικών, ψήφισαν 1.527.714 ψηφοφόροι. Τον επόμενο χρόνο στις (τίμιες) εκλογές του 1936, που έκανε ο επανελθών Γεώργιος, με τη συμμετοχή των «βενιζελικών» , ψήφισαν μόνο 1.278.085. Στις εκλογές του 1946 , ψήφισαν 1.121.693. 

Στο δημοψήφισμα του 1946, αναστήθηκαν και οι νεκροί τη Πίνδου και οι νεκροί του Μελιγαλά, και ψήφισαν 1.679.813. Στις εκλογές του 1961 ψήφισαν και τα δέντρα. Η νοθεία κάποτε, γινόταν με τον εξαναγκασμό του ψηφοφόρου . Μετά ανακαλύφθηκε το παραγέμισμα. 
Ύστερα ήρθε το διφασικό. 

Άλλη φάση η ψηφοφορία και άλλη η καταμέτρηση. Στην ηλεκτρονική εποχή, οι εκλογές έγιναν τριφασικές. Ψηφοφορία, η μια φάση, η καταμέτρηση στο εκλογικό τμήμα η δεύτερη, η διαβίβαση του αποτελέσματος στην εταιρεία που μετράει και η ανακοίνωση των «συγκεντρωτικών» είναι η Τρίτη φάση. 
Τώρα η νοθεία γίνεται στην διαβίβαση και την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων. Σε αυτή τη φάση , «η Κοκκινοπαναγιά η μπολσεβίκα έκανε το θαύμα της». 

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, που κυριάρχησε η «πόλωση», βρέθηκαν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 5.649.332 «έγκυρα» ψηφοδέλτια. Στις ευρωεκλογές στις 26 Μάιου , 42 ημέρες πριν, που ήταν «χαλαρές», και δεν υπήρξε «φανατισμός» είχαν βρεθεί 5.656.119 έγκυρα. 6787 περισσότερα.
 Στις ευρωεκλογές τα 4 συστημικά κόμματα του «ευρωαμερικανικού» τόξου, είχαν μαζέψει 69.94%. Στις 7 Ιουλίου, έλαβαν 84,78%.
 Ο «δικομματισμός», από το 56,87% εκτινάχτηκε στο 71,38% όπως προέβλεπαν οι γκαλοπατζήδες, και το ευρωπαϊκό παραμαγαζο της Cia , που «ήξερε» , 
ότι ο ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ θα έπαιρνε 28,4% . 
Και η Κεντρική Υπηρεσία του Λάγκλευ «έπεσε μέσα» 100% . 
Βάλανε και τον Μπαρούχ στην βουλή. 

Ο Τσιπρόφσκι, από τους 1.343.595 ψήφους ανέβηκε στους 1.781.174. 
Τέτοια ξαφνική μεταστροφή μέσα σε 42 ημέρες δεν έχει υπάρξει ποτέ σε καμιά εκλογική μάχη. Ελληνική η ξένη. Η νοθεία και η απάτη είναι αυταπόδεικτες.

 Ο Τσιπρόφσκι πάντως, είχε προαναγγείλει ,από το Ηράκλειο, το «παραφούσκωμα» της Κάλπης, με ψηφοδέλτια ΜΥΡΙΖΑ. 

Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ έλαβε 1.926.526 ψήφους και τον Ιούλιο του 2019, 1.781.174 ψήφους. Δηλαδή, μετά από σχεδόν 4 χρόνια κυβέρνηση, και μετά την προδοτική συμφωνία της μικρής Πρέσπας
 ο ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ έχασε μόλις 145.352 ψήφους. Αυτό υπερβαίνει ότι ξέρουμε για την πολιτική. Είναι μια θρασύτατη απάτη, μπροστά στα μάτια όλων. 

Ο ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ, δεν υπέστη, μεταφραζόμενη σε απόλυτους αριθμούς ψήφων, ούτε καν τη φυσιολογική κυβερνητική φθορά. Στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019, που έγιναν με καθαρά κομματικές επιλογές υποψηφίων αλλά και καθαρά κομματική ψήφο, στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία περιλαμβάνει 7 νομούς, (Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής), ο υποψήφιος του ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ κ. Γιαννούλης, έλαβε, λόγω της καθίζησης που υπέστη ο ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ μετά την προδοτική Συμφωνία Ζάεφ-Τσιπρόφσκι των Πρεσπών ,105.710 ψήφους, με μέσο όρο ποσοστού, 11,33%. Ένα μήνα μετά, επαναλαμβάνω, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ, ο ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ στις βουλευτικές εκλογές και στους ίδιους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβε 259.492 ψήφους, με μέσο όρο ποσοστού, 25,79%. 

Μόλις μέσα σε 42 ημέρες ο ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ, έλαβε στην Κεντρική Μακεδονία, 153.782 ψήφους παραπάνω από την κομματική επιλογή στις Περιφερειακές εκλογές, ανεβάζοντας το ποσοστό του κατά 14 ποσοστιαίες μονάδες, στο 25,79% !!!! Τι άλλαξε σε μόλις ένα μήνα και οι ίδιοι που καταψήφισαν την κομματική επιλογή του κ. Γιαννούλη, υπερψήφισαν τον ΜΥΡΙΖΑ/ΣΝΟΦ; 

Η Κοκκινοπαναγιά η μπολσεβίκα και το Λάγκλευ έκαναν το θαύμα τους. 

Στις δημοτικές εκλογές , ο συνδυασμός της υποψηφίας Δημάρχου του ΜΥΡΙΖΑ συντρόφισσας Κατερίνας Πούλου έλαβε 16.666 ψήφους. Σαν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, η κ. Πούλου, έλαβε 28.049 σταυρούς. Η συντρόφισσα Κατερίνα πήρε μόνη της, σχεδόν διπλάσιους ψήφους, από ό,τι πήρε ολόκληρος συνδυασμός για τις Δημοτικές εκλογές!!! 

Δηλαδή, οι Θεσσαλονικείς, ψήφισαν για βουλευτές, αυτούς που δεν ήθελαν για Περιφερειάρχη και Δήμαρχο!!!! Επειδή η καλπονοθεία των ΜΥΡΙΖΟΣΝΟΦ στις 7 Ιουλίου είναι αυταπόδεικτη, με το ηλεκτρονικό παραγέμισμα της κάλπης με 440.000 πλαστές ψήφους , οι εκλογές πρέπει να ακυρωθούν και να επαναληφθούν, με εχέγγυα που θα διασφαλίζουν το καθαρό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα είναι σαφές ότι επειδή δεν μπορούσαν να αυξήσουν τον αριθμό των ψηφοφόρων, έκαναν αφαίρεση. 

Αυτές οι 440.000 ηλεκτρονικές ψήφοι που προστέθηκαν στον Τσιπρόφσκι αφαιρέθηκαν από άλλους συνδυασμούς. 

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου είναι απολύτως εικονικό. Νόθο και πλαστό. Η ακύρωση, και επανάληψη των εκλογών σημαίνει ότι πρέπει να διεξαχθούν εκλογές με το νομικό πλαίσιο που ίσχυε στις 7 Ιουλίου.

 Και προηγουμένως, θα πρέπει να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο οι εκλογικοί κατάλογοι, και να δοθεί προθεσμία τριών μηνών στους πολίτες να καταθέσουν ενστάσεις κατά της εγγραφής παράνομων ψηφοφόρων. Και θα πρέπει να νομοθετηθεί η ανάρτηση στο διαδίκτυο ανά δυο ώρες, από την κάθε εφορευτική επιτροπή σε κάθε εκλογικό τμήμα του αριθμού των εκλογέων που ψήφισαν, ώστε να μην μπορεί μετά να προστίθενται ψήφοι στα συγκεντρωτικά, και κάθε εφορευτική επιτροπή πρέπει να αναρτά στο διαδίκτυο το εκλογικό της αποτέλεσμα ώστε να μην μπορεί να γίνονται αλλαγές στα συγκεντρωτικά. 

Ότι ψήφισε ο λαός στη κάλπη και όχι «ότι θέλει το Λάγκλευ στον Κομπιούτερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: