Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Μάχη για να σωθεί η αυτοκρατορία του Κακού

Ο Βλαδίμηρος τώρα δικαιώνεται (1)
Ημερομηνία: 20/09/2008
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2047
«Οι κεφαλαιοκράτες θα μας πουλήσουν το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσουμε», είχε πει ο Βλαδίμηρος Ίλιτς και δικαιώθηκε. του Σπύρου Χατζάρα
Τα λαμόγια, οι αεριτζήδες χρηματιστές της Νέας Υόρκης, (Ιρλανδοί και Ιουδαίοι) πουλώντας «αέρα», οδήγησαν το σύστημα των Ροκφέλερ-Ρότσολιντ, στην πλήρη χρεοκοπία.

Το εμπόριο αέρα, είναι νόμιμο. Και επομένως «ηθικό», (όπως και η «αεριτζίδικη ιδεολογία»). Στον κόσμο των «Τσιφούτηδων» εμπόρων αέρα και χρήματος, ότι νόμιμον και ηθικόν. Αυτοί θα βράβευαν τον υπουργό offshore, για πολιτικό της χρονιάς. Στον δικό μας κόσμο, όμως που η κομπίνα θεωρείται ντροπή, αυτές οι «ηθικές» αξίες είναι για τα σκουπίδια.

Οι δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Πολιτείας, Άντριου Κουόμο στο CNN, άρχισαν έρευνες για πιθανή χειραγώγηση των μετοχών στο Χρηματιστήριο, η οποία μπορεί να έπαιξε ρόλο στην χρεοκοπία των Τραπεζών Lehman Brothers, και την απαξίωση των Goldman Sachs και Morgan Stanley.

Ο κ. εισαγγελέας είπε ότι θα ερευνήσει την « παράνομη ακάλυπτη πώληση μετοχών». Η οποία όμως είναι νόμιμη. Πώς θα κάνει το νόμιμο παράνομο, ο «προστάτης των Ρότσολιντ- Ροκφέλερ.

«Η ακάλυπτη πώληση δεν είναι παράνομη. Όμως αν διαδίδει κάποιος ψευδείς πληροφορίες με σκοπό να πέσει η μετοχή, αυτό δεν είναι σωστό», είπε ο «ιδιωτικοποιημένος φρούραρχος» του συστήματος.
Συνωμοσία ψάχνει δηλαδή. Την αλ-Κάιντα των αεριτζήδων. Διότι οι Ιρλανδοί και Ιουδαίοι χρηματιστές, είχαν το νόμιμο δικαίωμα να «τσακίζουν» τις επιχειρήσεις και τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο, αλλά όχι τα «όσια και τα ιερά» του συστήματος. Τις τράπεζες των Ροκφέλερ-Ρότσολιντ. Όσοι ιερόσυλοι επιτέθηκαν στην Σιών του τραπεζικού συστήματος θα τιμωρηθούν. Για να μην το ξανακάνουν.

Οι γιάπηδες, Δαβίδ και Ιακώβ, που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει οκτάωρο, επειδή, «οι αγορές», είναι ανοιχτές όλο το εικοσιτετράωρο, έκαναν αυτό που τους επιτρέπει το σύστημα, και το οποίο απαγορεύεται στους κοινούς θνητούς, σε όλους εμάς δηλαδή.

Πουλούσαν μετοχές που δεν είχαν, για να τις ρίξουν πιο κάτω, και να τις αγοράσουν μετά φθηνότερο για να τις παραδώσουν στους αγοραστές, και να κερδίσουν διάφορα. Έτσι κατέρρευσε το χρηματιστήριο Αθηνών, έτσι γεννήθηκαν η μεγάλη χρηματιστηριακή κρίση της Άπω Ανατολής,κλπ, τις οποίες πληρώσαμε και εμείς με αυξήσεις τιμών, επιτοκίων, με αυξήσεις ελλειμμάτων, και φόρων.
Οι « σορτάκηδες» αεριτζήδες οδήγησαν τις τιμές των μετοχών των τραπεζών, στην κατάρρευση, και επομένως η διαφορά χρηματιστηριακής αποτίμησης και χρεών της οδήγησε στη χρεοκοπία.

Όπως δηλαδή το είπε ο Βλαδίμηρος. «Οι κεφαλαιοκράτες πουλήσαν το σχοινί με το οποίο τους κρέμασαν».
Αν δεν υπήρχαν οι « σορτάκηδες» αεριτζήδες το σύστημα θα επανέρχονταν σταδιακά σε μια ισορροπία, από την κρίση των στεγαστικών δανείων, μέσα σε ένα χρόνο ,όπως το είχαν ρυθμίσει οι πάνσοφοι «προφήτες του Ισραήλ», Ρότσολιντ- Ροκφέλερ, και οι βοηθοί τους Τρισέ, Στρος-Καν, Μπίλντερμπεργκ κλπ.

Οι σορτάκηδες προκάλεσαν την κατάρρευση. Η κρίση όμως προκλήθηκε από την ανάγκη των εμπόρων του χρήματος, να κυκλοφορούν το προϊόν τους, να δανείζουν δηλαδή, και να δημιουργούν άϋλες αξίες, που θα απορροφούν τα τρισεκατομμύρια πράσινα χαρτοπετσέτακια που «γεννούσαν» ή ξερνούσαν οι τράπεζες του συστήματος Ρότσολιντ- Ροκφέλερ, για να αγοράζουν τον πραγματικό πλούτο των Εθνών.

Η κρίση βάθαινε μέρα με τη μέρα. Το εμπόριο «αέρα και χρήματος», ξεπέρασε τις διαστάσεις της πραγματικής οικονομίας. Μέχρι και το εμπόριο μολυσμένου «αέρα κοπανιστού» μας φόρτωσαν με το Κιότο.

Το χρήμα παρήγαγε χρήμα. Αυτό ήταν το «θείο Όραμα», των «προφητών του Ισραήλ», που μετανάστευσαν από την Γερμανία στις Ηνωμένες Πολιτείες με στόχο να κατακτήσουν τον Κόσμο διά του χρήματος και των τραπεζών.

Το σύστημα Ρότσολιντ- Ροκφέλερ για ένα αυτοπροστατευτεί γέννησε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και την επίθεση στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, για να χρηματοδοτήσει τα ελλείμματα του, από το έλλειμμα του αμερικανικού δημοσίου, που χρηματοδοτεί αφειδώς το τραπεζικό- στρατιωτικό- βιομηχανικό κατεστημένο.
Τώρα που η φούσκα έσκασε, ξέρουμε όλοι τις διαστάσεις της τεράστιας κλοπής πλούτου που έκαναν οι Ρότσολιντ- Ροκφέλερ από την ανθρωπότητα.Το τελευταίο τους χαρτί, ήταν το πετρέλαιο. Η απόφαση να το σπρώξουν στα 150 δολλάρια απέβλεπε στην αποκόμιση βραχυπρόθεσμων κερδών, στην «βουταρία» , που λέγαμε παιδιά, για να καλυφθούν οι πιεστικές ανάγκες σε ρευστό των τραπεζών τους. Το ίδιο έκαναν με τα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες. Αγοράζω φθηνά και πουλάω ακριβά. Ο κανόνας του δικού τους «θεού» .
Οι εισπράξεις των πετρελαιοπαραγωγών χωρών θα κατέληγαν στις δικές τους τράπεζες και θα ενίσχυαν την ρευστότητά τους. Τέλειο μεν , αλλά δεν τους βγήκε. Επειδή η αγορά δεν είχε πια χρήματα για να αγοράσει ακριβά. Έτσι προκάλεσαν την ύφεση που τους κατέστρεψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: