Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Βιάζονται να κάνουν την κρίση Ευκαιρία

Του Σπύρου Χατζάρα

O ελληνικός λαός στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 κατεδίκασε την διεφθαρμένη παρέα που κυβερνούσε, και πάνω από 3 εκ. πολίτες, εμπιστεύθηκαν την διακυβέρνηση στο Πασοκ για να βγάλει τη χώρα από την οικονομική κρίση.

Ο κ. Παπανδρέου και ο στενός του κύκλος , έκλεισαν μια μυστική συμφωνία με την Goldman Sahs, και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αυξηθούν τα επιτόκια δανεισμού της χώρας . Τη στιγμή που η Πολωνία και η Βραζιλία πληρώνουν για τα δεκαετή τους ομόλογα στα εθνικά τους νομίσματα , 6,09% και 6,16% αντίστοιχα , η Ελλάδα, «κατάφερε», με την βοήθεια της Moody’s, να διαθέσει πενταετή ομόλογα σε ευρώ με 6,20%!

Έκαναν την κρίση «Ευκαιρία» για το τραπεζικό Καρτέλ.

Ταυτόχρονα πριν πάρει καν ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Παπανδρέου έσπευσε στην Τουρκία και συμφώνησε με τον Ερντογάν σε διάλογο εφ όλης της ύλης των τουρκικών διεκδικήσεων σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
H συμφωνία και επισημοποιήθηκε με την επιστολή- απάντηση στον κ. Ερντογάν.

Η κυβερνητική θητεία ξεκίνησε με την επικοινωνιακή καταιγίδα για τον δήθεν βασανισμό του Πακιστανού λαθρομετανάστη στο Α.Τ της Νίκαιας και συνεχίστηκε με την διοργάνωση του διεθνούς Μολότοφ- πάρτι από τον κ.Χρυσοχοίδη.

Mε τους αγρότες στους δρόμους, να διεκδικούν το χαμένο τους «αύριο», και το 1 δίς από τα 28 των τραπεζών, τα καταστήματα να κλείνουν, και την ανεργία να καλπάζει, η κυβέρνηση, που διορίζει τους εκλεκτούς του συστήματος στις θέσεις των γενικών γραμματέων, φέρνει επειγόντως στη Βουλή, τρία νομοσχέδια που δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομική κρίση, και δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για τον λαό.

Τρία νομοσχέδια που αλληλοσυμπληρώνονται και που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επιβληθούν τα σχέδια και οι λύσεις, που έχουν επεξεργαστεί «Έξωθεν κέντρα»..

Τα νομοσχέδια, για την μαζική παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους , για τον Ολιγαρχικό «γερμανικό» εκλογικό νόμο, και για την ομοσπονδιοποίηση της Ελλάδας με τον «Καλλικράτη», δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα δημιουργούν καινούργια, για τον απλό Έλληνα.

Απέναντι στα τρία νομοσχέδια θα πρέπει να αντιπαρατεθεί ένα καθολικό, πανελλήνιο, και δημοκρατικό μέτωπο.
Με το «λαθρονομοσχέδιο» προσθέτουν 1.800.000 ψηφοφόρους στο εκλογικό σώμα, και κάνουν 300.000 αλλοδαπούς (μουσουλμάνους στην συντριπτική πλειοψηφία τους) Έλληνες πολίτες. Με τον τρόπο αυτό αλλοιώνουν το εκλογικό σώμα, ακυρώνουν το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να αποφασίζει για τον τόπο του, και «φυτεύουν» σε όλες τις ελληνικές πόλεις και τα χωριά μουσουλμανικής μειονότητες.
Πρόκειται για βίαιο εξισλαμισμό της ελληνικής κοινωνίας για να ανταποκριθεί στα πρότυπα του πολύ-πολιτισμού.
Τα Τζαμιά και οι μιναρέδες θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.

Με το νομοσχέδιο για την ομοσπονδιοποίηση της Ελλάδας, ικανοποιούν τις διεκδικήσεις στην Ηπειρο, για τη μεγάλη Αλβανία, ικανοποιούν τις επιδιώξεις για την «Μακεδονία Μακεδονία», και ανοίγουν το δρόμο για την « αυτόνομη δημοκρατία της της δυτικής Θράκης» και την «αυτόνομη Κρήτη».

Με τον ολοκληρωτικό εκλογικό νόμο, ο ελληνικός λαός χάνει κάθε δυνατότητα δημοκρατικής ανατροπής της Κοινοβουλευτικής Χούντας της Ψωρο-ελίτ, αφού και οι 300 βουλευτές θα διορίζονται από τους χορηγούς, τις Λέσχες και το «Περιστύλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: