Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ο πλειοψηφικός συνασπισμός του Ουράνιου Τόξου και το Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα

Του Σπύρου Χατζάρα

 Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι «κανονικοί» άνθρωποι, αυτοί που δούλευαν και ζούσαν από τον ιδρώτα τους ψήφιζαν Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. 
Οι «περισσότεροι», οι τεμπέληδες, οι απατεώνες, τα ανθρώπινα δι
καιώματα, ( μαύροι, ισπανόφωνοι, πούστηδες λεσβίες, χασικλήδες, πρεζάκηδες , κλπ, συγκροτούσαν τον συνασπισμό του Ουράνιου Τόξου, και ψήφιζαν τους υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος, που εκφράζει το Βαθύ Κράτος και τους Αθέατους. 
Αυτός ο πλειοψηφικός Συνασπισμός του Ουράνιου Τόξου, είναι η βάση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, και από αυτή την «προοδευτική βάση» προέρχεται η Ενωτική Κατίνα που διάλεξε ο Κούλι , για να εκφράσει την δημοκρατική πατρίδα του Γκρηκ Φρηκ Γιανίς. Πάντως όπου ακούμε για «Προοδευτικός» πρέπει να κουμπωνόμαστε και να κράταγε μικρό καλάθι. ς ήμουν και γέρασα. 
Ο προοδευτισμός είναι ο ιδεολογικός φερετζές του απατεώνα και αγράμματου καθηγητή, του δικαστικού που δεν ξέρει το δίκαιο, του άθεου, του σεξουαλικά διεστραμμένου , του πιστού πελάτη του Χόλυγουντ, των διαφημίσεων, και των μυαλοπώληδων. Κουτσοί στραβοί , προοδευτικοί Μπίλντερμπεργκ.
Συνασπισμός του Ουράνιου Τόξου.
 «Προοδευτικός», είναι κάθε «αντιρατσιστής δουλέμπορος» και κάθε παλιάνθρωπος όπως ο αλβανός χασισέμπορος Ράμα. «Προοδευτικός», είναι κάθε «Αριστερός» «διανοούμενος» με «δεξιά τσέπη» και δεξιό πορτοφόλι, που έχει πουλήσει, την ψυχή του στον τραπεζικό διάβολο, και στο ΝΑΤΟ. 
Για αυτό, η προοδευτικά νομενκλατούρα στα βωθροκάναλα και τα γυφτοκάναλα της σκατέ Ολέ, πατρίδας του Γκρηκ Φρηκ Γιανίς, συμφώνησαν ότι , κάθε προοδευτικός εαμοβούλγαρος και κάθε προοδευτικός χλιμίτζουρας μπορεί να στείλει μήνυμα στον «συνάνθρωπο» με μια μολότοφ ή με έναν τσιμεντόλιθο, αλλά απαγόρευσαν το μήνυμα υπέρ της ζωής και κατά των εκτρώσεων. Όπως έχω επανειλημμένα τονίσει , ο κομμουνιστής, ο αριστερός , ο τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο τροτσκιστής, είναι, «προοδευτικοί» που πιστεύουν πως το έγκλημα, οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη», που είναι αποφασισμένος να σφάξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική του. Σε αυτούς προσκολλάται η πολυπληθείς κατηγορία των βλακών και συγκροτούν μαζί με τους Φαύλους, και τους παλιάνθρωπους, τον πλειοψηφικό συνασπισμό του Ουράνιου Τόξου. Πάρτε παράδειγμα το ΝΑΤΟκομουνιστικό καθεστώς του μαφιόζου Μίλο στο Μαυροβούνιο.
 Ψήφισαν με οδηγίες του ΝΑΤΟ ένα «μπολσεβίκικο» νόμο για να αρπάξουν εκκλησίες και μοναστήρια και να ανοίξουν το δρόμο στους Αλβανούς να εθνικοποιήσουν τα σερβικά μοναστήρια στο Κόσσοβο.
 Το «ΝΑΤΟκομμουνιστικό» καθεστώς του Μαυροβουνίου δεν απάντησε στις κινητοποιήσεις του λαού που ζητά να αποσυρθεί ο νόμος που ψήφισαν οι Κόκκινοι παλιάνθρωποι , αλλά υποστήριξε ότι ως νατοϊκή χώρα, υφίσταται (ρωσική) επίθεση, και είπε ότι «οι Λιτανείες των εικόνων είναι ανατρεπτική δραστηριότητα». Ο κομμουνιστής ασφαλίτης Ντούσκο Μάρκοβιτς που έγινε πρωθυπουργός είπε ότι το Μαυροβούνιο , «αντιστέκεται στην επιθετική εκστρατεία διαφόρων μέσων ενημέρωσης που έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση του Κράτους». 
Ο Μάρκοβιτς σαν καλός κομμουνιστής είπε ότι κυβέρνηση παραμένει ανοικτή σε διάλογο χωρίς αποκλεισμούς με όλες τις θρησκευτικές κοινότητες, για την εφαρμογή του Νόμου για την ελευθερία του θρησκεύματος. 
Δηλαδή να μιλήσει με τους μουσουλμάνους και τον Πάπα για τον διαμοιρασμό των «ιματίων» της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Γνήσια δημοκρατικά και προοδευτικά κόλπα των παλιάνθρωπων. 
«Όπως είδατε τις τελευταίες εβδομάδες, παρά τον μεγάλο αριθμό ανατρεπτικών δραστηριοτήτων , που αντιμετωπίσαμε κατορθώσαμε να διατηρήσουμε την ασφάλεια της κοινωνίας μας», είπε το Κομμούνι. Ενδιαφέρον έχει, ότι όλοι οι δεξιοί βουλευτές του Κούλις παραμένουν σιωπηλοί και τα βωθροκάναλα και τα γυφτοκάναλα της σκατέ Ολέ, πατρίδας του Γκρηκ Φρηκ Γιανίς, δεν έχουν αναφερθεί καθόλου στα όσα γίνονται στο Μαυροβούνιο. Απέναντι στον πλειοψηφικό συνασπισμό του Ουράνιου Τόξου των προοδευτικών παλιανθρώπων, πρέπει να αντιτάξουμε έναν ευρύ πατριωτικό Συνασπισμό όπως έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ. 
Χρειαζόμαστε ένα Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα των Τιμίων, των Καλών Ανθρώπων, αυτών που πιστεύουν, στον Θεό, στην Οικογένεια και στην Πατρίδα. Έναν Πατριωτικό Συνασπισμό ώστε το ελληνικό έθνος σύσσωμο, να αποκρούσει τους σχεδιασμούς και τις μεθοδεύσεις των Κέντρων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, για τη νέα Ισλαμική κατάκτηση του Ελληνικού χώρου, για τον διαμοιρασμοί του Αιγαίου μα την Τουρκία για την Κύπρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, και την Ήπειρο. Χρειαζόμαστε ένα Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα για τον μεγάλο ελληνισμό. Να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των απανταχού Ελλήνων. Από την βόρειο 'Ήπειρο, τα Σκόπια , τον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη, ως τον Καύκασο, τη Ρωσία, το Καζαχστάν, και το Πακιστάν. 
Χρειαζόμαστε ένα Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα αντί- Ολιγαρχικό κίνημα που θα ακυρώσει την Ευρώπη των τραπεζιτών, και θα εκδιώξει τις 100 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο μας μαζί με την Παγκόσμια Διακυβέρνησης και τη Χούντα των Διεθνών Τραπεζιτών. Χρειαζόμαστε ένα Πλειοψηφικό Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα για Εθνική Ανεξαρτησία, για Λαϊκή Κυριαρχία, και Κοινωνική Απελευθέρωση. Για να επανέλθει η Εξουσία στον Ελληνικό Λαό και να ανατραπεί η Ολιγαρχική Ελίτ που μας δυναστεύει. 
Για μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: