Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Οι δεξιοί Μπίλντερμπεργκ συνεχίζουν την κατεδάφιση της Ελλάδος που άρχισαν οι εκσυγχρονιστές Μπίλντερμπεργκ και την συνέχισαν οι αριστεροί Μπίλντερμπεργκ

Του Σπύρου Χατζάρα 

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία που ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που οργάνωσαν οι ΗΠΑ και εξετέλεσαν σε δύο φάσεις, η αμερικανόδουλη Χούντα και η αμερικανόδουλη κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας των Καραμανλή-Μαύρου, έκλεισε τον κύκλο της με την εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών. Μετά το 2009 μπήκαμε στην εποχή των μνημονίων, και δέκα χρόνια μετά πρέπει να εξοφληθούν τα «γραμμάτια» .
 Οι ΑΘΕΑΤΟΙ παγκόσμιοι κυβερνήτες , οι Σόρος και οι Μπίλντερμπεργκ, θα συνεχίσουν και το 2020 τον καθημερινό εποικισμό του τόπου μας με καταναλωτές «χωρίς πατρίδα», για να οικοδομήσουν μια «πολυπολιτισμική» «ανεκτική» Ανοιχτή κοινωνία, που θα εγγυάται το δικαίωμα στην τεμπελιά, το δικαίωμα στην πρέζα, το δικαίωμα στην αρπαγή κλοπή, στην ψευτιά, και στην «πουστιά». Τα σύνορα δεν φυλάγονται. Λαθρέμποροι, δουλέμποροι, χασισέμποροι, ληστέs, μαστροποί, οργιάζουν.
 Η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας μας έχει ήδη μεταβληθεί δραματικά με την συνεχή ανεξέλεγκτη είσοδο «δυστυχισμένων μουσουλμάνων οικονομικών μεταναστών». 
Οι «πωλείτες» έχουν εγκαταλειφτεί στην τύχη τους και στο «έλεοs» των Ρομά, των Αλβανών, των Νιγηριανών, των Πακιστανών και κάθε εγκληματικής συμμορίας. 
Οι δεξιοί Μπίλντερμπεργκ συνεχίζουν την κατεδάφιση της Ελλάδος που άρχισαν οι εκσυγχρονιστές Μπίλντερμπεργκ και την συνέχισαν οι αριστεροί Μπίλντερμπεργκ .
Ο Κούλης, για να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους του, πήγε με τις κάμερες στο κέντρο εκπαίδευσης της ΕΛΑΣ στο Μαρκόπουλο και είπε ότι «ο λαός ζήτησε ασφάλεια», και ότι «έβαλε στοίχημά να καταστήσει τις γειτονιές ασφαλείς». Έρχεται και το πλήρωμα του χρόνου για την αναθεώρηση της Λωζάννης, όπως ζήτησε η Τουρκία το 1973, ώστε να λάβει η Άγκυρα «τοις μετρητοίς» τα νόμιμα δικαιώματά της, που αναγνώρισε η Ελληνική ΨωροΕλίτ με τη συμφωνία Σημίτη- Ντεμιρέλ της Μαδρίτης που την έγραψε η αμερικανική διπλωματία για να τακτοποιήσει την κατάσταση στο Αιγαίο. 
Το Κούλις έχει συμβόλαιο να ρυθμίσει το Κυπριακό και να δώσει στην Τουρκία ότι αποφασίσει το Βαθύ Κράτος Δικαίου, που τον διόρισε φοροεισπράκτορα στην αποικία υπό ορισμένους όρους.
 Οι «Κόκκινες γραμμές» είναι για τους χαζούς τηλεθεατές. Από την μια η Λιβύη και ο Πόλεμος. Από την άλλη η Συμμαχία . η Χάγη και οι «μεταρρυθμίσεις» με βάση τις οποίες ο Κούλις και η μητέρα του ελπίζουν να πείσουν τους «Ευρωπαίους εταίρους», να μειώσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα για να προχωρήσει σε στοχευμένες φοροελαφρύνσεις , αλλά σε βάθος 4ετίας. Φοροελαφρύνσεις και επιδόματα για τους χαζούς και αλαφιασμένους τηλεθεατές. Μπροστά στο χάος που μας οδήγησε το αμερικανόδουλο τόξο, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις . 
Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών, οι Έλληνες, δεν χωριζόμαστε σε «αριστερούς» και «δεξιούς», ούτε σε Βενιζελικούς και Βασιλόφρονες, ούτε σε «προοδευτικούς» και «αντιδραστικούς». Σήμερα ,όλοι όσοι αισθανόμαστε και είμαστε Έλληνες παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία.Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα. Σήμερα η διαχωριστική γραμμή περνάει ανάμεσα στους τίμιους και τους λωποδύτες της Κλεπτοκρατίας της Φαυλοκρατίας της Καρτελοκρατιας και της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελιτ. 
Ανάμεσα στους ηθικούς και τους ανήθικους. Ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες διεθνιστές και στους προδότες ,ανάμεσα ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους καταναλωτές πρόβατα, και τους χαζούς τηλεθεατές Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που απειλεί την ύπαρξη μας είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας , ώστε να προστατέψουμε το έθνος, και για να ανοίξουμε το δρόμο που οδηγεί στην αδέσμευτη λαϊκή κυριαρχία και την πραγματική δημοκρατία. Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να σταματήσουμε τη λαθρομετανάστευση, και να ανακτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας. 
Και πάνω από όλα χρειαζόμαστε μια πνευματική επανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: