Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Τζάμπα Μάγκας στον μουσουλμανικό κόσμο ο Ερντογάν.

Επικοινωνιακός καβγάς για το “πόπολο”, και όχι για το «πάπλωμα».

Σπύρος Χατζάρας

Ο «Ντονμέ» Ταγίπ έχει κάτι κοινό με τον Σιμόν Πέρεζ.. Και δεν αναφέρομαι στις γενοκτονίες. Το ίδιο κοινό είχε και ο Κεμάλ με τον βαρόνο Ρότσιλντ.
Οι επικοινωνιολόγοι του Tavistock Institute , όμως ,εστίασαν στις διάφορες, και όχι στο αίμα (στις φλέβες) .
Η «γραμμή» είχε δοθεί μήνες πριν, από τα «επιτελεία».
Η Έκθεση που παρέδωσε στη νέα διακυβέρνηση του Ομπάμα το National Intelligence Council (Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών - (NIC)) των ΗΠΑ εκτιμούσε ότι η Τουρκία, «θα αναλάβει μεγαλύτερο και πιο σημαντικό πολιτικό και οικονομικό ρόλο διεθνώς και θα στραφεί περισσότερο στον εθνικισμό και τον Ισλαμισμό, και αυτό το μοντέλο θα επηρεάσει τις ταχέως εκσυγχρονιζόμενες χώρες της Μέσης Ανατολής.»
http://deltio11.blogspot.com 22/11/2008
Η «αγωνία» της «ελευθέρας κοινωνίας» είναι να αντικαταστήσει τις «στυμμένες Λεμονόκουπες»,Μουμπάρακ, Σαουδάραβες κλπ, με ελεγχόμενους «εθνικιστές» και « ισλαμιστές» ηγέτες από το «μετριοπαθές Ισλάμ».
H επίθεση στη Γάζα κατά των ψηφοφόρων της Χαμάς. με τους 1400 νεκρούς , τα 300 παιδιά, τις 100 μανάδες, τους 5500 τραυματίες, και τους 50.000 άστεγους, τις οβίδες «λευκού φωσφόρου», τα «χτυπήματα» στα νοσοκομεία, τις επιθέσεις κατά των δημοσιογράφων και τα επικοινωνιακά «κόλπα» , αποκάλυψαν την αλήθεια. Η επιχείρηση του Ισραήλ ,δεν είναι πόλεμος. αλλά Ψυχολογική Επιχείρηση.
http://deltio11.blogspot.com/2009/01/220.html
Το ένα επικοινωνιακό τρικ άνοιξε το δρόμο για το επόμενο.
Επομένως η «παράσταση» στο Νταβός ήταν προετοιμασμένη.
Ο Σούπερ- Ταγίπ τα « έριξε» στον Σιμόν, και πήρε τσάμπα εισιτήριο , πρώτη θέση, για τις καρδιές των μουσουλμάνων. Ο μουσουλμάνους αδελφός Ταγίπ.
Η αντίδραση του ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο. Χιλιάδες αραβικά sites αναφέρονται με υπερθετικούς χαρακτηρισμούς στον τσαμπουκά, που "'έφτυσε" το Σιωνισμό.
-«Εσύ είσαι μεγαλύτερός μου, αλλά ο τόνος της φωνής σου είναι έντονος. Κι αυτό προέρχεται από την ψυχολογία του εγκληματία ι», είπε ο Ερντογάν στον Πέρεζ και συνέχισε: «Εσείς ξέρετε πολύ καλά να σκοτώνετε. Ξέρω ότι σκοτώσατε μικρά παιδιά στις πλαζ, εσείς είχατε πρωθυπουργούς που δήλωναν ότι αισθάνονται ευτυχισμένοι όταν μπαίνουν στα παλαιστινιακά εδάφη πάνω σε τανκς».
Ο Ταγίπ εγκατέλειψε το Νταβός μιλώντας για "Zionist Censorship"!!!, και έσπευσε στο αεροδρόμιο ΑΤΑΤΟΥΡΚ ( που φέρει το όνομα του μεγάλου Εβραίου της Θεσσαλονίκης, Κεμάλ Πασά) όπου χιλιάδες οπαδοί του ,τον υποδέχθηκαν με αντι-σιωνιστικές εκδηλώσεις. ( κωμωδία η επικοινωνιακό δράμα; ).
Το Ισραήλ γνωρίζει πολύ καλά να δολοφονεί βρέφη είπε ο Ερντογάν.
Η Τουρκία γνωρίζει πολύ καλά να δολοφονεί αιχμαλώτους.
Διαφορετικές γνώσεις ίδιο αποτέλεσμα
«Ευχαριστούμε τον κ. Ερντογάν και χαιρετίζουμε αυτό που έκανε στο Νταβός», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί κατά την προσευχή της Παρασκευής στην Τεχεράνη. «Η στάση αυτή έπεσε στον κόσμο σαν βόμβα».«Ευχαριστούμε επίσης τον τουρκικό λαό που του επιφύλαξε ένα τόσο λαμπρό καλωσόρισμα κατά την επιστροφή του στην πατρίδα», πρόσθεσε ο Ραφσαντζανί και Ο Ραφσαντζανί κατηγόρησε τους άλλους ηγέτες μουσουλμανικών χωρών επειδή δεν ενήργησαν όπως ο Ερντογάν και δεν βοηθούν αρκετά τους Παλαιστινίους.

1 σχόλιο:

rigmenos είπε...

ερχεται στα σιγουρα τον περιμενει ο σκυφτουλης γλυφοντας το χαλι τζαμπα εριχναι ζεμπεκιες καποτε