Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Παιχνίδια Εξουσίας

Αθηναϊκά μυστήρια και υπόγειες διαδρομές.

Σπύρος Χατζάρας

Ο ανθέλληνας Βρετανός παρουσιαστής, μιας εκπομπής αυτοκινήτου, δεν είναι αυτό που λέει το διαβατήριο του. Είναι κάτι ενδιάμεσο. «Εναλλακτικό».Σαν την εναλλακτική αριστερά, που δεν είναι αριστερά ,αλλά δεξιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σαν τους ΑΝΤΙ-ΦΑ που είναι επαγγελματίες φασίστες. Σαν τους κουκουλοφόρους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Μπασκίνες!

Η πρώτη πόλη που έκαψαν οι κουκουλοφόροι της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του Indymedia, ήταν το Seattle το 1999. Ο ιδιωτικός στρατός της Sheri Herndon,του Open Society Institute, του Ford Foundation, του Glaser Foundation, και του Tides Foundation επιτέθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008.
Οι «αγορές» επιτίθενται στην Ελλάδα αποκάλυψε ο κ. Σημίτης.

Οι προφήτες στο Χόλιγουντ, όπως πάντα , είχαν περιγράψει το μέλλον με βάση τη βιογραφία του Τσάρλι Ουίλσον.

Ιδιωτικοί πόλεμοι και ιδιωτικοί στρατοί.

Στην Αθήνα στήθηκε ένα γαϊτανάκι παραπληροφόρησης, σε κανάλια, εφημερίδες και διαδίκτυο, για να πέσει ο κόσμος στη λούμπα.

Ένας από τους blogger πού ξεσκίστηκε να υποστηρίζει τους κουκουλοφόρους, και την «επανάσταση» των SMS, ήταν παλιά υψηλό στέλεχος της ΕΥΠ.

Να ήταν σε αποστολή ή πρόκειται για αποστασία ;
Ο συνάδελφος του, «Γκας Αβράκωτος» (του Χόλιγουντ),πάντως δούλεψε για την ανατροπή του Γ. Παπανδρέου και την επιβολή της δικτατορίας.
Ο ίδιος μπλόγκερ, υποστηρίζει τους Δούρειους και βρίζει όλους τους άλλους δημοσιογράφους. Μύλος.

Αθηναϊκά μυστήρια, που υπηρετούνται από αρουραίους, ειδικούς στις υπόγειες διαδρομές.


Μετά τα «Δεκεμβριανά», του 2008, εμφανίστηκαν οι νέες τρομοκρατικές οργανώσεις. Πρώτα ο «Επαναστατικός Αγώνας» και μετά η «Σέχτα Επαναστατών». Τα κλεμμένα από τα μαγαζιά της Αθήνας, πάντως, βγήκαν στο παζάρι στο Λαζαράτι.

Για την προστασία του Indymedia , έβγαλε την κουκούλα η ΑΚΟΑ. Ακολούθως στη μάχη ρίχτηκε ο ΙΟΣ, με ρεπορτάζ, που έδινε «γραμμή» στον στρατό, για το ποιους πρέπει να εξοντώσουν. Τρομοκρατία κανονική. Πριν λίγο καιρό από το Indymedia έδωσαν «γραμμή» για εξόντωση του συναδέλφου Θύμιου Παπανικολάου.Η «σέχτα» ανακοίνωσε ότι έχει στόχο τους δημοσιογράφους.Το Indymedia είχε πλοηγό για την κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ.

Ένας άλλος « αναλυτής» ,και συνάδελφος (στα blogg) με τον προηγούμενο, που δουλεύει σε «φεσαδόρο» εκδότη, έχει ξεσκιστεί να υποστηρίζει κάτι άλλους κουκουλοφόρους, που παριστάνουν τους «άνεργους δημοσιογράφους», παρότι είναι σαφές, ότι συναποφασίζουν για την μεθαδόνη, και όχι μόνο.
Οι κουκουλοφόροι, είτε δεν είναι δημοσιογράφοι, είτε δεν είναι άνεργοι.
Αυτό είναι σαφές.
Δουλεύουν όμως και αυτοί για τον έλεγχο της ενημέρωσης.

Μήπως όλα αυτά εξυπηρετούν τις αγορές ;
Μήπως η παγκόσμια διακυβέρνηση θέλει να έχει τον κόσμο μαντρωμένο στα σπίτια του;
Μήπως όλα αυτά εξυπηρετούν την ιδιωτική ΝΕΑ ΤΑΞΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: