Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Η πρωτοχρονιάτικη επικοινωνιακή καταιγίδα

Σπύρος Χατζάρας


Ξαφνικά η «νέα, τολμηρή και προοδευτική κυβέρνηση», μας κατάργησε, πρωτοχρονιάτικα, σαν λαό και Έθνος, και μας μετέτρεψαν όλους σε παρέα. ¨Έκαναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κομφερανασιέ και τον έβαλαν σαν κακέκτυπο του μακαρίτη Γιώργου Οικονομίδη να μας πει. «Φίλοι μου αγαπημένοι». ...

Η λέξη «φίλος» παραπέμπει σε προσωπική σχέση με το άτομο. Και στην Ανοιχτή Κοινωνία (τους), υπάρχουν μόνο άτομα. Πελάτες-πολίτες. Κάτοχοι πιστωτικών Καρτών. Η μεγάλη μας φίλη ήταν άλλωστε η Εθνική Τράπεζα.

Η λέξη ¨Έλληνας σηματοδοτεί μια συλλογική ιδιότητα του ατόμου. Αλλά στην Ανοιχτή Κοινωνία δεν υπάρχουν Έθνη και λαοί, αλλά μόνο άτομα.

Τέρμα πια, το « Ελληνίδες και Έλληνες», στο διάγγελμά του προέδρου. Γίναμε όλοι Φίλοι. Μια παρέα. Έλληνες , Πακιστανοί, Αλβανοί, Τούρκοι, Μουσουλμάνοι, Αφγανοί, γίναμε μια μεγάλη παρέα Φίλων του Νέου-Πατριωτισμού και της «Ανοιχτής Κοινωνίας».
Ο Κάρολος δεν ντράπηκε και το διάβασε, σαν καλό φερέφωνο. Ο Παπούλιας απευθύνθηκε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του- σαν πρόεδρος της Ανοιχτής Κοινωνίας - στους ΦΙΛΟΥΣ του! (Jefry, Καρόλους, Ριχάρδους, Σαραγκούσηδες, Μπιρπίληδες, Δαμανάκηδες, Δραγώνες κ.λ.π.)

Άλλωστε η «επιστημονική» γνώμη ,της κομπογιαννίτισσας Θάλειας, είναι ότι δεν είμαστε Έλληνες , αλλά μας κατασκεύασαν.

Η Θάλεια έστειλε και τα Λαθρο(μουσουλμανόπουλα) της «διαπολιτισμικής εκπαίδευσης», να πουν τα (αρλαμπουνέζικα) κάλαντα στον πρωθυπουργό, για να αποδείξουν ότι , έχουν «ενσωματωθεί» κατά τεκμήριο, στην ελληνική κοινωνία. Μόνο που απέκλεισαν, καθαρά ρατσιστικά, τα μαυράκια, γιατί έτσι επέβαλε ο επικοινωνιακός χειρισμός.

Ο (ανελλήνιστος) Τζέφρυ έκανε την δήλωση της (νέας ) Χρονιάς.
«Η ψήφος των μεταναστών δεν αλλοιώνει το εκλογικό σώμα αλλά το ...αλλάζει».

(Ο Τζέφρυ νομίζει ότι η Ψήφος αλλοιώνεται, όταν μείνει και μετά την προθεσμία κατανάλωσης στο ψυγείο. Για αυτό και βιάζεται). salut-moi le platan et attend Nicolo.....(Χαιρέτα μου τον πλάτανο και Νικολό καρτέρει).


Τα ΔΟΛια νέα που προπαγανδίζουν ότι οι λαθρομετανάστες «ζούν τα προβλήματα των πόλεων», και επομένως πρέπει να ψηφίζουν , πήραν συνέντευξη από την Θάλεια, που μας δήλωσε: «le etat ce moi», και σφύριξε αδιάφορα το ,«δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω».

Ένας 30χρονος Χιλιανός που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, επιτέθηκε σε Έλληνα πολίτη με μια σιδερένια λάμα. Στον εισαγγελέα όμως, παραπέμφθηκαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. (Το θύμα της επίθεσης του Χιλιανού, αφέθηκε ελεύθερο, λόγω προτέρου έντιμου βίου). Για τον πρωτοχρονιάτικο βιασμό και τη δολοφονία 25χρονης Ελληνίδας , το σώμα της οποίας βρέθηκε σε (ανοιχτή) Παιδική Χαρά στο Γαλάτσι, έπεσε πέπλος σιωπής. Όπως και για τον βιασμό 33χρονης στην Λάρισα. Όπως και για τον 35χρονο αλλοδαπό που λήστευε και βίαζε Έλληνιδες. Όπως και για τον Αλβανό «μετανάστη», που βίαζε την 11χρονη ανιψιά του.

Η σοσιαλ-φασιστική λογοκρισία στο http://www.opengov.gr/ypes συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: